Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Merhaba

Benzer Başlıklar

• Merhaba arkadaslar.....

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    -5 Oy
    3 İleti
    166 Bakış
    crazycellsC
    @Umit-Muhamedov, içinde söyledi: Merhaba arkadaslar kcc mail istegi gecen sene geldi ben bu sene 8 ocakta gonderdim sonra bana mail geldi 3 ile 6 hafta icinde gelecek diye haber geldi ama 7 hafta bu gun hata 8 hala haber gelmedi napabilirim Merhaba arkadaslar kcc mail istegi gecen sene geldi ben bu sene 8 ocakta gonderdim sonra bana mail geldi 3 ile 6 hafta icinde gelecek diye haber geldi ama 7 hafta bu gun hata 8 hala haber gelmedi napabilirim Boyle bir baslikla bu sekilde konu olusturamazsiniz. Forumda halihazirda var olan basliklari kullanmalisiniz.
  • Green card bankada para mevzusu

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    214
    1 Oy
    214 İleti
    39k Bakış
    KalpK
    @T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
  • MERHABA

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8
    0 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    VOLKY35V
    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Hayırlı forumlar dilerim.
  • Gocmen Vize ve 21 Yas Siniri Problemi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    148
    1 Oy
    148 İleti
    19k Bakış
    C
    @Serapp teşekkür ederim. Gerekli düzenlemeleri yaptım.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k