Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Yardımlarınızı Bekliyorum


  • Merhabalar,
    Ben Makine mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim bu sene İngilizce'mi geliştirmek için wat programına katılmayı planlıyordum fakat acente fiyatlarının yüksek olmasından dolayı katılmam pek mümkün gözükmüyor.(Çevremde ise oraya kampta çalışmaya gidecek bir kaç arkadaşım var ve onların ssn bulunmakta) Ben oraya turist vizesiyle gitsem bu yaz için ssnsiz iş bulmam yada arkadaşımın snniyle bisikletle delivery yapmam yasal olmasa da mümkün müdür 3 ay gibi kısa bir süre için yardımcı olursanız çok sevinirim.

    iyi günler


  • Yapacağın iş illegal olur. Böyle bir şeyi bence düşünme bile. Sadece illegal olması yeterli bir sebep olmalı ama bir sebep daha vereyim. Henüz gençsin, bu söylediğini yaparken yakalanırsın, deport edilirsin, belki 15 sene sonra ABD'de iş bulursun ya da Green Card kazanırsın bu sebeple kabul edilmez elenirsin. Hayatını böyle ipotek altına alma.


  • @pisagor Merhaba Arkadasinin SSN kullanip delivery yapabilirsin (ubereats,doordash,postmates).not ubereats bazen anlik selfi foto isteyebiliyor, Calisma iznin olmasa bile bahsettigin isleri cok kolay Sorun yasamadan yapabilirsin.


  • @smithci burada hiç kimseyi illegal yollara teşvik etmeyiz. Çünkü o kişinin vebalini sen taşıyabilecek misin.


  • @ayvalik10 Tabi dogru soyluyorsun, Hapse Girer, Deport olur, Birdaha ne Amerika nede Avrupaya gidebilir.


  • Gerçekten haklısınız bu iş yasal değil ve sonucu kötü olabilir ama açıkçası sistem beni buna itiyor.İngilizce öğrenmem gerekli ve en uygun bu şekilde olucak sanırım Orada ki sigortasız çalışmak Türkiye de ki gibi esnek mi (olmasını düşünemiyorum bile) en azından bisikletle delivery yaparken biri beni çevirip ne yapıyorsun dermi dese bile sonuç itibariyle bir uygulama bir yere bağlı kalıp çalışma durumu olmayacak

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Sorulariniza daha uygun basliklar bulup, basliklari sadece ilgili bolumlerde acmalisiniz.


Benzer Başlıklar

  • DV2027 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    209k Bakış
    Emre KurtulmuşE
    @asencan önceki sene başvurularında kullandığı fotoğrafla başvurup kazanmış amerikada olan bir çok kişi var otomatik eleme yaşanmadı diyebiliriz yani. Ancak yinede bir engeliniz yoksa 2 saniye yeni bir fotoğrafınızı çekip yenisini kullanmayı tercih etmek en iyisi olacaktır. Bunun için fotoğrafçıya gitmenizede gerek yok evde kendiniz bile çekebilirsiniz
  • Gocmen Vize ve 21 Yas Siniri Problemi

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    148
    1 Oy
    148 İleti
    19k Bakış
    C
    @Serapp teşekkür ederim. Gerekli düzenlemeleri yaptım.
  • 0 Oy
    21 İleti
    5k Bakış
    gkhanfeezG
    ''Mehdi''(o kşii anadn hcoa hzatrelrei ) değil son peygamber allah'ın bütün sıfatlarını üzerinde taşıyan akp'lilerin mağbudu ! Zaten diyanetten de 9 yaşında evlenme fetvalarını da aldılar pedofili sapıklar.
  • Ds-260 Adres Bilgisi Sonradan Verilir Mi

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    55
    2 Oy
    55 İleti
    16k Bakış
    A
    Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi. Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz. Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum