DV2021 Bekleme Odası
-
@delikadir54 eklediğim videoda anlatımı var
-
Fotografcida cektirsek olurmu makinem yokki
-
@delikadir54 olabilir riske atmak istemiyorsanız fotoğrafçıda çektirebilirsiniz. ama fotoğraf olayını çok büyütmeyin gözünüzde
hatta sayın @ayvalik10 bu konu ile alaklı açtığı konu var fikir edinebilmeniz açısından okumanızı tavsiye ederim.https://yesilkartforum.com/forum/topic/2803/resim-olayını-amma-da-büyüttünüz-alın-size-örnek
-
Tesekkur ederim arka fon beyaz degilmi .. yani beyaz perdemi olacak yoksa photoshoptami arka fon beyaz olacak
-
@delikadir54 evet eğer kendin çekersen şu siteden arka fonu beyaz yapabilirsiniz
https://www.remove.bg/
site ile youtubede nasıl yapıldığına dair içerik videoları mevcut. takıldığınız konu olursa buradayız seve seve yardım ederiz. -
Cok tesekkur ederim
-
@delikadir54 rica ederim bol şans
-
Fotoğrafta arka fon beyaz olmak zorundamı olmasa bi sıkıntı çıkarmı
-
@Burak-Sezgin beyaz yada açık ton gri farketmez. Zaten ışıklı bir ortamda cep telefonu ile 2 metre mesafeden cekebilirsiniz. Abartılacak birşey yok fotoğraf olayında. 👍🏻
-
DV2021 için başvurumuzuda yaptık bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.
-
@delikadir54 photoshop vs gerek yok, açık renkli bir duvarın önünde durup cep telefonuyla çekebilirsiniz. Orta-uzak mesafelerden birkaç poz çekin, biri oturmazsa diğeri mutlaka oturur, tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalmazsınız.
-
Merhaba, ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. DV2021 icin kendi başvurumu yaptım. Ancak şöyle bir sorum var.
Annem ve babamda yapmayı düşünüyorum 21 yaş altı bekar çocuklara da hak tanıdıkları için. Mayıs'ta çekiliş yapıldığında 20 yaşında olacağım ama Haziran'da 21 olacağım.
Örneğin Mayıs'ta aile üyelerimden biri hak kazandığı vakit benim hakkım daha sonradan kaybolur mu? Nasıl bir durum işler? Teşekkürler. -
valla ben balkonda beyaz duvarda çekildim geçen senede öyle çekilmiştim sıkıntı olucağını zannetmiyorum pek içerde odalarda çekinice arkama hep gölge düşüyor gün ışığı en iyi o yüzden bu sene fotorafcıya gideyim orda çekineyim dedim kardeşim ve kendim için sordum direk flasha atın çıkartma olmucak 2 kişi kaça olur dedim 25 tl dedi :D kolay gelsin dedim çıktım
-
Günaydın,
1-Mülakatta elenme oranı ortalama % kaçtır?
2-Çıktıktan sonra elenen kişiler en çok hangi aşamada elenmektedir?Şimdiden teşekkür ederim
-
@profaxes, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Günaydın,
1-Mülakatta elenme oranı ortalama % kaçtır?
2-Çıktıktan sonra elenen kişiler en çok hangi aşamada elenmektedir?Şimdiden teşekkür ederim
1- %7
2- yalan beyan, sabıka kaydı, yetersiz eğitim seviyesi -
@bolatmali Teşekkür ederim. %7 yüksek bir oran olduğunu düşündüm, kazanma olasılığını düşününce. Bu sene yapılan değişiklikten sonra bu oranında düşeceğini düşünüyorum.
-
Merhabalar öncelikle ben 21 yaşında genç bir kardeşinizim şuan sadece ihtimaller üzerine yazıyorum oldu ki çekişi kazandık ben şuan işsizim ailemin durumu çok da iyi değil lise mezunuyum şuan ülkemde önümü göremiyorum treni kaçırmış gibi hissediyorum internette çok yazı okudum ve video izledim amerika ya gelip yapamazsınız burası çok zor diye sizce bunlara kulak asmalı mıyım gözüm korktu açıkçası ama yapacağıma tamamen inanıyorum günde 12-13 saat çalışmayı göze alıyorum ki burada çalıştım sizin fikirleriniz nelerdir
-
@profaxes @bolatmali Geçen sene bu oran %1.3. Bir önceki sene daha düşük. @profaxes in yazdığı gibi %7 yüksek bir rakam.
-
@aysegul siz kazandinizmi bu sekilde fotograf cektirip
-
@arnblt revize bilgilendirme için teşekkür ederim. Mülakatta en çok elenme sebepleri hakkında yorumlarınızı bizimle paylaşır mısınız?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
53
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum