Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• merhaba. bu eyaletle ilgili bir fikri, tecrübesi olan var mı? yerleşmeyi ve iş aramayı düşünüyoruz.

• @olafque Ben Virginiadayım. Neden Virginia?

• MErhaba, IT sektöründe iş aramaları yaptığımızda, hiç ummadıgımız şekilde Arlington bölgesi çıktı ve araştırmaya başladık. Yaşayan varsa o bölgede, güvenlik ve cost of living konusunda görüş bildirebilir mi acaba

• @smhcnr88 #3 best city to raise a family in America. 🙂
    https://www.niche.com/places-to-live/arlington-arlington-va/

• Merhaba virginia da olan arkadaşlar benimle iletişime geçebilir mi ? Ben şu an virginiadayım ve araba ev alma konusunda bilgiye sahip değilim. Geleli 6 gün oldu. Yardımlarınızı bekliyorum

• Merhaba, Richmond ve cevresindeki Turklerin bulundugu , bildiginiz bir sosyal media grubu var mi?

• @cleo merhaba buralarda Türkler pek yok yada ben görmedim bilmiyorum. Henrico da yaşıyorum Kroger marketde çalısıyorum. Pek türk denk gelmedi gelenlerde sosyal hayatda görüşme eğiliminde değiller, yada iş dolayısı ile yoğunlardır bilemedim. Sosyal medya grupları facede vardı sanırım 1 tane.

• Herkese merhabalar, 28 aralıkta virginia da olacağım bir grup yada bağlantı varsa orda görüşmek isterim, ayrıca yaşam vs detaylı bilgilere ihiyacım var şimdiden teşekkür ederim

• Selamlar virginia’nın neresinde olacaksınız? Bizde şubat mart gibi tasınacağız. Geçen hafta oradaydık 🙂
    @mertcanaydin

• @Nacrumates @mertcanaydin eger Virginia da yasayacaksaniz Fairfax County en cok tutulan yerlerden biridir. Oldukca buyuk bir alan ve DC ye cok yakin. Bir cok towh var icinde. Vienna, McLean, Fairfax City, Reston guzel bolgeleri.

• Teşekkürler, evet geçen hafta oradaydık ve bahsettiğiniz bölgelerin bir kısmına bakmıştık ve beğendik. Spor sektöründe olduğumuz için etrafta çok fazla salon ve stüdyo olmasıda bizi cezbetti.
    @arnblt

• @arnblt @Nacrumates merhabalar ben Midlothian'da olacağım yakın mısınız ? iş durumları hakkında bilgisi olan var mı ?

• Maps üzerinden baktığımda alexandria bölgesine 113 mil uzaklıkta gözüküyor. Çokta uzak sayılmaz.

@mertcanaydin

• @mertcanaydin yok biz 2 sene kadar Fairfax, VA da idik simdi NJ deyiz.

• Orada olduğunuz sürece (virginia için) memnun muydunuz? Profilinizde değerli bilgiler var vakit oldukça okuyorum.
    @arnblt

• @Nacrumates Virginia cok guzel yer

• @arnblt iş konusunda sıkıntı yaşanır mı kolay iş bulunur uber vs para bırakır mı ?

• @cleo Merhabalar, Richmond'da yaşayan Türklere özel bir facebook gurubu yok. DMV Türkleri diye bir gurup var. Oradan iletişim kurabilirsiniz.

Sanırım Türkler daha çok Midlothian ve Short Pump tarafında var. Ben de birkaç kişiyle tanıştım. Birkaç tanesiyle de karşılaştım ama konuşmadım.

Özellikle bir arayışım olmadı.

• @mertcanaydin Mesleğiniz nedir? Bahsettiğiniz işler kısa dönem can kurtaran olarak işlevsel olabilir. Fakat orta uzun vadede mutlaka kendi mesleğinizde bir iş yaparsanız daha iyi olur.

• Tesekkur ediyorum herkese, biz de Short Pump yakinlarindayiz.
    Diger ulkelerden olan tanidiklarimin hepsinin kendi ulkesinden insanlardan olusan bir cevresi var ben hicbir Turk grubuna rastalmadim, bu zamana kadar arayisim da olmamisti ama 8 yasinda bir kizim var , istiyorum ki Turkce konusacagi arkadaslari da olsun.
    Soguklar bitsin de planlayalim bir tanisma piknigi , ilgilenen arkadaslarla.

Benzer Başlıklar

• 26
  • 22
  • 106
  • 28
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |