Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mertcanaydin Merhaba, Midlothian tarafinda bulamazsaniz bile Chesterfield cok yakin ve daha cok is imkani olan bir bolge!
    Ilk zamanlar icin uber vb dusunurseniz genelde her yerde ayni, cok buyuk bir sehirde olmadiktan sonra , giderlerinize ve calisma temponuza bagli olarak tabi ki yasamaya yetecek kadar kazanirsiniz .

• Biz de alexandria bölgesinde olacağız büyük ihtimalle mart ayı itbari ile. Etkinliklere açığız 🙂

• @warmgrey Merhabalar ben Yüksek Ziraat Mühendisiyim ve aynı zamanda İstanbul da Turist Rehberliği yapıyorum kokartlı Turizm bakanlığına bağlı rehberim. Ama Amerikada nerden başlayacağımı karar veremedim

• Ben olusturdum bir grup , katilmak isteyen olursa diye linki ekliyorum

• @mertcanaydin İngilizce seviyeniz iyi diye düşünüyorum. Bu konuda ilk başlayacağınız yer, yerleşeceğiniz yer olmaz muhtemelen. O sebeple, öncelikle evrak işlerinizi kolaylıkla halledebileceğiniz bir eyalete yerleşip, sonra işe göre karar vermenizi öneririm.

• Merhaba herkese,
    Bir sorum vardı. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Amerika'ya yerleşmek için, Virginia'dan başlamak sizce nasıl bir fikir? Bu eyalette yaşamayanlardan bile yorum almak istiyorum. Teşekkürler 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Unlucky-0 sayfanın en üstte siyah simgelerin orada dünya işareti var. Oradan hangi eyalet hangi bölge de kimler yaşıyor oradan görebilirsin.

• ⭐⭐⭐⭐

@Unlucky-0

• @Unlucky-0 Merhaba, Ben 5 senedir Virginia, Richmonddayim. Mevsimsel olarak Turkiyeye cok yakin. Her turlu meslek grubundan is imkani mevcut. Herhangi bir irkcilik Gormedim kendi adima. 2 saat doguda okyanus, 2 saat batida daglar var . Aile icin de , bekar icin de uyum saglamasi kolay bir yer. Washington DC en yakin konsolosluk ve tr direkt ucus bulabileceginiz havaalani , yine 2- 2.30 saat. Buyuk bir eyalet, Biraz daha daraltabilirseniz cemberi, dah net biller alirsiniz.
    Simdiden Hayirli olsun.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Unlucky-0 aşağıdaki sitelere bakabilirsin

https://www.niche.com/places-to-live/s/virginia/

https://www.expatistan.com/cost-of-living

• @Unlucky-0 nerede is bulursaniz o eyalet en mantikli yerdir. Biz ilk virginia ya tasindik. Esim ve oglum orada ve ben TR deydim. Ben NY de is bulunca NY ye yakin NJ ye tasindik.
    Bu arada bence Virginia ozellikle Nothern Virginia ABD nin en guzel ve yasanacak yeri.

• Herkese cevapları için teşekkür ederim tek tek. Çok teşekkürler, iyi ki varsınız.
    @ayvalik10 @ATS16 @cleo @arnblt

Benzer Başlıklar

• 127
  • 28
  • 3
  • 197
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |