Delaware
-
Merhaba,
Yaklaşık 10-11k$ ile Delaware de güzel bir başlangıç yapılabilir mi?
26 yaşında bekar bir erkeğim. Yoğun iş temposuna alışkınım. Türkiyede Beyaz yakalı olarak çalışıyorum sigorta sektöründeyim fakat amerikada başlangıçta garsonluk, baristalık, paket servisi uber gibi işleri yapmayı planlıyorum.
Delawarede yaşayan varsa bana green card teslim adresi konusunda hem de ev kiralama konusunda da yardımcı olabilir ise çok sevinirim. -
@emirhankd Delaware icin $10-11k butce tek kisi icin bile olsa dusuk gelecektir. Tek odali apartment dairelerinin aylik kirasi $1500'den basliyor. Eger Airbnb tarzi oda kiralama yolunu secerseniz de buyuk ihtimalle aylik $1000 civari odersiniz. Tabii ki kredi gecmisiniz olmadigi icin ilk basta 2-3 aylik pesin ve deposit ile birlikte sadece konaklama icin paranizin yarisi gidecektir daha ilk eve girerken.
$5000 altinda duzgun araba bulmak oldukca zorlasti. Olanlarda da buyuk ihtimalle sorunlar vardir, sizi 4-5 aydan daha fazla masrafsiz goturmezler.
Garsonluk vb isler hakkinda bilgim yok ama yapanlardan duyduguma gore doordash vb delivery islerinde Delaware'de saatlik ortalama kazanc $15 civarinda. Hatta bazi bolgelerde ve saatlerde bunun altina da dusebiliyormus.
Kisacasi, size ozelden de yazmistim, tanidiginiz olmayan biryerden baslamak kafadan eksi (-) puanla baslamak anlamina geliyor, ozellikle de kisitli butce ile. Eskiden yani Covid oncesi donemde olsaydi, daha kolaydi ama simdilerde oldukca zor. Bence siz kuzey NJ taraflarini deneyin! Oralar Turklerin yogun oldugu bolgeler. Ozellikle Giresunlular..
-
Delaware'de Christmas zamani yapilabilecek bazi aktiviteler:
https://www.visitrehoboth.com/things-to-do/christmas-events-at-the-delaware-beaches
-

-
Merhabalar bu yaz umarım aksilik olmaz ise work and travel ile Rehoboth Beachte çalışacağım.Delaware nasıl bir yer ? yaklaşık 3 4 ayım burada geçeçek, önerir misiniz?
-
-
@MySea çok tesekkurler
-
Merhabalar, hali hazırda Delaware de yaşayıp uber yapan var mı? Kazanç nasıldır? North NJ de şuanda saatlik ortalama 18-20$ arası bir kazanç yapıyorum. Burada kiralar yüksek olduğu için Delaware’e taşınmayı düşünüyorum.
-
@muse AI cevaplarina gore, Delaware'de ortalama saatlik uber geliri $20.
-
Teşekkür ederim @MySea Bir gün gelip gezip görmem uber kullanıp şöföre sormam lazım sanırım. Küçük bir yer olduğu için emin olamıyorum bir türlü. Ev fiyatları uygun en çok beni bu cezbetmişti ve sakin olması ama galiba stabil bir işle birlikte daha olası olacak benim için.
-
@muse Delaware'de Amazon fulfillment depolari var. Oralarda islere basvurun. Onlar da $18-20 civarlarinda baslatiyorlar.
-
En az 8 University of Delaware ogrencisinin ogrenci vizeleri iptal edildi.
-
Is artik bu boyuta gelmis. Mesajinizdan sonra facebook da karsima cikti
-
Eski bir Delaware'li olarak, Delaware'den ayrildigim icin hic ama hic pisman degilim! 🤣
-
@MySea O kadar mi kotuydu? Kendi halinde sakin bir yere benziyor.
-
@sadıkkurtoglu O kadar cok sakin ki, hic bir hareket yok..
-
@MySea my steak is too juicy, my lobster is too buttery 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum