DV2021 Bekleme Odası
-
selamunaleyküm cümleten günaydın
Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır!
Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve yüce Türk milletine sonsuz minnetle.. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
-
dün akşam bende başvurumu tamamladım :) conformation number ı kaybetmemek yeterli mi? yoksa conformation number ın olduğu sayfayı kaydetmek zorundamıydık, ekran görüntüsünü aldım ama çıktı almadım malesef..
bu arada başvuran herkes için de hayırlı olsun :) artık bende beklemeye başladım :D -
@Burak-10 confirmation numaranızı saklayın ekran görüntüsünüde alsaydınız iyi olurdu ama sağlık olsun şansınız bol olsun.
-
@Rhonster Tşk ederim.saolun.
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Burak-10 confirmation numaranızı saklayın ekran görüntüsünüde alsaydınız iyi olurdu ama sağlık olsun şansınız bol olsun.
ekran görüntüsü aldım , teşekkürler :)
-
Gerçek Dünya Lideri Mustafa Kemal Atatürk
https://www.youtube.com/watch?v=fzzv8aVjUzk -
@Burak-10 hemşo zaten unutsan bile çekiliş zamanı unuttum butonu var bu kadar panik yapma zaten mayıs ayında sen sonuçlara bakarken 10 metre çapında bir çember alanın boş olsun. Vereceğin tepki için :)
-
Bu ileti silindi! -
Başvuru tarihi geldi de geçiyor bile. Ben de kahvaltıdan sonra yapacam başvurumu. Bakalım mayısa kadar zaman geçecek mi, geçse bile nasıl geçecek.
Bir de şu var tabi, acaba mayısta nasıl bir sonuç bekliyor bizleri. İşte sonuçların açıklandığı o gün geçmek bilmeyecek... Şimdiden heyecan yaptım :) -
@dreams_usa Hayırlı olur inşallah sonuçlar forumdaki tüm arkadaşlara
-
@murat34 amin, cümlemize inşallah.
-
@dreams_usa insanın canını sıkan kısım tam da yazdığın kısım sonuçlar açıklanır normalde 3-4 saat sonra hatta bir gün sonra yoğunluk azalıp 10-15 saniye de bakabileceğin yere arka arkaya girip saatlerce ki bazen sistem çöküyor hah işte yaşasın girdim diyorsun bilgileri giriyorsun düğmeye basıyon ve o yazı HAVE NOT SELECTED hadiiii kalıyon öylece bu kadar bitti. O anda tavsiyem tek başına olma yanında birileri olsun ki sana moral vermesi için
-
@ayvalik10 kardeşim ben sana whatsaptan moral vericem :) şaka bir tarafa dediğim gibi çıksada aynıyım çıkmasada. hayat bir oyun oynamasını bilene
-
@delikadir54, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Foruma bakiyorum da insanlara nekadar yanlis bilgiler veriliyor, bu forumda ve youtubeda formun doldurulmasi ile ilgili... umarim dusuncemi soyledim diye engellenmem...bunlardan biri dogdugun sehir ikincisi ise fotograf ozellikleri....
umarım forumdaki yazan bilgilere göre doldurmadınız ozaman. çekilişte başarılar :)
-
@Rhonster seni unuttum sanma sakın :)
-
-
@Oktay-İbiş abi son 3 gün sonra youtube da karşına çıkmam uzun süre haberin olsun sonra ne oldu buna deme :D
-
@Rhonster niye hayırdır bir sıkıntı yoktur inşallah ? whatsap grubumuza gel eğlenceli neşeli geçiyor
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster niye hayırdır bir sıkıntı yoktur inşallah ? whatsap grubumuza gel eğlenceli neşeli geçiyor
askere gidiyom abi :D
-
@Rhonster hayırlı tezkereler kardeşi. biz 18 ay yaptık zamanında şimdikiler 12 ay yapıyor sanırım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum