Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerikada Eğitim

Kilitli Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
4 3 244 2

Benzer Başlıklar

• Camp America J1 Kimsenin konuşmadığı

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    3
    3 Oy
    3 İleti
    207 Bakış
    ardausawA
    Hocam merhaba, bu program için türkiyeden başvuru şartlarında üniversite öğrencisi olmak zorunlu mu ? sanırsam program 2 başlıkta ilerliyor biri stuff olarak diğerisi ise consuler olarak, bu 2 kategori de başvuru şartları neye göre değerlendiriliyor ?
  • Yeniden eğitim vizesi almak.

2
    0 Oy
    2 İleti
    166 Bakış
    crazycellsC
    @ilkerbkr, içinde söyledi: Yeniden eğitim vizesi almak. Ya ben birsey sormak istiyorum Ben 2018 yılından 2019 yılına kadar ingilterede 1 senelik dil eğitimi aldım Şimdi ise amerikaya dil eğitimi için yeniden başvurmak istiyorum Sizce amerika 1 sene zaten İngiltere de dil eğitimi almışsın şimdi neden dil eğitimi almak için gitmek istiyorsun diyip Red verebilir mi yoksa 3 4 tane Avrupa ülkesi görmemi ve İngiltere de 1 sene kalmamı olumlu yönde görüp onay verebilir mi? Eğer başvuru yapmak istiyorsam nasıl bir bahane bulmam gerek yardımcı olursanız sevinirim peki ingilizce egitimi almak istemenizin nedeni nedir? Bir de 1 yillik egitimin neden gerekli olmadigini dusunuyorsunuz? Bu iki soruya cok net cevap verebilmeniz lazim...
  • Öğrenci vizesi alan kişi evli ise eşler ne yapabilir? (M2 vs F2 vs J2)

91
    0 Oy
    91 İleti
    18k Bakış
    A
    @Burak-Oral Merhaba F1 vizenizi nasıl aldınız
  • (F/M) Öğrenci Vizeleri

Sabitlendi Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) f vizesi m vizesi f1 vizesi m1 vizesi ogrenci vizesi
    1k
    1 Oy
    1k İleti
    138k Bakış
    mayk_123M
    @T-10-Heavy-Tank Merhaba. Ret aldığınız için üzgünüm. İnternette aşağıdaki web sayfasını keşfettim. Eski ABD elçiliği çalışanı ve vize görüşmesi konusunda danışmanlık veriyor. Belki size yardımcı olabilir diye yazdım. İyi günler https://visainterviewcoach.com/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k