DV2021 Bekleme Odası
-
arkadaşlar bu kart çok isteyene çıkmıyor bence çok isteyerek enerjisini sürekli yüksek tutmayın sizlere ekşide okuduğum bir yazıyı paylaşmak istiyorum
"uluslararası bir firmadayım ve her sene baska bir merkezinde toplantı yapıyoruz. yine bir toplanti zamani yaklasırken merkezlerimizin icinde kucuk bir ofis dısında barcelona bulunmadigi halde, gidip gormek cok istedigim bir sehir oldugu icin “bu sefer de barcelona’da yapsak” diye icimden soyle bir gecirmistim. biraz once bu seneki toplantının barcelona’da yapılacagini saskinlikla ogrendim. normalde cok istedigim seyler zinhar olmaz hatta bazen ne istersem tersi olur ama ne zaman ki soyle icimden ve kalbimden bir an geciriyorum, o sey hic olası olmasa bile garip bir sekilde tam da istedigim gibi gerceklesiyor...
cok istenilen sey gercekten oluyor ama bunun bir puf noktası var. yapması cok kolay gozukse de aslında o isteme ayarını tutturmak
biraz incelikli. elde etmenin anahtarı sanırım oylesine bir kalpten gecirmek ve sonra da onu istedigini bile unutmak. yani gerceklesmesini diledigin an kısa bir sure yuksek bir enerjiyle istege odaklanmak yani gerçekten istemek ve daha sonra hic uzerinde durmamak, gerceklesecegine tamamen inanıp aklından cıkarmak. aslında bunu yapmak kolay gibi gozukse de cok zor. cok istenilen seyler surekli kafamızda yer kapladıgı icin “isteyip sonra unutma” kısmında cogu kez basarılı olamıyoruz. mesela bizim firma toplantılarını her zaman merkez ofislerinde yapar, bunu bildigim icin “keşke bu sefer barcelona’da olsa” diye gecirdikten sonra normal sartlarda ardından “ama hicbir zaman merkez ofisler dısında toplantı yapılmadıgı icin bu mumkun degil” diye dusunseydim belki kendi istegimi kendim engelleyecektim. bilemiyorum. onca sey isteyip cok azını elde etmis biri olarak gerceklesmis bu kucuk istekleklerime bakınca hepsinin boyle istedigim zamanlarda oldugunu farkettim. ne isterse olan sanslı insanlardansanız siz yine bildiginiz yolda aynen devam edin tabi ben bozmak istemem " -
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır forma yazamadım umarım bir sorun aksilik veya iptal söz konusu yoktur
-
@alpecino, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
arkadaşlar bu kart çok isteyene çıkmıyor bence çok isteyerek enerjisini sürekli yüksek tutmayın
Ben iki sence önce o dediğini yaptım ama çıkmadı :)
Geçen sene başvurmadım.
Bu sene her gün amerika ile ilgili araştırma yapıyorum. Bu sene bu kadar araştırmadan sonra çıkmazsa sanırım hayal kırıklığı olur. Hoş E2 vizesi de fena değil gibi. -
@Yunus-Tilki, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır forma yazamadım umarım bir sorun aksilik veya iptal söz konusu yoktur
asayiş berkemal
-
@jure teşekkürler buna sevindim
-
şafak kaç kaldı
-
-
@aysegul düzelttim teşekkürler
-
Günaydın arkadaşlar sizler nerelerde ne yapıyorsunuz bugün bilmiyorum ama biz bugün anıtkabire Atamızı ziyarete gidicez. 3 yaşındaki kızım dünden beri çok heyecanlı elinde bayrak Mustafa Kemal özgürlük demek diyerek evde geziyor.
-
Öğleden sonra kizlarimla beraber gideceğim Anıtkabir'e .Ankara'da olupta böyle bı günde gidilmezmi ..
-
"Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna,
Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!"
Türkü,ün Başbuğu Mustafa Kemal Atatürk
Saygı ve özlemle..
𝟏𝟖𝟖𝟏-𝟏𝟗𝟑∞ -
günaydın ankara’da olsam bizde giderdik ama değerleri yaptıkları bıraktıkları hep baki kalacak ruhu şad olsun Atamın
-
Oğlumla beraber bizde okulda atamızı andık. Bizler yürüdüğümüz gibi evlatlarimizda Atamızın izinden yürüyecek
-
Arkadaşlar 2017 de bir bölüme yerleşmiştim 2018 de tekrar sınava girdim ve 2017 de yerlestiğim bölümü bıraktım 2018 de ki bölümüme devam ediyorum bu Haziran mezun olacağım ve çekilişi doldururken lise diploması seçeneğini işaretledim bir sıkıntı çıkar mı çünkü orada üniversite terk seçeneği de vardı?
-
@LordBolton olmaz.
-
@asilelif Ankara da yaşayarak, o kadar şanslısınız ki. Ben eşim ve 19 aylık oğlum ile bu senelik sadece iç geçirebildik malesef. Orada olarak bu duyguyu iliklerimize kadar hissetmeyi isterdik ancak kısmet olmadı. Bizler içinde dua edin lütfen. Sevgiler.
-
........
-
Arkadaşlar merhaba.
Daha önce gönderilen iletilere göz gezdirdim lakin bir cevap bulamadım diyebilirim.Benim şahsi görüşüm bu sene başvuru sayında azalma olacağı lakin kazananların arasından mülakata gitmeme durumunda da azalma olacağını düşünüyorum.Sizce konu hakkında düşünceniz nedir ? -
@reallife35 Yüksek ihtimal düşünceniz
-
arkadaşlar merhaba merak ettiğim ve cevabını tam olarak öğrenemediğim bir konuyu size de danışmak istedim. mülakata girerken hesabında belli bir miktar olsun ve bu hesapta bir para akışı sürekliliği olsun gibi bir durum var. Öğrenmek istediğim durum şu kazanmamız durumunda misal veriyorum 15-20k$ direk hesaba transfer edip bunu gösterirsek bir problem olur mu yoksa kazanmadan önce bu hesaba ufak ufak para transferleri mi yapılmalı bu hesapta para gösterme durumu detaylı olarak bir türlü anlayamadım bu konuda bana açıklık getirecek birisi var mıdır acaba? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum