Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Delaware

Diğer Eyaletler
197 43 18.3k 44

Benzer Başlıklar

• Washington (State)

Diğer Eyaletler washington
    163
    1
    2 Oy
    163 İleti
    18k Bakış
    A
    @Serapp Serap Hanımcığım ne güzel yazmışsınız :) Sormayın, son dakika sürprizi ile allak bullak olduk aslında ama belki bir gün kahve içme şansımız olursa detaylı anlatırım size, kabaca hayatın ya da Allah'ın bir bildiği var ve planları tamamen o yaptı diyebilirim. Son 1 ayda oldu ne olduysa :) Hem Austin'den hem de WA'dan güzel teklifler geldi, başta biraz arada kaldık ancak hem finansal olarak hem de kariyer açısından açık ara önde olan WA oldu. Güneş benim için önemliydi aslında -güneş enerjisiyle çalışıyorum diyebilirim- ama bulut ve yağmura rağmen WA'nın doğası ve camping fırsatları o açığı belki kapatır umuduyla ve tabi eşimin kariyeri için gelen bu güzel fırsat için ben çok da tereddüt etmedim açıkçası.. İnşallah umduğumuz gibi güzel bir başlangıç olur bizim için de.. Sizin de güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🌸
  • Massachusetts

Diğer Eyaletler massachusetts boston
    127
    1
    1 Oy
    127 İleti
    17k Bakış
    Meliha YalınM
    @brucewayne merhaba bostona giriş yaptınız mı acaba
  • Illinois

Diğer Eyaletler illinois chicago
    68
    1
    2 Oy
    68 İleti
    9k Bakış
    JesusBelieverJ
    Chicago eyaletini görünce aklıma ilk gelen Al Capone ve ondan korkmayan tek rakibi Hymie (Earl) Weiss geliyor. Her ne kadar Capone dan korkmayan tek gangster olsa da sonu bazilikanın önünde otomatik silahlarla taranarak öldürülmek oldu. İkisi de aynı mezarlıkta (Katolik) yatıyor. Paylaşamadıkları bölgelere şimdi başkaları hükmediyor... Nerden aklıma geldi şimdi bunlar? -He pardon Chicago eyaletini görünce...
  • South Carolina

Diğer Eyaletler south carolina
    26
    1
    1 Oy
    26 İleti
    6k Bakış
    ayvalik10A
    @orangegreen sayfanın en üstünde sağda dünya işareti var işte oraya tıklarsan tüm üyelerin nerede yaşadığını görebilirsin.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k