Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Dv260 ve Askerlik

Benzer Başlıklar

• Bedelliler için DS-260 askerlik bölümü...

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    11
    0 Oy
    11 İleti
    591 Bakış
    Aslan 3A
    @TTKvY Selamlar bende sizin gibi bedelli yaptım gitmeden,Form’a yapmadım yazdım, çünkü “gitmedim ve askerlik yapmadım sadece para ödedim, askerlikten muaf oldum” şeklinde bir açıklama yapacağım, zaten e-devleten askerlik durumunu sorguladığımda askerlikten muaf olduğum yazıyor, bence de yapmadım yazmak gerekiyor
  • Mülakat tarihi ve askerlik sorunsalı

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    -1 Oy
    6 İleti
    386 Bakış
    ayvalik10A
    @mcivan mayıs ayına ait geçen sene ki bülten haziran ayında gideceklerin numarası idi zaten haziranda ayındaki bülten de tüm numaralar current olmuştu [image: 1573041988776-tt-resized.jpg]
  • Eş için DV260

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    1 Oy
    3 İleti
    625 Bakış
    S
    @smesut Eş için DV260 içinde söyledi: @serkan Aliedeki her birey için Form doldurmanı gerekiyor. evet şimdi buldum sanırım. "Add Applicant" yazan yetere tıkadım yeni bir form oluşturdu. teşekkürler ilginiz için
  • Askerlik?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    897 Bakış
    Kayahan SezenK
    Teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k