DV2022 Bekleme Odası
-
@tolgasatir ahhhahahhahahhahaha tam bir bheem çılgını, tatatikitutu diyo sağa sola sallanıyor, hiç daha anne baba duymadık ama tatatatatat diyo,
Asıl yaramazlıkları twirlywoostan öğrendi. Baba hu anne tudulu çikidi ve çik bide pikabuları var. Aşırı yaramazlar 2. Yaş günü konseptimiz yapcaz 😂 onlara hastaaa kumandayı alıp geliyo çiiiii çiiii diyo anlıyozz he çikidi istiyo diye 😂😂
Bebekler harika ya ❤️
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@MySea dış minnakların oyununa gelmeyin ey ahali @ahsenaydgdu @bidünya @Zelene @Hyller @hayallerabd bu ev bana ait değil keşke olsa ama :D
Aman tasma takarız biz ona bir de kulübe tamamdır😂
-
@hayallerabd kayboldum diyip çıktı :D bulunca tekrar gelirim dedi :D
-
@hayallerabd @Rhonster doğru valla bak ben kaçırmışım bu iletiyi gel teyzem sen sor biz söyleyelim @ekreminanasi 🤗
-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu alın size bir bilgi daha "Yes, but most of Tampa Bay is brackish or salt depending on the tide, so you will find more alligators in the rivers dumping into the bay. "
English is talking :P
Ayneen yaa ekremmmde ingilizce akıyüür maşallah 😂 darısı başımaa
Tampa'daki @Rhonster evinin kapisinin onunden bir paylasim yapayim. Yalniz kapinin rengi fena degilmis :D

Amann abii buneee aklım çıktı tövbe bismillah kapının önüne gelse direk ilk uçakla türkiyeye dönüş sebebim.. Kocamannn aboo 🙀🙀🙀🙀
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Vallaha öle bişey olsa ben kredi falan çeker bişeyler hallederimde ama yok ben annem olsun şu olsun dinlemem çocuğumun geleceğini duygusallığa bırakmam. ama hanımımı dinlerim 😂😂😂😂
Bende annemlerden istedim verin 20 bin dolar gideyim geleyim dedim deli misin bi doğuma o parayı vericen dedi. Kart çıkarsa taş kemirirsin artıkorda dedi hak verdim vazgeçtim 😂 bandırma doğumlu olsun napsın coğrafya kaderindir 😂
Benim büyük kız Bağcılar doğumlu🤣
-
@bidünya ahahahahahahhaha ergenliğe girsin bağcılarrr mıı off annee yaa daha güzel biyerde doğuramadın mı diye trip tribi götürür kesinn 😂
-
@ahsenaydgdu Ustune basmazsaniz, birsey yapmaz, zararsiz! Ustelik bunu goren hirsizlar evden uzak kalirlar, guvendesiniz demektir :P Kapiya kopek baglasan, bu kadar etki yapmaz herhalde :D
-
@ahsenaydgdu ya korkma diyom :D
-
@tolgasatir 😂😂😂😂 aynen kardeşim yavaştan böle ver zehri 😂😂 yenge hanımda bence sen yokken bakıyordur benim hanım öle 😂 ama çok izledimide araba beğendiremiyoruz 33 k. Range gördü bından alalım diyor 😂 Ben uçak parası için playstationu satıyorum haberi yok 😂
Valla ben şimdiden kenara para atıcam ne birikse kardır uçak bileti falan kredi kartını da miles &miles a çeviricem
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Vallaha öle bişey olsa ben kredi falan çeker bişeyler hallederimde ama yok ben annem olsun şu olsun dinlemem çocuğumun geleceğini duygusallığa bırakmam. ama hanımımı dinlerim 😂😂😂😂
Bende annemlerden istedim verin 20 bin dolar gideyim geleyim dedim deli misin bi doğuma o parayı vericen dedi. Kart çıkarsa taş kemirirsin artıkorda dedi hak verdim vazgeçtim 😂 bandırma doğumlu olsun napsın coğrafya kaderindir 😂
Benim büyük kız Bağcılar doğumlu🤣
Olsun, cografya kaderdir :D
-
@bidünya gelebilirse anlatacakmış şuan makarna yemekle meşgul :D
-
@ahsenaydgdu alın size bir bilgi daha "Yes, but most of Tampa Bay is brackish or salt depending on the tide, so you will find more alligators in the rivers dumping into the bay. "
English is talking :P
Ayneen yaa ekremmmde ingilizce akıyüür maşallah 😂 darısı başımaa
Tampa'daki @Rhonster evinin kapisinin onunden bir paylasim yapayim. Yalniz kapinin rengi fena degilmis :D

Kapının altındaki sağlamlaştırma çalışmasının bir sebebi olmalı bence :D
-
@bidünya ben bağcılardayım 😂😂 yaşasın demokratik kongo cumhuriyeti 😂
-
@MySea dilinden bal damlıyor abi :D
-
Bu ileti silindi! -
@bidünya ahahahahahahhaha ergenliğe girsin bağcılarrr mıı off annee yaa daha güzel biyerde doğuramadın mı diye trip tribi götürür kesinn 😂
17 yaşında aştı onları şimdi dalga geçiyor kendiynen isterse girsin tribe ne yapam oldu bi kere🤣
-
@MySea dış minnakların oyununa gelmeyin ey ahali @ahsenaydgdu @bidünya @Zelene @Hyller @hayallerabd bu ev bana ait değil keşke olsa ama :D
Ben şahsen tampayı beğendim timsah da ağzını açmadığı müddetçe sıkıntı yok yanından geçer giderim 😄 ama bu Houston da ki yardımlaşma birlik daha cezbedici ama çıkarsa kesinlikle sıcak bir yerlere gitmek isterim eşim ve oğlum sevmese de güneş enerjisiyle çalışıyorum 40 derece de gıkım çıkmaz
-
-
@tolgasatir ahhhahahhahahhahahatam bir bheem çılgını, tatatikitutu diyo sağa sola sallanıyor, hiç daha anne baba duymadık ama tatatatatat diyo,
Asıl yaramazlıkları twirlywoostan öğrendi. Baba hu anne tudulu çikidi ve çik bide pikabuları var. Aşırı yaramazlar 2. Yaş günü konseptimiz yapcaz 😂 onlara hastaaa kumandayı alıp geliyo çiiiii çiiii diyo anlıyozz he çikidi istiyo diye 😂😂
Bebekler harika ya ❤️
O kumandayı getirmeleri yok mu zaten 😍😍 dertlerini çok güzel anlatıyolar bu dönemde
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum