DV2021 Bekleme Odası
-
@haymatlos_ evet postacı getirdi mektubu, kentucky'den size posta var diyor. Açsam içine bakacak o kadar merak etmiş, çok komikti
-
@gariban, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya o zamanlar 16 yıl önceydi, okul, gençlik, cesaret eksikliği, baba parasıyla aileye mahcup olmak bunları göz önüne alamadık, şimdi kısmetse çıkarsa çocuklarımı yurt dışında okutmak istiyorum, çıkmazsa hayat yine devam eder
Dedim ya demekki nasip böyleymiş o zaman öyle gerekmiş öyle yapmışsınız. Bundan sonrası önemli umarım tekrar şans yüzünüze güler.
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gariban, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya o zamanlar 16 yıl önceydi, okul, gençlik, cesaret eksikliği, baba parasıyla aileye mahcup olmak bunları göz önüne alamadık, şimdi kısmetse çıkarsa çocuklarımı yurt dışında okutmak istiyorum, çıkmazsa hayat yine devam eder
Dedim ya demekki nasip böyleymiş o zaman öyle gerekmiş öyle yapmışsınız. Bundan sonrası önemli umarım tekrar şans yüzünüze güler.
Getirin benim yeşil boyalı zopayı. Gariban'a bir de ben vurayım.:beaming_face_with_smiling_eyes: :face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy:
-
@stras 😂😂 Sizin imzanız bir harikaymış, kesin çıkacak gibi bende öyle mi yapsam 😂😂
-
-
Tabi ki dostum. İmza sana kurban olsun.
-
@stras kazanıpta gitmemek biraz sinir bozucu olabiliyor ama gençlikte zaten hangimiz çok doğru kararlar aldıkki😬Şu anki mevcut durumu tahmin etseydi eminim ne pahasına olursa olsun giderdi.
-
@bidünya Doğru söylüyorsunuz. Benim babama 1970'lerde Almanya çıkmıştı. Gitti, üç ay sonra yapamayacağım diye dönmüştü. Sonra da Hollanda çıktı. Bu sefer de çoluk çocuk diyerek kendisi gitmedi. "Şans kapıyı bir kere çalar" denir ama inanmam. Kapıyı kırana kadar o kapıyı çalmak lazım derim.
-
Oda birşey mi benim dede Almanya’da çalışıyor senelerce tam babam orda doğacakken o zamanlar Türk ismi koydurmuyorlarmış dedem dönüyor, orada kazandığı paralarla burada otobüs firması kuruyor bakkal kuruyor evler alıyor, babam tek erkek çocuğu, şımarık hırçın, başında durmuyor işlerin hep içiyor ediyor dedemde hepsini çıkarıyor elden, sonra babama bir şans daha verip başka iş kuruyor, babam onu da batırıyor, sonuç hayat kaç kere şans tanımış babam kullanamamış :):):)
-
demekki şans bir kaç kere çalmış herkesin kapısını demem o ki fazla şansınızı zorlamayın :) her şey nasip kısmet bekleyip görecez mayısta şans kime gülecek kime gülmeyecek. çıkarsa yeni bir sorunların bilinmezlerin başlangıcı çıkmaszada hayata devam diyecez.
-
@stras @Kedicik1616 bazen hayat bazı insanlara gereğinden fazla torpil yapıyor galiba ama işte değerlendirmekte lazım. Ama ders alıp değerlendirmeyince boş ne yazıkki.
-
delı gbı esiyiiiiii buralar yagmir yagirdee yagir ey mas. istanbul Beylikdüzü uçuyoruz
-
@gizemb kar var bizde
-
@gizemb 😂😂burada da gök delinmiş gibi yağmur yağıyor. Havanın kafası da benim gibi çok karışık🤣Bir yandan deli gibi yağarken bir yandan güneş var
-
@bidünya seninki bunalıma girmiş nisan ayında sanki :))
-
@haymatlos_ ejehehe öyle sanıyor herhalde:))
-
Bizdeki sabahki kar devam ediyor akşam artık bir kardan adam yaparız
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ee artık bir fotoğraf atarsın Beyhan bizde hasret gideririz😄
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ee artık bir fotoğraf atarsın Beyhan bizde hasret gideririz😄
Gene düşmezsem atarım biliyorsun öyle bir yeteneğim var ⛷⛷⛷
-
@asilelif dikkat et bak ikincisi iyi olmaz😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum