Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

2020 talihlisiyim ama..

• Millet merhaba oncelikle şuan hala bir rüyada gibi hissetmem normalmi değilmi.bu sene kazanamayan herkese yeni sene bol bol şans dilerim ben çok uğraştim galiba sonunda bu şansız kulun yüzüne gülmeye başladilar.:-D benim iki sorum olacak daha once bu konuya cevap verilmis ama farkli farkli cevaplar aldim deneyimlilerden şimdi ben 8 senedir sevgilimle ayni evde yaşıyorum 4 senedir başvuru yapiyoruz beraber bu sene talih bana vurdu ama bizim evlenme durumumuz DS 260 formunu doldurmadan önce olmasi mümkün değil bu durumda konsolosluk randevusundan once evlenip konsolosluk ile irtibata gecerek eşimide sürece dahil etme yoluna gideceğiz ama bu senaryonun çok uğraştırıcı bir yol oldugunu ve biraz negatif göründüğünü söyleyenler oldu mülakat sırasinda.
    Ikinci sorum ise söyle bundan seneler seneler evvel ev arkadasimla yaşanilan bir sözlü münakaşa sonrasinda şahsin beni şikayet etmesi sonucu durum mahkemeye tasindi ve hakkimda tehtit suçundan(ki tehdit etmedim sadece şüphesi bile mevcut ise ceza verilen standart bir prosedürmüş) kamu davası açılıp10 ay hapis cezasi ama 5 yil denetimli serbestlik verildi denetimli serbestlik sürecini vukuatsiz tamamladim ve hüküm düştü hic suç işlememişim gibi tertemiz çikdim ne arşiv kayitli nede düz sicil kaydim yoktur tertemizdir ama sanirim konsolosluk randevusuna giderken bu mahkemenin türkçe ve ingilizce çevirili kayitlarini götürmem istenecek ve sorular sorulacak bu iki durum birleşip beni yakarmi ret almam garantimi yoksa çok korkmaktayim.zaten her işimiz ters gidiyor yoksa budami gene ters gidecek ne düşünüyorsunuz.
    Herkese mutlu formlar dilerim
    Saygılarımla...✋

• @crazycells gerekli bilgiyi V. I. P olarak verecektir. 👍🏻

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dogodogo kendinize ozel baslik acip, tum sorularinizi icinde soramazsiniz maalesef. Her soruyu kendi kategorisinde sormalisiniz. Ayrica sorularinizin hicbiri ABD'de yasam ile ilgili degil. Basligi okuyan kisi konu icerigini anlamali. Forum duzenine saygi gostermek zorundasiniz!

Evlilikle ilgili sorunuzu su konuda sorabilirsiniz.
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik

Adli sicil ile ilgili sorunuzu su konuda sorabilirsiniz.
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/228/adli-sicil-kaydindaki-suclar-ve-gocmen-vize-gorusmesi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k