DV2019 bekleme odası
-
@crazycells kereviz sapını bende çok gördüm de, bizim tükettiğimiz kök kereviz var mı oralarda?
-
@crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@gözde DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells bu başlık ile alakalı değil ama forumda sorun mu var acaba profil resmim kalkmış ve yükleyemiyorum yoksa bende mi sorun var
hayir, oyle bir sorunun farkinda degilim. Hmm, diger arkadaslara bir sorayim ben.
Sayin @crazycells ayni sorun bendede mevcut
-
@damladav DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells kereviz sapını bende çok gördüm de, bizim tükettiğimiz kök kereviz var mı oralarda?
var var, merak etmeyin :)
-
@freeworld DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells bu başlık ile alakalı değil ama forumda sorun mu var acaba profil resmim kalkmış ve yükleyemiyorum yoksa bende mi sorun var
hayir, oyle bir sorunun farkinda degilim. Hmm, diger arkadaslara bir sorayim ben.
tamamdir, bilgilendirme icin tesekkurler.
-
güzel insanlar nasılsınız ? nasıl gidiyor beklentiler moraller ne alemde ?
-
@vecihi DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
güzel insanlar nasılsınız ? nasıl gidiyor beklentiler moraller ne alemde ?
Çok iyiyiz Dostum Sen nasılsın :)
-
@Captain iyi diyelim iyi olsun :) yukardaki yazışmaları okudumda bende başvurumu son gün saat 19:00 da yapmıştım :) son gün başvuranlara umarım çıkıyordur :)
-
tamamdir, bilgilendirme icin tesekkurler.
Operada da düzenleme, alıntılama ve cevap fonksiyonları çalışmıyor.
-
Günaydın Erzincan'lı dostlar 👉24👈
-
@reader DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Son günler çok zorlayacak galiba kendimi oyalayacak birşey bulmalıyım var mı tavsiyesi olan🤔
Playstation hocam. Far cry 5’i tavsiye ederim 😁
God Of War Çıkmışken Ben onu tavsiye ederim. 👍
-
@reader DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Artık kendimi kaybettim galiba kendi kendime her yerde ingilizce konusmaya çalışıyorum 😅
tavsiye edebileceğim iki site var yeni başlayanlar(native speaker değiller) ve ucuz olsun isteyenler için www.englishcentral.com
diğer site native speaker ve daha pahalı olan www.cambly.com ingilizce konuşmak isteyenler için birebir ben english central kullanıyorum en azında konuşup anlaşma işini hallettim sayılır basic düzeyde! -
@damladav DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
var var, merak etmeyin :)
ay çok sevindim, portakallı kerevize bayılırım. orda bulamıcam diye üzülüyordum :D
-
Madem konu sebzeler yorum yapmazsam olmaz 😊
Ne domates ne patlıcan şafak 24 Erzincan 😂 -
@yekta DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@hsndmn çıktıktan sonra ne yapacaksın case no yüksek olursa hele vay haline :)) 1 sene de öyle bekliyorsun :)
İşin sonunda yolum Amerikaya çıkıyor ise 2 sene de beklerim yeter ki olsun 😊
-
@hsndmn vallahi öyle deme 2016 Kasımdan beri bekliyorum ve sonuç büyük ihtimal hüsran olacak. O yüzden hepinize max 20.000 case no çıksın, beklemeden rahat rahat alın vizelerinizi... İyi düşünün iyi olsun :)
-
@asilcenk her gün yeni bir umut doğar hocam :) hiç beklemediğin bir anda sıran gelir inşallah.. 'has not been selected' olmasından iyidir.
-
Domatez varsa menemende vardır un varsa hamur iside vardır o zaman sıkıntı yok :)
-
Bu ileti silindi! -
Allahım sen konuyu biliyorsun
Amin -
ülkenin yıllık kazanan sayısı %7 den fazla olamaz demişler fakat 2018 de 4390 kişiye Gc verilmiş. Yanı % 8 gc verilmiş . Bu konu halkında bilgisi olan varmı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum