Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

• @Emre-Kalafat Hımm 🙂 Ondan demekki

• sekizkarakter

• @Beat-Army, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Arkadaşlar olmamış bebeğe benim kadar don biçen yoktur. Öncelikle Zillow üzerinden tutacağım evi belirledim , daha sonra cars.com'dan alacağım arabayı buldum. Geriye evi dizmek kaldı. Wallmart'ın internet sitesine girerek evimi dizdim. Sonra Google Maps yardımıyla evin etrafında biraz tur attım. İlk olarak hangi fast food restorantına gideceğimi elbette biliyorum , In-N-Out 🙂 DNS ile orlando bölgesindeki paket servisi yapabileceğim uygulamaların internet sitelerine girerek hangilerinin şoför kabul ettiğine baktım. Tutacağım evin bankaya ve telefon hatta bayisine ne kadar uzak olduğuna bakarak uber masrafı hesapladım ( 65 $ ). Bütün eşyalarımı yatağın üzerine koydum ve bavula doldurma animasyonu yaptım. Kilolu olduğum için çok az eşya sığıyor 🙂 ( Tshirtler 3XL ) . Varsa benim kadar deliren hodri meydan ...

Eşimle okurken sesli güldük😄
    Bende kendime abartıyorum biraz diyordum😉

• @Beat-Army, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Arkadaşlar olmamış bebeğe benim kadar don biçen yoktur. Öncelikle Zillow üzerinden tutacağım evi belirledim , daha sonra cars.com'dan alacağım arabayı buldum. Geriye evi dizmek kaldı. Wallmart'ın internet sitesine girerek evimi dizdim. Sonra Google Maps yardımıyla evin etrafında biraz tur attım. İlk olarak hangi fast food restorantına gideceğimi elbette biliyorum , In-N-Out 🙂 DNS ile orlando bölgesindeki paket servisi yapabileceğim uygulamaların internet sitelerine girerek hangilerinin şoför kabul ettiğine baktım. Tutacağım evin bankaya ve telefon hatta bayisine ne kadar uzak olduğuna bakarak uber masrafı hesapladım ( 65 $ ). Bütün eşyalarımı yatağın üzerine koydum ve bavula doldurma animasyonu yaptım. Kilolu olduğum için çok az eşya sığıyor 🙂 ( Tshirtler 3XL ) . Varsa benim kadar deliren hodri meydan ...

Efsaneeee 🙂 şu kadar isteyen hepimize çıksınnn 🙏🏼🙏🏼

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@FreeMen murat sayar takılmaktan buraları unuttun nerelerdesin ya özledik seni

• @Ping-PONG ben Karşıyaka da yaşıyorum pek bir problem yaşamadım şimdiye kadar ama Anadolu ya gidildikçe (ki artık her yer) bizim bile duymadığımız birçok kadına taciz, şiddet olduğuna eminim

• ⭐⭐⭐

Saat 16:00 şükür

• @bozo Emin olun abi abartmıyorsunuz. Ne kadar orası hakkında bilgiye sahip olursanız. Vize memuru sizin amerika için o kadar hazır olduğunuza inanır. Bende aynıyım. Her türlü bilgiyi kaydediyorum. Apple notlara 😃

• @Ping-PONG işte sorun orada maalesef bağıran sayısı çok az 😞

• @mutlukurt0534, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Emre-Kalafat Hımm 🙂 Ondan demekki

orjinal videoyu buldum 😃 redditteki yorumlarını okudum 😃 yani gerçek bilgi olamaya bilir 😃

• ⭐⭐⭐

@Beat-Army kendimizden insanlarla olmak ne güzel ya bir tek biz delirmedik

• Son 3 gün kaldı ya forum çıldırdı 😃

• @Hyller açıklandı sandım bir an😂

• ⭐⭐

@Jackhead, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

bunun doğru olduğunu düşünüyorum ama bazıları para istemek için sataşıyor

Bu konuda haklısınız. 2011'de 4 ay Virginia Beach'te yaşadım ve genelde zenciler hep yanına yaklaşıp (özellikle bir fastfood dükkanından ya da marketten çıktıysan) "Give me the change man" diyorlardı. "Change" kelimesinin aynı zamanda bozuk para demek olduğunu o zaman öğrenmiştim 🙂

• Taciz her yerde bir problem, Türkiye'de bu video gibi bir şey yaşanması düşük ihtimal veya neredeyse mümkün değil ancak özellikle özgürlüklerin kısıtlanması alanında Amerika cezalandırmada daha etkili.

NY State için first degree harrasment suçu çok basit bir şekilde oluşabiliyor:

-Following them in public (Kamuya açık alanda takip etmek)
    -Exhibiting behavior that puts the victim in reasonable fear of injury (Yaralanma korkusuna sebep olan makul şüphe)

Cezası da 3 aya kadar hapis ve 1 yıl denetimli serbestlik.
    Aslında bizim ülkemizde de taciz suçunun yaptırımı gerçekten çok ağır, ancak ne yazık ki uygulanmıyor veya fiil suçu oluşturmaya yeterli görülmüyor.

• @Emre-Kalafat 2 gün abi 8 de açıklanıyor 😃 Lütfen 8 inde açıklanıyor 2 gün 😃 3 deme 😃

• ⭐⭐⭐

@abrakadabra mysea demişti galiba daha önce dil ve tecrube bazen diplomanın bile önünde olabiliyor diye, siz türkiyede iyi bir tecrubeye sahipseniz ve dilinizde çok iyi sevideyse zaten bi lisans alma gibi bir şey gerektirmiyorsa iş alanınız sorun olacağını sanmam

Örnek vermek gerekirse ben amerikada cpa olmak istiyorum ve bu bi lisansla mumkun olabiliyor. Bunun için diploma denkletmem ve sınava girmem gerekiyor. Ama muhasebe alanında yine çalışabilir miyim evet fakat düşük bi pozisyonda olur. Alanda en iyi pozisyona gelebilmek için bu lisans şart gibi gibi

• @bozo çıkarsa kalpten gidicez zaten boşuna hazırlanıyoruz. Eşinize selamlar, şans sizinle olsun 🙂

• İnşallah bu sene extrem bir olay olurda hepimizi alırlar , Canı gönülden isteyen herkese nasip olsun... Kaç yıldır bekliyorum bilmiyorum ama gerçekten çok istiyorum , yaşımın verdiği dinamizmi kaybetmeden sıfır bi hayat kurmak istiyorum, bu sene bari olsun be , FBI mı bakacak CIA mı bakacak “ TAKE ME aloooo !! “

• ⭐⭐

@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@abrakadabra mysea demişti galiba daha önce dil ve tecrube bazen diplomanın bile önünde olabiliyor diye, siz türkiyede iyi bir tecrubeye sahipseniz ve dilinizde çok iyi sevideyse zaten bi lisans alma gibi bir şey gerektirmiyorsa iş alanınız sorun olacağını sanmam

GC çıkarsa yaşayarak göreceğiz bakalım başvuruları yaptıkça. Ardından biz de bu konudaki tecrübelerimizi paylaşırız umarım 🙂

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k