DV2021 Bekleme Odası
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@birumut bu yıl yeni bir uygulama degil ama yıllardır uygulanan eski bir uygulama hiç değil:) dv2019 süreci başladıktan kısa bir süre sonra süpriz olarak başladı bu email yoluyla önceden evrak talep işi. Hatta 2019 daki current durumunun belki de sebebidir kendileri.
önceden evrak talep işi derken? mayıs ayından önce sonuçlar açıklanmadan mı evrak talep ediliyor?
-
-
-
Merhaba arkadaşlar an itibariyle başvuru yapmaya çalışyorum 2 aşama için continue dedigimde proxy hata veriyor chrome . ne yapabilirim. expolrer da hata veriyor
-
@Ahmetjan-Roziyev, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar an itibariyle başvuru yapmaya çalışyorum 2 aşama için continue dedigimde proxy hata veriyor chrome . ne yapabilirim. expolrer da hata veriyor
Tekrar deneyin Internet expolrerden
-
arkadaşlar https://www.idphoto4you.com/ bu siteden kontrol ettim yeşil yer çenemin altına geliyor ama üst kısımda saçlarımın olduğu yeri de alıyor bir problem olur mu?
-
@Burak-10 hayır tabiki 😁😁 sonuçlar açıklandıktan sonra, mülakattan önce.
Eskiden sadece mülakatta evrak sunulurdu, bir süredir mülakattan bir süre önce de (ki bu süreyle ilgili uygulama bile değişebiliyor süreç içinde) talep ediliyor. -
arkadaşlar programsız fotograf boyutlama site bilen varmı arkadaşımın 600x600 boyutlandırıcam
-
hallettim fotoyu başvuruyuda yaptım arkadaşıma helal
-
@ozaydeniznar merhaba. Sizin kafanıza takılan parantez içindeki uyarı sanırım. Mükemmel bir ingilizcem olmamak kaydıyla demek istenen meslek öğreten okulların bi nevi kursları saymıyorlar. Siz meslek yüksekokulu sayıldığınız için problem teşkil etmiyor. Durumunuz için vocational school doğru tercih. Konu ile daha detaylı bilgiye sahip olan üyeler es geçmez sorunuzu umarım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Başarılar!!!
-
@LordBolton fotoğrafın yüzde 50 sini kaplıyorsanız ve omuzlar da gözüküyor sa problem olacağını hiç sanmıyorum da olmaz da zaten. Tebrikler başarılar
-
edit: araştırdım, öğrendim. teşekkürler :)
-
Selamun aleyküm cümleten günaydın hanlerimiz huzurlu işlerimiz bereketli olsun. Hayırlı Cumalar.
-
@LordBolton bütün kutucukları işaretleyin flash crope photos dahil ozaman çok daha kolay oluyor
-
-
@anilcangokben teşekkür ederim. Sizede başarılar!!!
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
ak sunulurdu, bir süredir mülakattan bir süre
teşekkürler Ayşegül :) başvuruyu geride bıraktım artık diğer aşamalarıda öğrenmeye çalışıyorum :D
-
@Burak-10 bu süreçleri öğrenmenin en kısa ve doğru yolu, dv2020 nin (ve hatta 2019 un) 2 ana başlığının başta ilk iletileri olmak üzere diger deneyim iletilerini de okumak. Kolay gelsin.
-
Başvuran ama detaylı bilgisi olmayan herkesin üşenmeden önce başlıkların ilk iletilerini, vakit buldukça da devamını okumaları şart.. Hem kendi iyilikleri için hem de forumu okuyan bizlerin ruh sağlığı için 😜😜 sonra talihli olduktan sonra gelip ben kazanmışım şimdi naaapmam lazım veya grinkart alabilmemiz için para yatırmak lazımmış ben yatıralım diyorum ama eşim gerek yok diyo naaapalım gibi dünyadan bîhaber mesajlar okuyunca asabımız bozuluyo haliyle 😁😁
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari/4955
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri/1241
-
@aysegul insana bi kez gelir kazanırsa bu fırsat
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum