DV2019 bekleme odası
-
@yekta Aynen. Bana da arkadaş başvurmuştu. Yeni öğrendim. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum. En baştan bu sitedeki herşeyi okumaya başladım.
-
işte her şey bitti derken başka bir şey başlamış olabiliyor. mesela bana sıra gelmedi bu yüzden bi kaç ay sonra milyoner olacağıma inanıyorum :D
-
@metert Anen öyle:)
-
@katre DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@yekta Aynen. Bana da arkadaş başvurmuştu. Yeni öğrendim. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum. En baştan bu sitedeki herşeyi okumaya başladım.
Tebrikler... su konudan baslamaniz lazim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalariTerimlere asina olmaniz zaman alacak, ilk seferde her seyi anlamayi beklemeyin, zamanla tekrar tekrar okudukca oturacak.
Onceki vize basvurulariniz, green card basvurunuzu etkilemez.
-
@crazycells Çok teşekkür ediyorum. size ve diğer arkadaşlarını değerli bilgilerine çok ihtiyacım olucak. Şimdiden Çok teşekkür ediyorum.
-
Yalnız ben hala atamadım üzerimden 2018 şokunu. Hala açıp açıp sonuca bakıyorum. 37361'i 7361 görmeye çalışıyorum inatla. @metert sen daha bi yakından kaybettin. Hala forumda dolaştığına göre benzer durumdasıdır diye düşünüyorum.
-
Merhaba,
Dv2019 talihlilerinden biriyim ben de. Case no. 5000 lerde.
Basvuru icin gerekli belgeler arasinda eski pasaportu ibraz etmek zorunlu mudur ? Yoksa opsiyonel midir ?
Eski pasaportumda MISIR seyahatim oncesi aldigim vize US gorevlilerinde kuşkuya neden olur mu ? Yani simdi buda soru mu demezsiniz umarim. Malum musluman ulkeye seyahat, arapca vize yazisi ve benim sakalli pasaport fotomu dusununce biraz tedirgin oldum.
-
Eski pasaportunuzu götürmeyin. Üzerinde ABD vizesi varsa götürmeniz gerekir eskisini. Ama şart değil, if available diye yazıyor
-
@arnblt tesekkurler ☺
-
başvurular ne zaman başlıyor acaba?
-
@lordbolton başvuru derken? sonraki yıl için greencard başvurusu yapacaksanız Ekim ayında başlar ve ay sonuna kadar sürer
-
Ekim ayı 1-2000 çok kötü başladı 2018den de kötü....
-
11 bülten daha var arkadaşlar. Bu süreç, uzun soluklu bir maraton. Hemen karamsarlığa kapılmayın. Aylık ortalama 2500 case no ilerlemesi durumunda zaten tüm EU current.
-
@crazycells açıklanan ilk tablo sonrası sizin yorumunuz nedir?
-
arkadaşlar case number ım ilk 2000 de ancak ds 260 ı hala doldurmadım. ne zamana kadar doldurursam ekimde ki mülakatlara çağrılırım yoksa kasıma mı kaldım.
-
@mihmandar Kasım ayına kaldınız yüksek olasılıkla. Çünkü birkaç hafta içerisinde randevuları set edilen talihlilerin emailleri gönderilmeye başlanacak. Sistem sizi bir sonraki aya atacaktır.
-
2 bin mi ??? . bu senede çok zor geçecek demek ki :( allah kolaylık versin sizi en iyi biz anlarız .
-
@freelander DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells açıklanan ilk tablo sonrası sizin yorumunuz nedir?
Henuz endiselenmek icin cok erken. Gecen yil 115.000 kisi secildigini gorunce herkese sira gelmeyecegi belli olmustu, bu yil secilenlerin sayisi 87.000. Henuz telaslanmak icin bir neden oldugunu dusunmuyorum.
Fakat ilk bultenin cut off'u, onceki yillara kiyasla gidisatin gecen yila daha cok benzeyecegi hakkinda fikir veriyor.
-
3 ay olmus aciklanali daha doldurmadiysaniz zaten pek istekli degilsiniz herhalde
-
@metert istekli olmasam böyle bişeye boşuna vakit harcamazdım. bazen elde olmayan sebepler insanın çok istediği şeylere engel olabiliyor. forumu takip ediyorsanız benzer sıkıntıları çeken çok arkadaş görebilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum