DV2021 Bekleme Odası
-
@metn güzel istatistikler kazananların yarısı gitmiyor.
-
@crazycells kesinlikle olsun geçen seferkini nasıl kaçırdım hala anlamış değilim
-
@Mrfirat evet, bu da yüksek case numberdaki insanların mülakat şansını arttırıyor.
-
@metn peki biz EU bölgesindeyiz dolayısıyla bir bütünüz Tr deki bir adam gitmeyince diğer EU bölgesindeki birinede yarıyor.
-
@OnRoute66 Diyelim kazandınız, tanıdık olmayınca en çok stres yaptıran husus ev adresi. Tanıdık yoksa yapacağınız şey şu olmalı:
DS 260 'da ev adresi kısmını boş geçin. (çünkü hala mülakat tarihi alacağınız kesin değil)
Mülakat tarihi aldıysanız, şartları da sagliyorsaniz , artık vize alamamak gibi bir şey yok. Airbnb den ev bakabilirsiniz, sahibiyle yazisirsiniz ve o adresi verirsiniz. Aldığınız adresi de mülakat sırasında yazdiracaksiniz
Diyelim mülakattan sonra, o ev adresinde sorun çıktı. Hala şansınız var, ABD ye giriş esnasında polisler yine adres teyidi yapıyorlar, değiştirmek istediğinizi belirtirsiniz. ( Ama mülakatta belirtilen adresin pek değiştirilmesi tavsiye edilmez)
-
12 seferdir basvuru yapıyorum gecen sene babama cıktı kazandı mülakat tarihi bile aldı doktorun websitesini gördü burda refügee health yazıyo baslatma amerikasını orda müslüman dilenci muamelesi mi görecem bu yastan sonra dedi. Sonra vazgecti mülakat sabahı gene gitmekten vazgeçti. Ona green cıktı diye ben kanada vizemi yaktım. Bende işsizim bu arada yıllardır çökük durumdayım. bu sebeple birinci basvurum ikinci basvurum diye aglamayın beterin beteri var beni düşünün kendinize gelin hadi bye
-
Uydurma pasaport numaraları yüzünden seçilip de elenen çok olursa (55000 kişiyi dolduramazlarsa) ek kazanlar açıklanabilir.
-
Fotografımı bu sene cektirdikten sonra fotografcı bilgisayara attı şak diye arka planı açık renk yaptı. Crop felan yapmadı ama. acaba diskalifiye mi olurum?
-
@caglarcan nasıl yolculuk ortam vs
-
@Calibraturbo benimde gömlek lacivertti fotoda siyah renk :) arka net beyaz pek önemli bir detay olduğunu zannetmiyorum.
-
@topraxxx, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@topraxxx ne dağılması daha bunun mayısa kadar gün sayması var dur daha yeni toplandık 🤣
Yeni olduğunuz için normaldir. Bütün yoğunluk başvuru içindi. Bugünden sonra kimse kalmaz buralarda... Mayısta gelirler geri göçmen kuş misali...
Çıkacakmış gibi heveslenip araştırma yapıp çıkmayınca fena üzüyor :(
-
@Calibraturbo diskalifiye olursun
-
@isocan Pasaport çıkartmaya gittiğim de pasaportlar erişebikdiklerini söyledi orada ki görevli o yüzden uydurma pasaportlar başvurular silinecektir
-
@LordBolton, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@isocan Pasaport çıkartmaya gittiğim de pasaportlar erişebikdiklerini söyledi orada ki görevli o yüzden uydurma pasaportlar başvurular silinecektir
Türk pasaportuna, pasaportu veren Nüfus dairesi erişir tabii, ama Amerika Türk pasaportlarına erişemiyordur.
-
@isocan öyle bir şey olmayacak. Zaten olasılıklar hesaplanır, alınacak göçmen sayıdan daha fazla kişiye GC talihlisi olur, her zamanda böyleydi. Case number önemi de bu zaten.
-
@isocan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
erişebikdiklerini söyledi orada ki görevli
"erişebikdiklerini söyledi orada ki görevli" cümlesi ABD konsolosluğunu niteliyordur belki
-
@metn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@isocan öyle bir şey olmayacak. Zaten olasılıklar hesaplanır, alınacak sayıdan fazla kişiye green card çıkar. Case number numarasının önemi de bu zaten.
Hayırlısı :)
-
@isocan Hayır yabancı ülkelerin eriştiğini söyledi görevli
-
@gungorhan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@isocan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
erişebikdiklerini söyledi orada ki görevli
"erişebikdiklerini söyledi orada ki görevli" cümlesi ABD konsolosluğunu niteliyordur belki
"Pasaportu çıkartmaya gittiğim de" yazıyor hocam. Eğer ABD konsolosluğundan pasaport alıyorsa zaten Amerikan pasaportu almaya hakkı vardır. Green Card çekilişinde işi ne? Bizim nüfus müdürlüğünde Türk pasaportu çıkartmıştır arkadaş
-
@LordBolton, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@isocan Hayır yabancı ülkelerin eriştiğini söyledi görevli
Hayırlısı o zaman hocam, ne diyeyim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum