DV2021 Bekleme Odası
-
-
arkadaşlar şimdi yazacağım şeyleri lütfen herkes denesin
1 windows + r tuşuna basın çalıştır kutusu çıkıcak kutuya %temp% yazın açılan sayfada ctrl a diyin ve hepisini silin
2 windows + r tuşuna basın çalıştır kutusu çıkıcak kutuya temp yazın aynısını tekrarlayın
3 windows + r tuşuna basın çalıştır kutusu çıkıcak kutuya recent yazın aynısını tekrarlayın
ardından aşağıda paylaşmış olduğum şeyi yapın.
Masaüstünde yeni bir "Metin belgesi" açın ve içerisine aşağıdaki kodu yazın.
@echo off
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
cls
echo DNS resetleme yapildi.
echo Cikis icin herhangibir tusa basin.
echo YesilkartForum iyi gunler diler.
pauseDosyayı farklı kaydet diyerek ismini DNS Reset.bat olarak belirleyin. Oluşan dosya eğer aşağıdaki gibi görünmüyorsa uzantısını .txt den .bat a çevirmeyi deneyin.
hiç bir şekilde sorumluluk kabul edilmez dileyen yapar dileyen yapmaz.
-
Arkadaşlar canınızı sıkmayın stres yapmayın daha aksam 20.00 a kadar zaman var başvurular bitmiş değil sakin olap denemeye devam edin bol şans herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun
-
@Nothing-Man @WhoCares bazen pc deki güncellenmeyen yazılımlar web sitelerinde bu tür hatalara sebep olabiliyor.
-
Başvuruyu tamamlayamayan arkadaşlar tarayıcılarında adblock varsa kapatıp öyle denesinler.
-
@Mendebur Başvuru nereden yaptınız? IPhone, Andorid, bilgisayar (crome, explorer, egde, yandex) gibi?
-
Başvurunun son saatleri. bütün arkadaşlara iyi şans diliyorum. İnşallah isteyen herkese çıkar.
-
Bazi youtuberlar songun sonsaat basvurdum kazandim deyince son saat basvurunca kazaniliyor zannetti arkadaslar galiba...
-
Madem sorun yasiyorsunuz size yardimci olayim be sorunsuz basvurun.. ben butun basvurulari boyle yaptim... cep telefonuna internet edgeyi indirin.. bu internet exproleren bir surumu.. bunu dv siteside onayliyor zaten.. mavi amblem e isareti var ordan dv lottery sayfasina gir ve yap... tak diye...
-
Bir Başvuru süresinin daha sonuna geldik. Umalım , herkes için hayırlı olan olsun. Çıkmadı diye üzülmeye gerek yok. kısmette varsa zaten Fizan da olsanız bile sizi bulur.
son sayfa da belki faydam dokunur , HATA alan , SÜRECİ TAMAMLAYAMAYAN ARKADAŞLAR için yazıyorum. ( ben bu şekilde uyguladım bir de bir başardım başvuru işlemini.)
öncelikle başvuru yapacağınız sayfayı yer imleci (booksmarks' a) kaydedin. Ya da Yıldızlayın. Ola ki başvuru yaptığınız da hata alırsanız sayfayı kapatıp o sekmeden tekrar girersiniz.
- sonra bilgileri girerken sayfa üzerinde fazla oyalanmayın ve Türkçe karakter kulanmayın.
- ilk sayfa ve diğer sayfalar için de geçerli .
- en son sayfa olarak size zaten bilgilerinizi kontrol etmeniz için tekrar bir sayfa getiriyor önünüze , ve girdiğiniz bilgileri seri bir şekilde kontrol edip ( eğer yanlışlık yoksa )( ki varsa zaten tekrar baştan başlamanız gerekecek ) onayınızı verdikten sonra "SUCCESSSSSSSS" yazısını görebilirsiniz. dediğim gibi ben kullandığım bilgisayar o kadar kısıtlı olmasına rağmen bu şekilde yaparak bir de bir tamamladım.
buarada amacım dalga geçmek değil , eğer ki yanlış anlayacaklar olursa diye yazıyorum.
-
şimdi bu ds 260 da abd adresi yazılıyormuş ya benim bildiğim adres vs yok tanıdıkta yok o zaman nasıl oluyor
-
Şundan çok net eminim ki başvuru sırasında alınan hatanın nedeni kesinlikle tarayıcı ayarlarınız değil. Benim dün akşamdan beri yapmadığım denemediğim ayar kullanmadığım tarayıcı kalmadı. 3 farklı cihaz ve telefonda denedim olmadı. En son ara ara Submit yapıp duruyordum ve ikinci sayfaya attı beni. Şuan ikinci sayfada aynı sorunu yaşıyorum. Akşama kadar sürekli deneme halinde mutlaka açılacaktır.
-
@haymatlos_ Mayıs bir gelsin kazanın sonra bulunur bir adres bence, fazla takılmayın buna şuan.
-
@haymatlos_ forumda bu konuyla ilgili de başlık var. Mayıstan sonra o başlık işinize yarar inşallah.
-
@haymatlos_ o gün gelsin hep beraber çözüm üretiriz sen mayısa odaklan :)
-
Arkadaşlar dün uzun uğraşlar sonucu telefonumdaki google crom ile cep telefonumdan abimin başvurusunu yaptım üstelik 3 çocuğu var resimlerin boyutunu 27 kb yaptım en sonunda telefon ile 2 dakikamı almadı birde geri tuşuna basarak continue tuşuna basın ben 4 .kez de succes sayfasına ulaştım
-
arkadaşlar dün gece 2 ye kadar denedim olmadı bugünde 10:30 dan veri deniyorum. fotoğrafın kb si falan değil yoğunluktan olmuyor. deneyin biraz rahatlamış gibi eşim içinde kendim içinde yaptım aralarında bir 10-15 dk oynadı. bilginiz olsun geri ileri yapın.
-
arkadaşlar fotoğrafçım kollarda ve omuzlarımda hafif düzeltme yapmış ama spiksel kaybı var hafiften diskalifiye olurmuyum ki ?
Birde diskalifiye oluncada has not been selectedmı yazıyor yada diskalifiye diye bir sonuçta varmıdır bilen varmıdır ? -
Hem benim, hem de eşim adına başvuruları çok şükür sonuçlandırdım. Son gün stresini de yaşadık 6. yılımızda. Biraz önce ki ufak serzenişimden dolayı arkadaşlar kusuruma bakmasın. Kimsenin kalbini kırmak istemem. Kayıt yaptıran arkadaşlara başarılar dilerim. Rabbim gönlünüz dekini hayırlı eder inşallah.
Taktiğim şöyle oldu arkadaşlar. Bilgisayarımın güvenlik duvarını ve anti virüs programını kapattım. Crome üzerinden, her iki sayfa bilgilerini ve resimlerini yükledikten sonra continue butonuna basınca eğer sayfa hata verirse sadece geri tuşuna basın. Böylece bilgileriniz aynen kalıp tekrardan hızlıca continue butonuna tekrar basabilirsiniz. Kısace üst üste continue + geri tuşlarını kullanarak ben 15 dk içinde iki kişilik kaydımı tamamladım.
-
@WhoCares hayırlı olsun :) darısı diğer arkadaşların başına.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum