Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerikaya ilk giriş hakkında

Benzer Başlıklar

• Pasaporttaki damgayla Amerikaya Giris yapmak

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    -2 Oy
    4 İleti
    233 Bakış
    Ist.to.NYI
    Cok emek vermissin cevap icin cok tesekkur ederim. Cevap olarak pasaporttaki damganin bu giriste aktarmali ya da aktarmasiz sorun olmayacagini cikarttim. Umarim dogrudur tekrardan cok tesekkurler.
  • Greencard ve evlilik hakkında

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    447 Bakış
    crazycellsC
    Basligi onceden tab'de actigimdan cevabinizi gormeden yazmistim, ama sorunuzu sorduktan yarim saat sonra "güncel+++" yazmanizi hic hos karsilamadim ve forum duzenine saygisizlik olarak degerlendiriyorum. Acaba ne gerek var boyle bir cevaba? Gercekten anlayamiyorum... Eger bu kadar ilgi alaka bekliyorsaniz bir avukattan danismanlik hizmeti alabilirsiniz. Forumdan 48 saatligine sizi cikariyorum, bu surede forumu ve ilgili konularini okuyabilirsiniz.
  • İlk girişte minimum kalış süresi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    1 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @magleneco İlk girişte minimum kalış süresi içinde söyledi: Yanıtınız için teşekkür ederim. Kısa kalacak olmamın sebebi işimden ötürü izin alamamış olmam. Halihazirdaki işimden stifa ettikten sonra bir süre daha çalışmak durumundayım çünkü. Bir haftalık izin alamadım, yıllık iznime de daha çok var. Suandaki durumda maksimum 4 gün kalabiliyorum. Sizce sıkıntı çıkmaması adına durumumu anlatmak dışında yapabileceğim birşey var mıdır? Zaten giriş çıkış yaptıktan 2 ay sonra temelli gideceğim için Re entry yapmaya gerek duymadım, yapmalı mıyım? Re-entry permit'e gerek yok. "Sikinti cikmak" derken tam olarak ne demek istiyorsunuz? Eger ABD'ye alinmamaktan bahsediyorsaniz, ABD'ye oyle ya da boyle alinirsiniz. Elinizde gocmen vize var... Ama 2 soruyla mi alinirsiniz, 20 soruyla mi :) bu belli degil. Sizin makul nedenleriniz var, sadece sorulan sorulara dogru ve tam cevap vermeniz yeterli olacak. Zaten yapabilecek baska bir sey de yok.
  • Ds260 hakkında

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    670 Bakış
    eheheheE
    buradan devam edin. https://youtu.be/KH88Z3vC16o?t=132 DS260 formundaki sorularin turkce aciklamasi : https://goo.gl/YKHmct
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k