@Eyüp Eyüp bey merhaba, araba tarzı dediğiniz karavanlar için de şehir dışlarında belirli alanlar mevcut. Bu genel bilgiyi bu güne kadar izlediğim bir çok film de ve video klipte gördüm.
1)Burada şu var bu tarz yaşamı genel de fakir insanlar kullanır.
2)Hippi tarzı yaşayan insanlar kullanır.
3)Monoton şehir hayatından kaçan insanlar kullanır.
Yukarıda saydığım gruplar gibi farklı yerlerde farklı fiyat politikaları var diye sanıyorum.Nere de gördüğümü hatırlamasam da; zengin (parası olan) kısım aylık aidat veriyor diye biliyorum.hippi tarzı olan orta sekmentte bir giriş için ücret ödeniyor sanırım. son olarak komple free olan hatta sürekli abd hükümetinden yardımlarla geçinen bir kesim var onların ki biraz daha kötü şartlar tabikisi.
çocuk okula gidene kadar dilediğiniz gibi gezersiniz sanırım ama okul çağı gelince bir yerde durmalı ve kayıt olmalı.
Bu bilgileri nereden nasıl uydurdun diye sormanız kuvvetle muhtemel 
dediğim gibi bir çok film bir çok video klipte bu insanları görmek mümkün.
ıggy azalea nın bu klibi ilk aklıma gelen, milyon dolarlık bebek filmde başrol oyuncusunun annesi karavan da kalıyordu.Eminem ve annesi çocuklukta karavan hayatı yaşıyordu,
bir kaç komedi filminde lüks sınıfa giren aileler karavan da kalıyordu,
shameless dizisinde evin büyük kızı kalıyordu karavanda, örnek çok sanırım detay önemli bunun içinde Abd de sitelerinden araştırma yapmanız daha doğru olur gibi.
Çok fazla ekranda göründüğü için aklımda oluşan resim bu, genel olarak zor durumda olan ev alamayan insanlar ama zevk için bunu seçenler de yok değil,