DV2021 Bekleme Odası
-
@Mrfirat @Lokman-Efe kendi başvuruma tek sıfır koydum, eşiminkine çift koyayım bari :)
-
@sametyavuz önemli bir detay değil zaten tel no zorunluluğu yok :)
-
@Mrfirat cok tesekkur ederim hocam cevap icin, icimi ferahlattiniz.
-
Green carda başvurusu ileride vize almayı zorlaştırabilir mı ? Sonuçta bu çekilişe giricegimiz açıkça göç etme isteğimizi gösteriyor.
-
@architect44 1-Hepsi büyük olması gerekir
2-Büyük harf yani İ ise I başalanır
3-Evet doğru U ile başalanır
4-Hayır.5 Mayıs tarihini beklemek gerekir.
5-00 ile başlanması ya da hiç yazılmaması uygundur..Opsiyonel bir seçenek olduğu için kaygılanmaya değmez. -
@Lokman-Efe hocam ben sadece ilk harfleri buyuk yazdim.
Istanbuluda bas harfini I yazdim sanirim yada kucuk istanbul seklinde yazdim. O an aksam yorgunlugu vardi tam hatirlayamiyorum sanirim.
Simdi ben hepsini buyuk yazmadigim icin sansim kalmadimi ? :( valla uzulurum gercekten.
-
@architect44 senin yaptigin gibi basvuru yapip kazanan youtuberlar var dert etme basvurun dogru...
-
@architect44 sorun olmaz umarım..bol şanslar
-
@architect44
Sayın @crazycells in şu iletisinde bakın⬇️⬇️⬇️
DV2021 Bekleme Odası https://yesilkartforum.com/forum/post/87158 -
bugün arkadaşım başvuru yapmak istiyor ama formu doldurduktan sonra siteye girilemiyor diyor ne yapması lazım
-
@Mrfirat aynen
-
@hüseyin gecede deneyebilir birde antivirüs programı açıksa kapatsın öyle denesin.
-
@Muhtaradana tesekkur ederim hocam simdi keyifle mayisi bekleyebilirim :)
Bu arada bilgisayardan yapamamistim bende , iphone safariden sorunsuz yaptim basvuruyu. Deneyecek arkadaslar aklinda bulundursun.
-
Son olarak tek bir sorum daha olucak .
Bana verilen conf.num. 2021euxxx seklinde degil 20218xxxx seklinde .
Bu normal degil mi ?
Biraz fazla evham yaptim sanirim. Konuyu mesgul ettigim icin kusura bakmayin .son sorumdu gercekten basvuru hakkinda.
-
@architect44 normal zaten 2021eu diye kazandığınız zaman verilen case number
-
@architect44 başvurunuzu tamamlayıp succes oldu ise gelen ekranda confirmation numaranız numarası var ise telaş edilicek bir durum yok içiniz rahat olsun. mayıs 5 e kadar numaranızı saklayın yeter.
-
@dmrtkn anladim hocam kazanacagiz umarim size allah soyletti . :)
-
@architect44 inşallah kazanırsınız
-
@Oktay-İbiş Abi bir DELİ bir kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkarmaya çalışıyor.Bizim milletin ne güzel deyimleri var.Yada her devirde böyle bir DELİ çıkıp kuyuya taş mı atıyordu, şaşırıyorum doğrusu.
1.Herhangi bu işten bir çıkarımız veya fotoğraf stüdyolarına garezimiz yok dileyen gider çektirir,
2.Yeşilkartforumun yayınladığı videonun 18.Dakikasını izleyen her akıl sağlığı yerinde birey evde bu işi yapabilir,
3.BİOMETRİK fotoğrafların oranı uygun değil ve üzerinden işlem yapılmadan yüklenmez,(sizin bileceğiniz iş)
4.Geçen senelerde kazanan arkadaşların fotoğrafları inanın berbat ve genel olarak alalacele evde çekilip yüklenmiş resim,
5.Forum da yorum yapan arkadaşlarımız DELİ değilse ya bildiğini, yada kendince mantıklı olanı yorumunu iletir. devamın da da bir bağlayıcılığı olmadığını ve araştırılmasını tavsiye eder,
6.Başvuru formu çok sade ve kısa bireylerden kendi bilgilerini istiyor sakin bir şekilde VE İNGİLİZCE karakterler ile doldurulursa zaten bir problem olmaz,
7.Velevki yanlışlık yapıldı, sayfa uyarı verir sizi bir sonraki aşamaya geçirmez.(Tek yapmanız gereken kendi bilgilerinizi uygun şekilde girmek,hepimizde heyecan var olsun bitsin derken tek ricam bilgilerinizi doğru girilmesi)
8.Ufak şeyler ile uğraşmayı lütfen artık bırakın, oldu ki hata yaptınız; adınızı eşinizin ki ile karıştırdınız zaten malesef yapacak hiç bir şey yok.Mayısı beklersiniz kazanırsanız ds260da düzeltir konsolosluk daki işlem yapanın insafına kalırsınız,burada kimse buna bir şey yapamaz,
9.Tüm giren arkadaşlara bol şans burada güzel bir zaman geçirdik artık son 1- 1,5 gün umarım her katılan için hayırlısı olur, diyeceklerim bu kadar. saygılarımla. -
@architect44 inşallah kardeşim ihtiyacı olan en çok arzu eden isteyen kişiye çıkması tek temennim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum