Delaware
-

-

-
Delaware bugun ve yarin yagmurlu ve sicaklik mevsim normallerinin cok uzerinde (50 Fahrenheit = +10 Celcius). Normalde Aralik-Ocak-Subat aylarinda kolay kolay + gormememiz gerekiyordu.
-
Bu arada biz genelde +15 derece oldugunda (bahar havasi) kisa kollulari giyeriz burada :)
-
@MySea insallah kaydettim gitmek isterim
-
-
https://kissyourlandlordgoodbye.com/
Delaware State Housing Authority (DSHA) website ev almayi dusunenler ve ilgilenenler icin.
-
Delaware'de ehliyet almak:
-
Delaware'de sirket kurma olayi:
-
@MySea tiyatro sinema pahalı mı ne :) diğer eyaletleri bilmiyorum da öyle geldi
-
Newark, Delaware hakkinda 2014 yilindan guzel bir video:
-
College hayati: University of Delaware
-
Hem bachelor hemde master tamamladigim okul Wilmington University:
-
@haymatlos_, içinde söyledi: Delaware
@MySea tiyatro sinema pahalı mı ne :) diğer eyaletleri bilmiyorum da öyle geldi
Genelde biletler $10 ile $15 civarinda. Cocuk, ogrenci, asker falan gibi discounted biletler de var tabii. Birde hangi sinemaya gittiginize bagli.
-
Dalaware güzel bir yer galiba. Oldukça memnun gibisiniz @MySea . Peki bu şirket kurulumlarının başkentinde, biraz fazla mı güzel anlatıyorlar acaba bu şirket kurma işlerini bizlere. Orada bir şirket kursam, o şirket aracılığıyla Amerikadaki bazı fabrikalardan, distrübitörlerden elektronik kompenent alsam, o şirket faturası ile Türkiye'de satsam, belli bir ticaret hacmi oluşturduktan sonra şirketimi yerinde yönetmem gerekiyor deyip yatırımcı vizesi E2 alabilirmiyim acaba ne dersin. (ana mesleğim elektronik kompenent satışı, Türkiye çapında bir çok imalatçıya ürün sattım. Satmaya da devam edebilirim. O firmalara Amerika'dan İhracatçı firma olarak pazarlama yaparak uygun fiyatlarla ürün tedarik edebilirsem satış yapabilirim.) Hiç bilgin var mı bu konuda. Youtube ve ya ajans firmalara yeterince baktım. Yöntemler basit gibi gösteriliyor ama pek güven vermiyor.
-
@ibrahimasar Uzgunum, malesef sirket kurma konusunda veya calismasi hakkinda bilgim yok. Bu videoya oylesine youtube da gezinirken denk geldim ve belki birilerine faydasi olur diye burada paylastim.
-
Arkadaşlar Delaware Eyaletinde Yaşayanlar İlk Geldikleri Zaman Nelerle Karşılaştılar? Orada Yaşayan Türkler Nasıl? Denildiği Gibi Mi? Türk Türkü Gurbette Öper Lafı Ne Kadar Doğru? ABD'nin Diğer Eyaletlerinden Farklı Olarak Göze Batan Bir Farklılığı Varmı?
Cevaplarınızı Bekliyorum... -
Giresunlular cogunlukta. Iyi niyetlilleri de var ama cogunlugu cok menfaatci ve fesat. Size yakinlasip, arkadaslik kurup gayet guzel bir sekilde islerini hallettirirler ve sizinle isleri bittigi anda, aninda ortadan kaybolurlar. Bir daha arasaniz da bulamazsiniz, hep mesgul olurlar :) Ha bu arada cenenizi tutamaz ve herseyinizi paylasirsaniz, birde dedikodunuzu cikartirlar, tesekkur niyetine :) Buradaki Turklerin cogunlugu Giresunlu oldugu icin, restaurant ve ev constructions isindeler. Birkac tane banka sektorunde calisana veya araba tamir/galeri islerinde olanlara da denk geldim.
-
@MySea Giresunlu mu?:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Jimmy-McGill Evet Giresunlular
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum