DV2021 Bekleme Odası
-
@profaxes nasır tutmuş bir ele iğne batır acı duymaz sende öyle oldun :)
-
işte çift başvuru fotoğraf yüzünden vs. elenen çok olursa avrupada :))
-
Bu ileti silindi! -
ve rastgele girilen pasaport numaraları
-
@Arden o ayrı sorun sonuçta bi sorgulama olacak herhalde pasaport numarası için
-
@Arden rast girilen pasaport olsa ne olacak ki akıllı bu çekiliş sayısını etkilemez ki mülakata gidemez yine de senin hakkını yemiş olur. Çünkü pasaport numarası gerçek yada atmasyon diye bir kontrol mekanizması yoktu ki artık bu boş boş muhabbeti kapatsak ne dersiniz.
-
evet haklısınız,ama en azından 2.adımda işe yarar. kazanan yüksek case no lulara daha çabuk sıra gelir.
-
@ayvalik10 eywallah 🙂
-
@Bahadır-Kükrer doğduğun ülkeden girersin
-
@ayvalik10 TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILAR ÇIKMA OLASILIĞI ÇOK DÜŞÜK SANIRIM...
-
Umutlarin tohumlarinin ekildigi bu surecte bittigine gore,heyecanli bekleyis baslasin diyelim,yürekten isteyen herkese cikmasi dilegiyle...
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells merhaba tekrar ankara buluşması yapmayı düşünüyormusunuz? Tahminen en yakın tarih ne zaman olur ?
istek oldugu surece yapabiliriz tabii ki.
-
@profaxes, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
GC uygulaması kaç senedir yapılıyor bilen var mı?
Bu, Green Card uygulamasi degil, Green Card lotosu uygulamasi :) Green Card farkli bir sey, loto farkli bir sey...
-
@crazycells eywallah 🙂
-
@metn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@profaxes hiçbir önemi yok. Üzülerek söylüyorum ama böyle şeylerle umutlanmayın. Başvurusu az olursa kazanan sayısıda az olur. Geçmiş yılların istatistiklerine bakın. Yıllar geçtikçe, başvuru çoğalınca kazananlarda çoğalmıştır.
Başvuru az olsa kazanan sayısı niye az olsun? Sayı sabit zaten.
-
basvuru sayisi azalirsa kazanma sarti artar gibi geldi bana
-
Aynen başvuru azalırsa kazanma artar. Öte yandan başvuru fazla olursa 100.000 kişide 1000 kişiye falan fazla vize çıkıyor
-
@Passion sayı sabit falan değil. Her sene alınan 50.000 göçmenden bahsetmiyoruz. Türkiye'den kazanan sayısı her sene değişiklik gösteriyor.
-
Bir torba düşünün içinde birçok renkte misket var, torba içindeki kırmızı misket sayısı azalırsa bir kişinin kırmızı misketi çekme şansı da azalır. Sonuç olarak torba içindeki bütün misketlerde azalış olması lazım ki şansınız artsın.
-
Ben daha fazla anlatmaya çalışmayacağım. Verilerle söylüyorum, hala teori üretiyorsunuz arkadaşlar. Bilimsel verilerden rakamlardan bahsediyorum, arkadaş torba diyor misket diyor. Benimde 3. başvuruşum, hayal kırıklığı ne demek biliyorum, üzülmenizi istemiyorum. Şansınızın arttığı veya düştüğü yok. Buyrun verileri inceleyin;
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum