@gucarslan teşekkür ederim
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
@WhoCares hocam beni etiketlediğiniz için cevap veriyorum size. Demek istediğinizi çok anlayamadım lakin neden üzerinize alındınız? Direkt olarak size söylenen bir şey göremedim ben? Bol şanslar.
-
@WhoCares yandex, chrome, explorer den de deneme yapın, virüs programı varsa kapatın. resimlerin boyutu ile ilgili sıkıntılar yaşayan olmuş sanırım boyutları tekrar gözden geçirin. işlem yaparken yan sayfadan bir video açın o esnada başvuru yapın.
sayfa hata verince geri tuşuna basılınca bilgiler silinmiyor diye biliyorum. geri tusuna basıp tekrar tekrar deneyin.
umarım her şey sorunsuz hallolur,
biraz sakinleşmek için bir kahve için,
üst üste bilgi giriyorsanız hata yapa bilirsiniz o yüzden kahve ve dinlenme iyi gelir
dediğim gibi hepimiz bir umut başvuruyoruz inanın kimse kötü olsun istemem kimse de katılıyorsa benim acaba sıra mı mı alır gibi saçma bir şey de düşünmem öyle mi algılandı üzüldüm. -
@anilcangokben biraz canım sıkıldı, belkide alınmış olabilirim, kusura bakmayın.
-
@Nothing-Man hepsiniz deniyorum ama tekrar deneyeceğim akşam 20:00' a kadar. Nasip de var ise olur ne yapalım. Teşekkürler.
-
@WhoCares problem değil çok çok bol şanslar. Umarım sıkıntısınız başvuru sürecini atlatırsınız
-
@WhoCares eğer imkanınız varsa bir de başka bir pc den deneyin?
-
@WhoCares sakin olun bence denemediyseniz telefon üzerinden de deneye bilirsiniz,
bir de dediğim gibi geri tuşunu deneyin bilgiler gitmiyorsa dediğim gibi üst üste denenmiş olur. -
Sonunda Success ! I gördüm. 2. Sayfadan sonrasına geçemeyenler için ben şöyle yaptım,
İlk sayfayı komple doldurdum, fotomu yükledim.
İkinci sayfada yazılacak tüm yerleri doldurdum ama hiç bir foto yüklemedim ve Continue dedim, doğal olarak hata geldi,
Hatadan sonra sadece eşimin fotosunu yükledim ve yine continue
Sonra oğlumun fotosunu yükledim continue
Sonra kızımın fotosunu yükledim continue, başka çocuk kalmadığı için bu sefer hata vermedi, herkese bol şans... -
-
arkadaşlar şimdi yazacağım şeyleri lütfen herkes denesin
1 windows + r tuşuna basın çalıştır kutusu çıkıcak kutuya %temp% yazın açılan sayfada ctrl a diyin ve hepisini silin
2 windows + r tuşuna basın çalıştır kutusu çıkıcak kutuya temp yazın aynısını tekrarlayın
3 windows + r tuşuna basın çalıştır kutusu çıkıcak kutuya recent yazın aynısını tekrarlayın
ardından aşağıda paylaşmış olduğum şeyi yapın.
Masaüstünde yeni bir "Metin belgesi" açın ve içerisine aşağıdaki kodu yazın.
@echo off
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
cls
echo DNS resetleme yapildi.
echo Cikis icin herhangibir tusa basin.
echo YesilkartForum iyi gunler diler.
pauseDosyayı farklı kaydet diyerek ismini DNS Reset.bat olarak belirleyin. Oluşan dosya eğer aşağıdaki gibi görünmüyorsa uzantısını .txt den .bat a çevirmeyi deneyin.
hiç bir şekilde sorumluluk kabul edilmez dileyen yapar dileyen yapmaz.
-
Arkadaşlar canınızı sıkmayın stres yapmayın daha aksam 20.00 a kadar zaman var başvurular bitmiş değil sakin olap denemeye devam edin bol şans herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun
-
@Nothing-Man @WhoCares bazen pc deki güncellenmeyen yazılımlar web sitelerinde bu tür hatalara sebep olabiliyor.
-
Başvuruyu tamamlayamayan arkadaşlar tarayıcılarında adblock varsa kapatıp öyle denesinler.
-
@Mendebur Başvuru nereden yaptınız? IPhone, Andorid, bilgisayar (crome, explorer, egde, yandex) gibi?
-
Başvurunun son saatleri. bütün arkadaşlara iyi şans diliyorum. İnşallah isteyen herkese çıkar.
-
Bazi youtuberlar songun sonsaat basvurdum kazandim deyince son saat basvurunca kazaniliyor zannetti arkadaslar galiba...
-
Madem sorun yasiyorsunuz size yardimci olayim be sorunsuz basvurun.. ben butun basvurulari boyle yaptim... cep telefonuna internet edgeyi indirin.. bu internet exproleren bir surumu.. bunu dv siteside onayliyor zaten.. mavi amblem e isareti var ordan dv lottery sayfasina gir ve yap... tak diye...
-
Bir Başvuru süresinin daha sonuna geldik. Umalım , herkes için hayırlı olan olsun. Çıkmadı diye üzülmeye gerek yok. kısmette varsa zaten Fizan da olsanız bile sizi bulur.
son sayfa da belki faydam dokunur , HATA alan , SÜRECİ TAMAMLAYAMAYAN ARKADAŞLAR için yazıyorum. ( ben bu şekilde uyguladım bir de bir başardım başvuru işlemini.)
öncelikle başvuru yapacağınız sayfayı yer imleci (booksmarks' a) kaydedin. Ya da Yıldızlayın. Ola ki başvuru yaptığınız da hata alırsanız sayfayı kapatıp o sekmeden tekrar girersiniz.
- sonra bilgileri girerken sayfa üzerinde fazla oyalanmayın ve Türkçe karakter kulanmayın.
- ilk sayfa ve diğer sayfalar için de geçerli .
- en son sayfa olarak size zaten bilgilerinizi kontrol etmeniz için tekrar bir sayfa getiriyor önünüze , ve girdiğiniz bilgileri seri bir şekilde kontrol edip ( eğer yanlışlık yoksa )( ki varsa zaten tekrar baştan başlamanız gerekecek ) onayınızı verdikten sonra "SUCCESSSSSSSS" yazısını görebilirsiniz. dediğim gibi ben kullandığım bilgisayar o kadar kısıtlı olmasına rağmen bu şekilde yaparak bir de bir tamamladım.
buarada amacım dalga geçmek değil , eğer ki yanlış anlayacaklar olursa diye yazıyorum.
-
şimdi bu ds 260 da abd adresi yazılıyormuş ya benim bildiğim adres vs yok tanıdıkta yok o zaman nasıl oluyor
-
Şundan çok net eminim ki başvuru sırasında alınan hatanın nedeni kesinlikle tarayıcı ayarlarınız değil. Benim dün akşamdan beri yapmadığım denemediğim ayar kullanmadığım tarayıcı kalmadı. 3 farklı cihaz ve telefonda denedim olmadı. En son ara ara Submit yapıp duruyordum ve ikinci sayfaya attı beni. Şuan ikinci sayfada aynı sorunu yaşıyorum. Akşama kadar sürekli deneme halinde mutlaka açılacaktır.
Benzer Başlıklar
146
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k