@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
-
@SUAT-GUNAY yurt dışına gitmek isteyenler biraz daha bilinçli oluyor. Emmi oğlu, amca kızı ile iş yürüyemeyeceğini, işin içinde bir başka iş vardır kesin diye düşünüp uzak duran bir hayli kitle olacağı için de dolandırıcılar daha kesin lokmaya yöneliyor olabilir 🙂
Belki de dolandırıcıları da vardır onu da bilmiyoruz tabii. Adam kaçak yolla gitmek istiyordum beni dolandırdılar demek istemiyordur dolayısıyla pek duyulmuyordur vs.
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
@dreams_usa bendede sürekli hata verdi ama şansa hanımın başvurusnu kabul etti ama bu seferde benim başvuruyu kabul etmiyor sayfa görüntülenemiyor diyor
vardır bundada bir hayır -
@Muhtaradana ben ilk teslimolduğumuda corabımın içine sim kart koymuştum belki bulur telefon ararız diye ama nerde
her şeyin eskisi güzeldi kardeşim. -
@Muhtaradana ozamanlarda evrak taşıma yapan kuryeler vardı asıl onlar kraldı çünkü ne istiyorsan onlar getiriyorlardı onlar direk bölük komutanına çıktığı için gizli evraklar olduğu için aranmıyorlardı
-
........
-
başvurularımı yapmış bulunmaktayım herkese hayırlı olmasını dilerim. bu arada bıkmadan usanmadan sorulan her soruya içtenlikle ve samimiyetle cevap veren @crazycells @ayvalik10 @knnrn @Muhtaradana @aysegul @Nothing-Man @dmrtkn ve adını sayamadığım diğer arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim. inşallah kazanır ve hayatımızın geri kalanını umut ettiğimiz hayal ettiğimiz yerde ailemizle yaşarız emeği geçen yardımcı olan desteğini esirgemeyen herkese teşekkürler. bu arada ben mayısa kadar kaybolacaklardan değilim elimden geldiğince sabah 7 den akşam saat 22:00 a kadar forumda aktif olucam

-
@Oktay-İbiş Hayırlı olsun abi inşallah kazanirsin
-
@dmrtkn inşallah hep beraber kazanırız kardeşim şunuda ekliyeyim kendi adıma hayırlı ise olsun hayırsızsa hiç olmasın...
-
@Oktay-İbiş rica ederim, hayırlısı olsun sizin için de

-
@aysegul teşekkürler hep beraber inşallah
-
@Oktay-İbiş tebrik ederim, hayırlı olsun
-
@Muhtaradana teşekkürler hem meslekdaşım hemde kardeşim eyvallah sanada yeni hayatında mutluluklar başarılar her şey gönlünce olsun kardeşim.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@delikadir54 önce ki yazılarınıza baktım da sürekli fotoğrafla ilgili soru sormuşsunuz doğrusunu biliyorsunuz da neden soru soruyorsunuz ? tamamen milleti yeni gelenlerin kafasını karıştırmak ve kışkırtmak için yazmışsınız tüm bunları... kimse sizi zorla burada tutmuyor Ali Bey in dediği gibi.
bence de arkadas provokasyon ve dikkat cekme amacli yaziyor.
-
@delikadir54, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Eger butun arkadaslarin faydalanmasiysa amac yanlis bilgi vererek insanlarin otomatikman elenmesine neden oluyorsunuz
yanlış olduğunu dşünüyorsanız başka bir yerden bilgi vs alabilirsiniz kimse sizi zorla tutmuyor. ben az önce iki tane başvuru yaptım ve bilgilerine kişiliklerine saygı duyduğum güvendiğim kişilerin yönlendirme ve yardımları ile başvurularımı tamamladım. size tavsiyem boş işlerle uğraşmayın

-
@dreams_usa benimde chrome hata veriyodu internet exploreru denedim oldu denemediysen ordan dene istersen
-
Evet fotograf olayi bilerek sordumki bakalim ne kadar biliyorsunuz... hayir soylemeyecegim... ))) sebebi ise yanlis basvuru yapinki direk elenin kazanma sansimi dusurmeyin..))))saka saka sorun yok bu forumdan herseyi takip edip amerikaya gidenler biliyorum...herkeze bolsans ))))
-
@Oktay-İbiş Hayırlı olsun bol şanslar
-
Merhaba ben doğum tarihinde günü 24 yazmam gerekirken 25 yazdım.. değiştirme şansım var mı? Teşekkürler
-
@Oktay-İbiş hayırlı olsun abi.
-
Bu arada sorun yaşayanlar için belki işe yarar düşüncesiyle şu notu bırakayım buraya..
Önce ipadden chrome la denedim, ilk sayfada hata verdi, devam etmedim.
Mecbur laptop ı açtım. Daha önce birkaç kişiden okuduğum şeyi yaptım.
Şöyle ki, firefox kullandım, bir yandan youtube dan bir video açtım ve formu oyalanmadan doldurdum ve 2 başvuruyu da hata mesajı almadan ardarda tamamlayabildim. Tesadüf mü yoksa youtube işi (bağlantının sürekliliği ve kopmaması adına) işe yaradı mı bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez 🥳 -
@murat34 teşekkürler kardeşim...
Benzer Başlıklar
159
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k