Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Nvc başvuru süreci

Benzer Başlıklar

• DV2021 Başvuru Sayısı

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    177
    1 Oy
    177 İleti
    10k Bakış
    MasdaM
    Bu konu "Sayılarla DV2021" başlığı altında tartışılsaydı daha iyi olurdu ...
  • nvc bilgi yardım

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    0 Oy
    5 İleti
    811 Bakış
    abdullahA
    Teşekkür ederim lakin evvela durum nedir onları bilmek istiyorum varsa şayet böyle bir imkan NVC den halihazirda bir bekleme icerisindeyim zaten.
  • greencard başvuru sitesi

14
    0 Oy
    14 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @şahinaltun greencard başvuru sitesi içinde söyledi: lütfenn bu greencard 'a nasıl başvurucam veya başvurular ne zaman açılacak , hiçbir yerden bilgi alamıyorum verdiğiniz sitelere baktığımda başvuru için herhangi bişey yok , lütfen yardımcı olabilecekler yeşillendirsin ...... su an basvurular acik degil, o nedenle basvuru yapamazsiniz.
  • Current süreci

5
    -1 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @nursenh Current süreci içinde söyledi: @crazycells" göründüğünde" olacaktı. Cümlem. Yani geride kalan herkese mail mi atılıyor. Current sürecini merak ettiğimden sordum sorumu.eski listelerde baktığımda hiç current olmayan bir yıl yok bence current olacak diye düşünmek istedim. tamamdir, simdi anlasildi :) O durumda mulakat sirasi bekleyen ve numarasi aktif olan herkes (current olunca butun numaralar aktif oluyor) bir mulakat tarihi alacak demek. Sonrasi hakkinda ayrintili bilgi icin su konuyu inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k