Evrak mailim hala gelmedi , numaram bu ay current olacak !! 😒
-
Mrb arkadaşlar numaram bu ay current olacak ama hala evrak mailim gelmedi 🤔 , benimle aynı duruma düşen varmı? Aklima türlü şeyler geliyor , acaba diyorum evrak maili geldide yanlışlıkla sildimmi vs.. yada mail adresi mimi yanlış verdim vs.. numaram current olunca kcc ye mail atayim diyorum , İngilizcem de kötü iki arada bi derede kaldım
-
@muratbey imzanıza case number gibi bilgileri eklerseniz daha kolay yardımcı olabiliriz
-
@muratbey Ayrıca bu konuyu burada değil Bekleme Odası ya da Mülakat Deneyimleri bölümünde paylaşmanız daha iyi olacaktır
-
@muratbey Evrak mailim hala gelmedi , numaram bu ay current olacak !! 😒 içinde söyledi:
Mrb arkadaşlar numaram bu ay current olacak ama hala evrak mailim gelmedi 🤔 , benimle aynı duruma düşen varmı? Aklima türlü şeyler geliyor , acaba diyorum evrak maili geldide yanlışlıkla sildimmi vs.. yada mail adresi mimi yanlış verdim vs.. numaram current olunca kcc ye mail atayim diyorum , İngilizcem de kötü iki arada bi derede kaldım
DV sureciyle ilgili sorularinizi forumda halihazirda var olan konularda sormalisiniz.
-
Sağolun tabi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum