Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

  • @lordbolton İnanın o kadar hızlı başvuru yaptım ki o an Google'da çıkan ilk programı kullandığım şüphesiz. Fakat şu an ismini hatırlamıyorum, bu konuda forumda çok daha uzman arkadaşlar var, onların görüşünü değerlendirmenizi tavsive ederim çünkü benimki şanstı tamamen, bilerek attığım adımlar değildi. Kusura bakmayın yardımcı olamadığım için. Bol şans!


  • Bankada nakit para göstermek yerine mal varlığı göstersek olmaz mı? DV Yönergesi'nde banka hesabı göstermemiz gerektiği yönünde bir şart olduğu yazmıyor fakat bu konu sürekli tartışıldığı için soruyorum.


  • @bender-rodriguez
    malvarlığı gösterebilirsiniz sıkıntı yok. ev tapu / değerini gösteren belge , araç ruhsatı ... vb.


  • Millet şunu anlayamamış hala benden bu kadar para istiyor amerika hükümeti ben okadar parayı nerden bulup gösteriyim diyor kardeşim siz manyakmısınız hükümet o parayı olur da kazanırsan gittiğin kendini idame et diye göster istiyor adam ülkeye dilenci aramıyorki maddi durumu iyi yeterince geldiğin de kendini idare edicek sonrasında bi işe giricek efendi efendi çalışıcak vergisini ödücek adam arıyor adam kalkmış ben nerden bulimki o parayı diyor o zaman başvurma arkadaşım bizim hakkımızı yeme bari !!!!


  • @smesut Teşekkür ederim.


  • PARASI OLMAYAN ARKADAŞLAR BAŞVURU FALAN YAPMAYIN YAPICAK OLAN ARKADAŞLARINIZ DA VARSA ONLARA SÖLEYİN YOKSA MADDİ DURUMU KÖTÜYSE ODA YAPMASIN LÜTFENN BUNU YAYALIM BAKIN KAÇ BİN BELKİ MİLYON KİŞİ YÜZÜNDEN HAKKIMIZ KAYBOLUP GİDİYOR CİDDİYE ALALIM ŞU İŞİ ❗️❗️❗️


  • @wwinter youtube da . Yanlis hatirlamiyorsam "Özgur ile Amerika "adli kanaldi. Linki nasil paylasmam gerekiyor? Email mi? Yoksa bu sayfada mi? Youtube da o kisiyi arkadas olarak eklemem lazim onu da yapamadim. Acemiyim biraz bu konuda.

  • ⭐⭐

    Maddi durumu iyi kötü fark etmeksizin herkes başvuruyor benim çevremde. Kimseye de başvurma diyemiyorum kimsenin kısmetini kapatmak istemediğim icin.


  • @uysalkedi
    ne yapmak istediğinizi tam anlamadım. youtube videosunu buraya atacaksanız linki yapıştırmanız yeterli


  • @wwinter Ozgur ile Amerika kanalina baktim simdi. Kendisi 1 sene onceki videolarini kaldirma karari almis. Bahsettigim videoyu bulamadim maalesef. Sohbet videosuydu. Yarim saat falan suruyordu. Uzgunum.😔


  • @ahmet-34 ben de haberi olmayan genclere tavsiye ediyordum bir umut diye😔


  • ARKADAŞLAR TAVİSYE ETTİĞİNİZ KİŞİ BU İŞ İÇİN GERÇEKTEN KENDİNİ HAZIRMI HİSSEDİYOR HEM MADDİ OLSUN HEM SÜREÇ ORAYA KENDİNİ ALIŞMAK OLSUN YANİ BUNLARI GÖZE ALIYORSA BAŞVURSUN KEYFİ YERE BAŞVURARAK KİMSE SİZE ORDA NE PARA NE İŞ NEDE BAŞKA KONUDA DESTETK OLCAK HALİDE YOK MİLLET SANIYOR BANA KART ÇIKICAK VER ELİNİ AMERİKA KRALLAR GİBİ YAŞICAM FALAN SON KEZ SÖLEMEK İSTİYORUM CİDDİ KİŞİLER ŞUNA BAŞVURSUN VE ETRAFINIZDAKİ İNSANLARIDA BU KONUDA BİLİNÇLENDİRİN LÜTFEN ❗️❗️❗️❗️❗️


  • @uysalkedi https://youtu.be/2vSX0vHGHrA ben de hayatim boyunca boyle dusundum. Ama siz de haklisiniz. Gidemeyecekse basvuru yapmamaya ozen gostersinler. Iste insan belki parayi toparlarim belki cevremden bulurum hallederim diye dusunuyor.

  • ⭐⭐

    @chromium evet çıkar cikabilir de mülakata girip minumum 15 bin DOLAR şartını karşılamadığı için iptal olup evine dönerler... Eğer parası yoksa hakka girmeye gerek yok mülakata girip geri dönmek için.

  • ⭐⭐

    @uysalkedi aynen öyle düşünüp sonrada napalim gidemedik hayırlısı buymuş diyorlar .....

  • ⭐⭐

    @ahmet-34 dünyanın en haklı isyanı gerçekten 👏


  • BU SÖLEDİKLERİMİ GERÇEKTEN CİDDİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA DA İLETİYORUM LÜTFEN AMA LÜTFEN ETEAFINIZDAKİ İNSANLARI SAYISAL LOTO ALIRMIŞ GİBİ BU ÇEKİLİŞE DAVET EDİP DURMAYIN İŞLER ARTIK ÇOCUK OYUNCAĞINA DÖNDÜ CİDDİ OLUN CİDDİ DÜŞÜNÜN KESİN GİDİCEM AMERİKAYA GÖZÜYLE BAKAN İNSANLAR BAŞVURSUN BUNLARI SÖYLÜYORUM ARAMIZDA BENİM GİBİ CİDDİLER VARSA ONLARDA UYARILARINI YAPSIN TEPKİLERİNİ GÖSTERSİN DİE SADECE BENİM HAKKIM YENMİYOR SİZİNDE AYNI ŞEKİLDE YENİYOR BİLİN İSTİYORUM KAZANMAK HERKESİN HAKKI AMA SÖLEDİĞİM GİBİ CİDDİ MADDİ YÖNDEN SIKINTI ÇEKMEYENLERİN HAKKI ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️


  • @ahmet-34 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    BU SÖLEDİKLERİMİ GERÇEKTEN CİDDİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA DA İLETİYORUM LÜTFEN AMA LÜTFEN ETEAFINIZDAKİ İNSANLARI SAYISAL LOTO ALIRMIŞ GİBİ BU ÇEKİLİŞE DAVET EDİP DURMAYIN İŞLER ARTIK ÇOCUK OYUNCAĞINA DÖNDÜ CİDDİ OLUN CİDDİ DÜŞÜNÜN KESİN GİDİCEM AMERİKAYA GÖZÜYLE BAKAN İNSANLAR BAŞVURSUN BUNLARI SÖYLÜYORUM ARAMIZDA BENİM GİBİ CİDDİLER VARSA ONLARDA UYARILARINI YAPSIN TEPKİLERİNİ GÖSTERSİN DİE SADECE BENİM HAKKIM YENMİYOR SİZİNDE AYNI ŞEKİLDE YENİYOR BİLİN İSTİYORUM KAZANMAK HERKESİN HAKKI AMA SÖLEDİĞİM GİBİ CİDDİ MADDİ YÖNDEN SIKINTI ÇEKMEYENLERİN HAKKI ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

    Kimin basvurup basvurmayacagina karar vericek yada yonlendircek kisi veya kisiler senin gibiler degildir. Olayin maddiyatla alakasi yok. Kazanamadigin icin kuyruk acin ile milletin maddi durumunu elestirmek sana kalmadi. Her dileyen basvurabilir ve kazanabilir de. Gidip gitmemek onun tercihidir. Ne seni, ne de bi baskasini ilgilendirmez. Kimsenin de hakkini yememis olurlar. Bu sekilde tepki gostermek senin haddine degil. Yuce yaradan kime verip vermicegini biliyor sanirim. Buda ispati..


  • @ahmet-34 bu şekilde tepki gösteriyorsunuz ancak 2019 talihlisi olsanız ve case numaranız çok yüksek olsa sabah akşam sizden daha düşük case numarası olan insanların "öylesine" başvuru yapan insanlar olması için dua ederdiniz. Büyük harflerle arka arkaya gergin mesajlar yazmanın doğru bir yaklaşım olmadığını düşünüyorum.
    Sonuç olarak verilecek vize sayısından daha fazla kişiye çıkıyor bu loto, kimse kimsenin hakkını yemiyor içiniz rahat olsun.


  • Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

  • DV2025 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ayvalik10A
    @kaanada84 yanlış başlıkta bu soruyu soruyorsun sana buradan kimse cevap yazmaz çünkü her sorunun sorulacağı başlık bulunmaktadır. Bu aşağıdaki sayfayı okursan aklında olan olmayan tüm soruların cevabını bulacaksın. https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/16504
  • DV2024 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2020 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    682
    2 Oy
    682 İleti
    113k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • 4 Oy
    120 İleti
    13k Bakış
    J
    dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

44

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum