Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Degerli Arkadaslar,

    Forumu kullanabilmek icin hesabinizda gecerli ve erisiminizin oldugu bir email adresi kayitli olduguna emin olunuz. Bu konuda daha once yaptigim ilgili duyuruyu buraya da tasiyorum:

    Önemli!

    Arkadaslar, spam uye kayitlarini ve saldirilarini engelleyip, bazi ayarlari admin onayindan otomatige gecirmek icin bundan sonra forumdaki tum kullanicilarin profillerindeki email adreslerini onaylamalari gerekecek. Eger hesabinizda kullanmadiginiz bir email adresi varsa, aktif email adresinizi yazarak forumu kullanmaniz hala mumkun.

    Sistemi ve email hesabini bogmamak icin buna yavas yavas gecis yapacagiz. Maalesef uyelerin tamamina bir seferde email gondermek mumkun degil, o nedenle her gun belli bir sure boyunca forum "email adresi onaylanmamis" uyelere kapali olacak. 15 Temmuz'a kadar email adres onaylamalarini bitirmis olmayi planliyoruz.

    O zamana kadar, hesaplarindaki email adresleri onaylanmamis kullanicilar foruma girdiklerinde sag alt tarafta bunu yapmalarina dair bir uyari gorebilirler. Bu uyariyi gordugunuz surece foruma cevap yazmak icin email adresinizi onaylamaniz gerektigini unutmayin.

    Size gonderilecek email, SPAM KUTUSUNA dusmus olabilir! ; o nedenle spam kutusunu da kontrol etmeyi unutmayin.

    Bu uyariyi gormuyorsaniz halihazirda email adresiniz onaylanmis demektir. O durumda bir sorun yasamadan forumu kullanmaya devam edebilirsiniz. Hesap onaylamalari ya da hesaplarla ilgili sorunlar icin [email protected] adresine email gonderebilirsiniz.

    Kullanicilarin cogunlugu email adreslerini onayladiktan sonra, forum tam zamanli olarak bu modda kalacak ve foruma kayit olan veya yazan herkesin email adreslerini onaylamasi gerekecek.

    Bilginize.

    Email ile Bildirim Almak

    4 gun onceki forum guncellemesinden sonra email ile bildirim almaniz da mumkun olmustur. Forumda takip ettiginiz konulara yeni bir ileti yazildiginda ya da birileri size mesaj gonderdiginde email almak isterseniz ilgili ayarlarin acik olduguna emin olun!

    Foruma yeni uye olan arkadaslarin ya da daha once bu ayarlara hic dokunmayan arkadaslarin su anki ayarlari asagida fotograflarda gorulen sekilde olmalidir. Bu ayarlari degistirmek isteyen uyeler, diledigi zaman kendi Profil'lerindeki Ayarlar kismina girerek bunu yapabilirler.

    Bildirimler

    Varsayilan ayarlara gore sadece bir sohbet mesaji (chat) aldiginizda forumdan email alacaksiniz. Diger durumlarda foruma giris yaptiginizda bildirim (notification) alacaksiniz. Ilgili ayarlari dilediginiz sekilde degistirebilirsiniz:


    alt metni

    Sesler

    Varsayilan ayarlara gore forumda cevrimiciyseniz , bir bildirim aldiginizda ya da bir mesaj aldiginizda ayarlardaki sesleri alacaksiniz. Ilgili sesleri dilediginiz sekilde degistirebilirsiniz veya ses bildirimini kapatabilirsiniz:


    alt metni

    Özet E-postaları (E-mail Digest)

    Eger gunluk, haftalik ya da aylik olarak forumda yeni acilan konularin ve yeni iletilerin ozetini email olarak almak istiyorsaniz "e-mail digest"i kullanabilirsiniz. Varsayilan ayar "kapali"dir, eger ozet emailleri almak istiyorsaniz ayarinizi degistirmelisiniz.


    alt metni

  • Sabitlenme kaldırıldı  admin admin 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

117
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum