DV2021 Bekleme Odası
-
@Calibraturbo diskalifiye olursun
-
@isocan Pasaport çıkartmaya gittiğim de pasaportlar erişebikdiklerini söyledi orada ki görevli o yüzden uydurma pasaportlar başvurular silinecektir
-
@LordBolton, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@isocan Pasaport çıkartmaya gittiğim de pasaportlar erişebikdiklerini söyledi orada ki görevli o yüzden uydurma pasaportlar başvurular silinecektir
Türk pasaportuna, pasaportu veren Nüfus dairesi erişir tabii, ama Amerika Türk pasaportlarına erişemiyordur.
-
@isocan öyle bir şey olmayacak. Zaten olasılıklar hesaplanır, alınacak göçmen sayıdan daha fazla kişiye GC talihlisi olur, her zamanda böyleydi. Case number önemi de bu zaten.
-
@isocan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
erişebikdiklerini söyledi orada ki görevli
"erişebikdiklerini söyledi orada ki görevli" cümlesi ABD konsolosluğunu niteliyordur belki
-
@metn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@isocan öyle bir şey olmayacak. Zaten olasılıklar hesaplanır, alınacak sayıdan fazla kişiye green card çıkar. Case number numarasının önemi de bu zaten.
Hayırlısı :)
-
@isocan Hayır yabancı ülkelerin eriştiğini söyledi görevli
-
@gungorhan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@isocan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
erişebikdiklerini söyledi orada ki görevli
"erişebikdiklerini söyledi orada ki görevli" cümlesi ABD konsolosluğunu niteliyordur belki
"Pasaportu çıkartmaya gittiğim de" yazıyor hocam. Eğer ABD konsolosluğundan pasaport alıyorsa zaten Amerikan pasaportu almaya hakkı vardır. Green Card çekilişinde işi ne? Bizim nüfus müdürlüğünde Türk pasaportu çıkartmıştır arkadaş
-
@LordBolton, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@isocan Hayır yabancı ülkelerin eriştiğini söyledi görevli
Hayırlısı o zaman hocam, ne diyeyim.
-
Her ülke herkesin pasaportuna erişebilir nasılki bir ülkeye giriş yaparken oradaki görevli pasaport no dan kontrol ediyorsa bi sabıkası varmı falan gc loteryasındada geçersiz pasaport no ile başvuruları eleyebilirler.
-
Ulkelerin pasaport sorgulama sistemi vardir , olmasida gerekir cunku ulkelerin ortak guvenlik agi vardir.... dunya genelinde bir havuzdur bu... amerika-kanada-ingiltere ve norvece gitmis birisi olarak diyorum size...
-
Valla son gün neler yaşadım bi ben bilirim bir de Allah :) Gaziantepteydim tatil için otel odasında check out saatine kadar geri-ileri geri-ileri uğraş durdum. Sayfayı dahi kapatmadım ki otobüste denemeye devam edeyim diye. Tam otobüsün önünde sigara içiyordum dur bi deneyeyim dedim. Orada ilk ve tek denememde SUCCESS sayfasını gördüm. Artık kaç tane SS aldım bilmiyorum :) Oracıkta hemen laptopu açıp eski açık bıraktığım Chrome sayfasını kapattım çifter başvuru olmasın diye. Eğer 4.yılımda bu sefer şans bana gülerse Gaziantep bende zaten çok özel bir yer daha da özel olacak ve yemin ettim eğer GC çıkarsa Antepe dönüp 1 hafta kalıcam kutlama için :)
Herkese bol şans arkadaşlar. Bu stresi paylaşan herkese kucak dolusu sevgi ve selamlar.
-
@MRO04 ANTEPLİMİSİNİZ
-
@Calibraturbo Hocam sizin durum nedir ? Baya alengirli karışık durumlar var gibi :) Babanız kazanmış siz kanada da mısınız şuan ? Ayrılık vs var sanırım, birde 29-30 yaşındasınız sanırım,bu durumda babanız gitse de size yakın zamanlarda bir faydasını göremezsiniz, bu sene o sene olur umarım bol şans şimdiden.
-
günaydın herkese
-
32 yaşındayım, öğretmenim. Hatta idareciyim. Gemileri yakıp burger flipper olurum 😄 Günaydın.
-
Günaydın 5 mayis i burada bekleyenler. Selamlar herkese 🖐️
-
Günaydın arkadaşlar.
Buralar biraz sakinleşmiş gibi artık rutine dönüyor DV2021 bekleme odası :slightly_smiling_face:
-
5 mayis ta kazananlari yeni bir heyecan bekliyor hayirlisi👍
-
günaydın, her keze. Yazan kişiler epey değişmiş :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum