Zorunlu Beyanat
-
Forumu seviyorum bazı YouTuberları daha az izlemiyorum ama forum aklıma geldikçe giriyorum tecrübelerim aslında yazdım bitti yeni gelmedikçe yazacak bir şey olmuyor sadece cevap verebileceğimiz ya da işimiz düşüp soru sorarsak bir durum olursa aktif oluyorum 😂😂😂 ama olsun şu an kanlı canlı tanımasam da @knnrn @crazycells @semavi @caglaror ve şu anda aklıma gelmeyen arkadaşlar sanki normal arkadaşım gibi düşünüyorum karşılaşırsak bu ne samimiyet demeyin 😂😂😂
-
@gkhanfeez, içinde söyledi: Zorunlu Beyanat
Forumu seviyorum bazı YouTuberları daha az izlemiyorum ama forum aklıma geldikçe giriyorum tecrübelerim aslında yazdım bitti yeni gelmedikçe yazacak bir şey olmuyor sadece cevap verebileceğimiz ya da işimiz düşüp soru sorarsak bir durum olursa aktif oluyorum 😂😂😂 ama olsun şu an kanlı canlı tanımasam da @knnrn @crazycells @semavi @caglaror ve şu anda aklıma gelmeyen arkadaşlar sanki normal arkadaşım gibi düşünüyorum karşılaşırsak bu ne samimiyet demeyin 😂😂😂
Geldiginizin ilk yada en müsait sabahında sizi şirkete simitli kahvaltiya davet edeyim o zaman... :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum