DV2021 Bekleme Odası
-
Bu konuda kesin bir sınırlama yok. Mülakata girip 6-7 bin dolara girip onay alan arkadaşlar var.
-
@Rhonster Yanlış bilmiyorsam kasım ayında filan yasalaşacağı söyleniyor
Linke tıklarsan öyle birşey olduğunu göreceksin
-
@KingTricky fotoğrafçıya gidip istenilen ölçüleri söyleyin. Fotoğrafları Mail ortamında size göndersini isteyin. Sizde ıdphoto4you veya https://tr.dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker burdan fotoğraflarınızı ayarlamanızı öneririm. Bol şanş 😊
-
@anilcangokben, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@CemalMühendis Ali Cihan beyden haber bekliyoruz. Bizde çok istiyoruz Ankara buluşmasını bakalım
12-13 Ekim haftasonu olacak, ayrintilari paylasacagim netlesince.
-
@ChipsTR, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells Yanlış anlaşımasın söylediklerim ama bence rastgeleden kasıt şu belli kriterleri sağlayanlar arasında rastgele yani arka planda kriter olsuğunu düşünüyorum. Son dönemde green card alanların %80 lisans mezunu yeni dönemde gelecek puan sistemi dil şartı lisans mezunı gibi şartlar geleceği bunun habercisidir diye düşünüyorum. Amerika gibi bir ülke rastgele insanları ülkesine dolduracağını sanmam açıkçası
Ben o sekilde dusunmuyorum :)
-
mevcut durumum üniversite öğrencisi sizce lise mezununu mu işaretleyim yoksa some university courses ı mi
-
Lise mezununu isaretleyeceksinkz
-
@Uğur-Sarıoğlu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba başvuru için hazırlanan videoda Türkçe Karakter kullanmayın diyor, ama aynı zamanda pasaportunuzdaki gibi isminizi yazın diyor? Uğur ismini nasıl yazalım şimdi?
Eger herkes size Mehmet Sarioglu diyorsa ama sizin resmi yani pasaporttaki isminiz Ugur Sarioglu'ysa, basvuruya Mehmet Sarioglu diye yazmayin, pasaportta yazildigi gibi Ugur Sarioglu yazin... Fakat bunu yazarken ingilizce karakter kullanmalisiniz.
-
@Burkan321, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba bende ilk kez şansımı deneyeceğim Muhtemelen bundan önce sorulmuştur ama :) Başvuru esnasında pasaport bilgisi istiyor mu? Kısa süre önce süresi biten bir pasaportum var onun yerine bugün 10 yıllık pasaport için başvuracağım. Çekilişe katıldıktan sonra pasaport başvuru yapsam sorun olur mu?
istiyor. cekilise basvuru yaparken pasaport bilgisi gerekli.
-
@Archie, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Daha önce defaatle sorulmuş olabilir. Bu yıl için geçerli olan başvuru videosunu da inceledim ancak yine de emin olmak adına sormak isterim.
Türkçe karakter kullanmıyoruz tamamdır bu konuda netim ancak All caps (büyük harf) olarak mı doldursak daha iyi, ilk harfler büyük mü yoksa farklı bir seçenek mi, bilgilendirirseniz sevinirim.Adres bölümünde bu seneki videoda, sokak mah isimleri küçük yazılmış, isimlerde ilk harf büyük yazılmış.
Submit öncesi gözden geçirme aşamasında çoktan seçmeli soruların cevapları (Örneğin Unmarried seçeneğinde) ilk harf büyük olarak gözüküyor. Bizim de text boxları o şekilde mi doldurmamız evla olandır.
Teşekkür ederim şimdiden.
Buyuk/kucuk harf farketmiyor hicbir soruda.
-
@Utku-Yiğit, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkese Merhabalar Sitesinde Green Card başvurusu yapmak istediğimde URL le alakalı hata veriyor 2. Sayfaya devam edemiyorum.Bu konuda bilgisi ve çözümü olan var mı acaba?
daha sonra tekrar deneyebilirsiniz.
-
@ilaydaozdemir, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba, 9. soruda ki
d. City / Town (İstanbul / Bakırköy)
e. District / Conty / Province / State ( Yeşilköy / bakırköy / İstanbul )
şıklarını parantez içinde yazdığım gibi cevapladım. Sanırım bir tanesini yazmak gerekiyormuş. Bu yanlış cevapladım mı demek oluyor. Cevaplarınız için teşekkürler.sorun olmaz, bir dahaki sefer bir tanesini yazin sadece.
-
@Erkan-Gürsoy, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba, Yüksek Okul'da kaydım var fakat okula devam etmiyorum, devam etmeyide düşünmüyorum. Kaydımı henüz durdurmadım. Başvuru sırasında hangi seçeneği seçmem daha uygun olur. Teşekkür ederim.
lise diplomasisecenegini isaretleyebilirsiniz. -
@Koray-Göksu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar forumda arattım ama bir cevap bulamayınca buraya yazayım dedim.
Başvuruyu ben ve eşim için ayrı ayrı yapacağız. Şöyle bir sıkıntım var ; eşim önlisans mezunu ve şu anda lisansa devam ediyor. mezuniyet durumu için hangisini seçeceğiz?
vocational school
Some university courses
university degreebir türlü karar veremedim hangisi en doğru seçenek olur diye. Bir fikri olan var mı acaba?
some university coursessecebilirsiniz. -
@maestro, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells başvuru fotosunun uygunluğunu kontrol eden bir link gönderdi bir arkadaşım. Ben uygun olan ve olmayan birkaç fotoğraf denedim. Uygun olmayan fotoğrafların sorunlarını söyledi. İç rahatlatıcı olduğunu düşündüğüm için sizi etiketleyerek paylaşıyorum. Uygunluğunu bilen birisi olarak kontrol ederseniz iyi olur bence.
https://tr.dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker?fbclid=IwAR0K8dknhOTB5X3rKc4x52yAAqUuaEFmjANxz1lM271hhUOwxWl5WFEAe2QGenel yonlendirmeleri takip eden bir foto oldugu surece bir problem olmaz. Bu gibi araclari cok da kullanisli bulmuyorum sahsen, cunku ben buraya bir bebegin yatak ustunde cekilmis fotosunu koysam bana uygun degil diyecek o site, oysaki fotograf cekilise uygun :)
-
@ChipsTR, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster Yanlış bilmiyorsam kasım ayında filan yasalaşacağı söyleniyor
Linke tıklarsan öyle birşey olduğunu göreceksin
bu, kac ay oncenin haberi :) hicbir degisiklik olmadi, su an olmasi da pek mumkun degil. Kongre cok farkli seyleri tartisiyor...
-
@evrennce, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
mevcut durumum üniversite öğrencisi sizce lise mezununu mu işaretleyim yoksa some university courses ı mi
ikisi de problem olmuyor.
-
Merhaba bu fotoğraf için biometrik fotoğraf kabul olmadığını bugün öğrendim,
konu olarak nasıl yapılacağını anlatmışsınız teşekkürler.
ama detaylı olarak okumayan arkadaşlar için stüdyoda; biometrik fotoğraf değil de 5 cm 5 cm 600 pixcel foto
istiyorum diye belirtilmesi gerektiğini eklerseniz insanlar mağdur olmaz.
Sanırım ben geçen sene mağdur oldum :)
teşekkürler iyi günler. -
Pasaport şartı çok iyi olmuş. Öylesine başvuran insan sayısının bir nebze önüne geçilmiş olur diye düşünüyorum. Bu arada benim pasaport bitiş tarihim green card sonuç açıklanma tarihine denk geliyor, umarım bir sıkıntı olmaz. :)
-
youtube kanalında yayınlanan yeni videonuzu izlerken aklıma geldi. doğum yerim Almanya, nüfus kağıdımda şehri ile birlikte yazıyor. bu bilgileri düzgünce verdim. GC uygunluk ülkesine de YES dedim. bilgileri kontrol sayfasında Germany yazdığını gördüm. uygun olmasa uyarı/hata verirdi diye düşünüyorum. umarım yanlış bir şey yapmamışımdır ? @crazycells
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum