yok denemedim hocam. inşallah cevap verirler
-
-
Merhabalar , mart ayında dil okuluna gidicem aile yanı konaklama gerçekleştireceğim ama nasıl davranırlar yardımcı olurlardı çevreye alışmam konusunda , biraz tedirginim bu durumu tecrübe edinen arkadaşları yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler .
-
-
-
@ayvalik10, içinde söyledi: ABD de dil eğitimi hakkinda
@cmlgndm aşağıdaki kişilerle irtibata geçersen sana yardımcı olurlar
Verdiğiniz sayfalar gerçekten benim için çok bilgilendirici şeyler çok teşekkür ederim bende bu tarz videolar arıyordum..
-
@halil30 Dil okulu içinde söyledi:
Herkese iyi günler, Amerika’ da dil okuluna gitmeyi planlıyorum. Sizlerin görüşleri ve tecrübeleri benim için çok önemli. Amerika’ da yaşam masrafları kıyaslandığında en ucuz şehirleri neresidir?
ABD'de sehirlere gore dil okulu fiyatlari icin su konuyu incelemelisiniz:
ABD'de Dil Okulu Fiyatları - Konaklama - I20 ve Diğer Maliyetleri
-
Selam arkadaşlar, fiyatları tartışırken ABD'de dil okullarının güncel fiyatlarını https://www.adviceyed.com/amerika-dil-okulu-fiyatlari.php siteden öğrenebilirsiniz. Yurtdışında dil okullarıyla ilgili çok detaylı(bilgilendiric) yazılar ve fiyat bilgileri var.
-
https://www.languageinternational.com/pricing/26950 dil okul ücretlerini gösteren site 9 ay bostonda toplam 14b dolar gözüküyor.
-
@hasan-van bu fiyatlara ne olmuş böyle ya sene başında 2-3 k dolar arasına 3-4 aylık kurslar vardı şimdi hep 6-7k olmuş Amerika'da bu kadar enflasyon mu var anlamadım

-
Merhaba Amerika'daki dil okullarını bulabileceğim site var mı?
-
Merhabalar,
Dil okulu ile Amerika'ya gelmek istiyoruz. Evli ve 5 aylık bebeği olan biri olarak en uygun hemde güvenilir olarak Just English dil okullarını araştırdım.
Eyalet olarak ise New Jersey ve LA aktif olarak öğrenci alımı yapıyor. Aile durumunu da göz önüne alırsak hangi eyaleti tercih etmeliyiz ?
Amacımız dil okulunda eğitim aldıktan sonra Amerika'da statü değişimi ile kalmak.
-
merhabalar türkiye de okulum devam ederken dil okuluna başvurmam dezavantaj olur mu? teşekkürler
-
Merhabalar green cardla ABD ye geldikten sonra dil kursu fiyatları ortalama ne kadardır?
-
@kayaomerrrr Boston talk English kursu haftalik 110 dolar haftalik 16 saat
-
@hasan-van Merhabalar ben de kurs araştırmaktayım, acaba bu kursa gittiniz mi? Bu kurs veya Amerika'da başka bir İngilizce kursu hakkında tecrübeniz var ise paylaşabilir misiniz?
-
Merhaba kurs normaldi yani F1 icin olan kisiler fazlaydi Amac vize devamliligi,bazi hocalar siniflar iyiydi baya pratik yapildi ama Uzun vadede gerek duymadim ayrildim , high beginner veya beginner seviyede cekincemi kirmaya yaradi ,sonra ucretsiz pratik yapilan topluluklara devam ettim daha iyiydi , haftalik kayit yapabilir deneyebilirsiniz
-
@hasan-van Türkiye'den F1 vizesiyle mi gittiniz yoksa ABD de ucuza mı buldunuz kursu?
-
Yok f1 degil vizem bostonda arastirirken buldum
-
Merhaba 2025 de dil okulu kabulleri için ne düşünüyorsunuz 25 yaşında freelance çalışan birisi uzun vadeli amaç master başvurusu ama öncesinde 6 aylık bir dil okulu düşünüyoruz
Benzer Başlıklar
115
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k