Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Evrak mailim hala gelmedi , numaram bu ay current olacak !! 😒

Benzer Başlıklar

• Greencardla Amerikaya girişte 6 ay kuralı

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    -2 Oy
    3 İleti
    451 Bakış
    R
    @edab, içinde söyledi: Greencardla Amerikaya girişte 6 ay kuralı Merhabalar belki daha önce konusu geçmiştir ama ben bulamadım biz 2019 temmuzdan beri greencard sahibiyiz iki defa giriş çıkış yaptık prosedür gereği yerleşme planımız iki sene sonra iş gereği. Küçük bir bebeğimiz var 6 ayda bir onunla giriş çıkış yapmak çok zor oluyor yüksek lisansa başlasak bu zamandan sonra 6 ay kuralını uygulamasak sorun olur mu ? Sorunuzu aşağıdaki konuyu okuduktan sonra, oradan sorabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri?page=1
  • KCC den gelen evrak maili

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik kcc evrak
    3
    0 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @bugra35 maalesef bu sekilde kendinize ozel konular olusturamazsiniz, herkes gibi DV2020 sureciyle ya da DS-260 formuyla ilgili sorularinizi sadece ilgili konuda sormalisiniz. Forumdan 3 gunlugune cikariyorum.
  • Current süreci

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    -1 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @nursenh Current süreci içinde söyledi: @crazycells" göründüğünde" olacaktı. Cümlem. Yani geride kalan herkese mail mi atılıyor. Current sürecini merak ettiğimden sordum sorumu.eski listelerde baktığımda hiç current olmayan bir yıl yok bence current olacak diye düşünmek istedim. tamamdir, simdi anlasildi :) O durumda mulakat sirasi bekleyen ve numarasi aktif olan herkes (current olunca butun numaralar aktif oluyor) bir mulakat tarihi alacak demek. Sonrasi hakkinda ayrintili bilgi icin su konuyu inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri
  • Greencard 2019a başvurduğum mail adresim yok. Ne yapmalıyım

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @opal111 Greencard 2019a başvurduğum mail adresim yok. Ne yapmalıyım içinde söyledi: Merhabalar. 2019 talihlilerindenim. Başvuru esnasındaki mail adresime artık ulaşamıyorum. Yazışmaları yeni mail adresimden yapabilir miyim. Kazandığımı yazan sayfada eski mailim görünüyor. Ne yapmalıyım DV2019 sureciyle ilgili sorularinizi su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari Siz soru sormak icin yapabilirsiniz, ama KCC size yeni email adresinizden bildirim gondermez. Bunu degistirebilmeniz mumkun degil maalesef. Fakat yine de DS260 formuna guncel email adresinizi yazmalisiniz. Zaten email adresiniz sadece mulakat zamani belirlenince siteyi kontrol etmeniz icin gerekecek. Mulakat tarihinizi numaraniz aktif olduktan sonra dvlottery sitesini haftada bir kontrol ederek ogrenebilrisiniz. Dolayisiyla email adresine ulasima gerek kalmaz. Ayrica mulakat sonrasi vize ve pasaportu alana kadar resmi sitelerden sureci takip edebilirsiniz. Dolayisiyla hicbir problem yasamazsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k