Merhabalar size mail attım.
-
Merhaba, Westwood Massachusetts’teki bir mobilya mağazası için temel sorumlulukları satış ve müşteri hizmetleri olacak, bunun dışında mağazanın düzenli ve başarılı bir şekilde çalışmasına bizimle birlikte yardımcı olacak bir iş arkadaşı arıyoruz.
Çalışma izni olan, İngilizce iletişimi ve insan ilişkileri kuvvetli, çalışkan, satış ve müşteri hizmetleri alanında çalışmak isteyen adayların iletişime geçmelerini rica ederim.
Haftada 30+ saat, asgari ücret + satış komisyonu.
İlginiz için peşinen teşekkür ederim. Saygılar, selamlar.
-
Klima Santrali Ustası Aranıyor
Klima santrallerinin üretim, montaj, kesim, büküm ve kaynak operasyonlarında aktif görev almak Arıza tespiti ve giderme işlemlerini yürütmek Proje ve teknik çizimlere uygun şekilde çalışmak AHU iskeleti, panel, kapak, fan, batarya ve diğer ekipman montajlarını gerçekleştirmek
Çalışma Yeri: Phoenix, Arizona, ABD
İş Tanımı
Firmanin Phoenix, AZ’de bulunan fabrikasında görevlendirilmek üzere; klima santralleri (AHU),
havalandırma sistemleri ve mekanik tesisat alanında deneyimli Klima Santrali Ustası aramaktayız.
Görev ve Sorumluluklar
Aranan Nitelikler Klima santrali ve HVAC sistemleri konusunda en az 3 yıl deneyimli Teknik resim okuyabilen El aletleri ve ölçüm cihazlarını etkin şekilde kullanabilen Sac kesim ve büküm makinelerinde çalışabilecek; lazer kesim ve abkant tecrübesi olan Teknik resme uygun profil kesimi yapabilecek ve AHU iskeleti oluşturabilecek Plug fan, kayış-kasnaklı fan, AC/DC fan montajı ve motor bağlantısı yapabilecek Santral dış paneli, kapak kesim ve büküm işlemlerine hakim Sulu batarya, DX batarya ve nemlendirici montajı konusunda deneyimli Elektrik tesisatı çekme konusunda temel bilgi sahibi olan adaylar tercih sebebidir İngilizce bilen ve ABD’de çalışma izni olanBaşvuru ve İletişim
Başvurularınızı özgeçmişiniz ile birlikte aşağıdaki iletişim bilgilerine gönderebilirsiniz.
E-posta: [email protected]
Web sitesi: www.gmcair.com -
Merhabalar size mail attım.
-
ozel degilse satma sebebinizi ogrenebilir miyim? siz tr deyken de sizin icin para kazandiramaz mi bu is modeli o yuzden soruyorum yanlis anlamayin lutfen. ben de tir alimi ile statu degisimi dusunuyordum fakat gorustugum kisiler beni bu fikirden soguttular.
-
Selamlar,
Safe ve temiz eyalet ve sehir farketmeksizin Green cardim gelene kadar (max 2 ay) icin bir oda ariyorum. Butcem max $1k/m. Kisaca ben; 35 yas, erkek, sigara icmeyen, sessiz sakin efendi bir tipim. Lutfen bilenler veya tanidigi olanlar dm veya whatsapp (+61 426 507 297) uzerinden yazabilirsiniz.
-
-
Merhaba,
Amerika’nın Georgia eyaleti, Atlanta’da E-2 statü değişikliği ile 2 yıllık çalışma izni aldım. Bu süreçte kendi işim için kullandığım truck ve ekipmanlarımı satışa çıkarıyorum. İşimi farklı bir alana yönlendirmeyi planladığım için mevcut araç ve ekipmanları devretmek istiyorumTürkiye’den gelip düşük bütçe ile E-2 statüsü ile 2 yıl çalışma izni almak isteyen biri için bu araçlar ve düzen hazır bir başlangıç sağlayabilir.
E2 sürecinde yaşadığım tüm deneyimleri açık ve şeffaf biçimde paylaşmaya hazırım.
Detaylı bilgi almak isteyenler bana özelden ulaşabilir.
Teşekkürler. -
@BMS bu reçeteli bir ilaç compounding eczanede yaptırıyorum ama teşekkür ederim yorumunuz için
-
-
-
@caglaror, içinde söyledi: Austin TR Yazilimcilari Toplantisi
Gecen haftalarda mangal tadinda bir toplanti yapildi. Aileler de katildi.
Merhaba bu toplantı grubu ile ilgili bilgi alabilir miyim Austin de yaşıyoruz eşim yazılımcı
-
Selamlar. Ben Selin. Kensington, Brooklyn’deki merkezi konumdaki odamı 10 Aralık- 25 Şubat tarihleri arasında kiralıyorum. Aylık ücreti tüm faturalar dahil, 1350 dolardır. Oda güvenli, temiz ve sakin bir muhittedir. Aynı zamanda Coney Island Avenue (merkez, ucuz alışveriş), Ditmas Avenue, Cortelyou Avenue (Cafeler, barlar) Ocean Parkway gibi önemli yerlere, Q ve F trenlerine ve otobüslere sadece yürüme mesafesindedir. Single family house içerisinde ferah, geniş, full döşeli bir odadır. Fiyatlar tek kişi üzerindendir. Tarihler esnektir. Kişi sayısı üzerine gerek olursa konuşulacaktır. İlgilenenler bana buradan ulaşabilir. IMG_9918.jpg IMG_9915.jpg IMG_0300.jpg IMG_9936.jpg IMG_0289.jpg
-
Boston’da E-2 Yatırımcı Vizesine Uygun Satılık Turk Restorani ve Coffee Shop
Herkese merhaba,
Boston’ın gözde ve merkezi bir lokasyonunda, yıllardır başarıyla işletilen bir Turk restoranı ve hemen yanındaki butik kahve & tatlı dükkânımiz satışa sunulmuştur. Sağlıklı, ev yapımı lezzetler ve özgün tatlı-kahve konsepti ile güçlü ve sadik bir müşteri kitlesine sahip bu işletmeler, kârlı ve oturmuş operasyonlarıyla öne çıkmaktadır. Satış, tüm ekipman, marka hakları ve mevcut operasyonla birlikte devredilecektir. İşletmeler, E-2 yatırımcı vizesi başvurusu için gerekli tüm kriterleri karşılamakta olup, geçiş sürecinde satıcı tarafından tam destek sağlanacaktır.Ilgilenenler bana ulasabilir.
-
Merhabalar
Haftanin birgunu yaklasik 5-6 saatlik IT destegi verebilecek ( bilgisayar destegi- acil durumlarda uzaktan telefonla destek verilecektir.) takim arkadasi ariyoruz. Ogrenciler, part-time is arayanlar da iletisime gecebilirler.
Saygilar.. -
İlan ve Duyuru sayfamız açılana kadar bu bölümü kullanabilirsiniz!
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Merhabalar, sağlık raporu kaç günde hazır oouyor, bilgisi olan paylaşabilirmi, teşekkürler.
-
@FreeLander, içinde söyledi: İlan ve Duyuru sayfamız açılana kadar bu bölümü kullanabilirsiniz!
https://www.zillow.com/homedetails/306-Rena-Dr-Lafayette-LA-70503/77651478_zpid/?fullpage=true
bu ev california da 600 binden baslar

-
İyi günler. Missouri City, Sugarland bölgesindeyiz. baklava, yaş pasta, kuru pasta, börek ,İçli köfte, Mantı, vb yemek ve pastahane ürünleri ustasıyız. Fiyat listesi ; mantı lb 9 dolar, içli köfte tane 2,5 dolar, baklava bir tepsi cevizli 45, antep fıstıklı 50 dolar, börek, peynirli, kıymalı ve ıspanaklı bir tepsi 35 dolar, yaş pasta 10 kişilik 50 dolar. Tüm ürünler %100 helal ve doğal ürünlerde katkısız olarak yapılıyoruz.
-
Merhaba onet sitede benim meslek 4.6 görünüyor her ihtimale karşı şansımı denemek istiyorum açıktan lise okuyorum sizce ne yapmalıyım
-
@Hakan-Hakan lise diplomanızı ne zaman alacaksınız onumuz deki mayıs ayına kadar ?
-
@Hakan-Hakan, içinde söyledi: İlan ve Duyuru sayfamız açılana kadar bu bölümü kullanabilirsiniz!
Merhaba onet sitede benim meslek 4.6 görünüyor her ihtimale karşı şansımı denemek istiyorum açıktan lise okuyorum sizce ne yapmalıyım
rastgele basliklarin altinda sorunuzu soramazsiniz. Foruma daha fazla yazmadan forum kurallarini dikkatlice incelemelisiniz.
Su konuda sorunuzu sorabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2213/dv2021-bekleme-odası -
Yeni başladım
lise diplomamı almama çok var zaten lise diploması olsa meslek. Onet bunet uğraşmam gerek yok nothing man teşekkür ederim -
@Hakan-Hakan, içinde söyledi: İlan ve Duyuru sayfamız açılana kadar bu bölümü kullanabilirsiniz!
Yeni başladım
lise diplomamı almama çok var zaten lise diploması olsa meslek. Onet bunet uğraşmam gerek yok nothing man teşekkür ederimForumdan iki haftaligina sizi cikariyorum, eger bir kez daha forum kurallarini cignerseniz kalici olarak cikarilacaksiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/category/19/forum-kuralları-duyuruları-ve-görüşleriniz
-
Merhabalar, ben Dv2021 talihlisiyim. 27 Ağustosta mülakatım var. Brooklyn'e geleceğim. Mülakatta 10-12 bin $ arası göstermeyi düşünüyorum. Bunu yeterli bulmayabilirler. Bu sebepten dolayı Manhttan ve brooklyn çevresinde mülakatta göstermelik iş teklifi verebilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.
-
Merhaba dv2020 talihlisi olup Green Card ile Amerika'da yaşayan forum üyesi bir arkadaşımızın Türkiyede yaşayan eşinin F2a vizesi alabilmesi için bir Sponsor ihtiyacımız var. Bu aileye ben kefilim.
Sponsor olmak isteyen kişiyle aileyi tanıştırabilirim.Bu iyilik hareketine destek olmak isteyen kişiye ailenin bugüne kadar yaşadığı tüm süreci anlatabilirim. Özetle profili aşağıya kısaca yazacağım
-
Dv vizesiyle ülkeye giren ve Greencard alan kişiler bir hanımefendi ve 3 yaşındaki kızı(şu anda 6 yaşında)
-
Eşi ise Unganlar sağlık muayenesi sırasında balgam testi vermek zorunda kaldı.(Bu test 8 haftaya kadar anca sonuçlanıyor) Sağlık raporu çıktığında Başkan Trumpın göçmenliği engelleyen geçici Pp10014 kararnamesi çıktı ve vize konsolosluk tarafından bu kararname yüzünden basılmadı. Eylül 2020 de tekrardan sağlık raporu aldılar ama yine balgam testi vermesi gerekti. Sağlık raporu çıktığında FY2020 sona ermişti.
-
Amerikada yaşayan eş düzgün bir işte çalışıyor +akşamları çoğu zaman küçük kızıyla delivery işleri yapmaya çalışıyor. Ama son zamanlarda tek başına Amerikadaki yaşam masraflarını bile tamamen yetememeye başladı. Türkiyedeki eş finansal olarak destek olmaya çalışıyor. Ama mevcut dolar/tl kuru işleri zorlaştırıyor
-
F2A başvurusu Usciste son aşamada, sadece sponsor bulunamaması sorun
-
Küçük kız babasız yaşamanın psikolojik sorunlarını yaşamaya başladı ve babasını devamlı yanında arıyor
-
Eş bir süre daha Türkiyedeki eşine vize için sponsor bulamazsa Amerika mücadelesini sonlandırmayı düşünmeye başladı.
-
3 Yıllık bu çabanın sona ermemesi ve bu düzgün ailenin Amerikada yaşamaya devam edebilmesi için Sponsor arayışımız var. Destek olana şimdiden teşekkür ederiz.
Umarım bu gönderi çok hızlıca amacına ulaşır. Lütfen Sponsor olabilecek kişilere bu mesajı ulaştırın
-
-
@Muhtaradana bu çağrıya kulak verelim lütfen ABD’de yaşayan herkese bunu yayalım eminim ki iyi niyetli güzel insanlar çıkacaktır

-
-
@Muhtaradana vpn olmadan giriş olmuyor bilgin olsun. Amerika dışından uscis gibi resmi kurumlara ulaşım sağlanmıyor.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: İlan ve Duyuru sayfamız açılana kadar bu bölümü kullanabilirsiniz!
@Muhtaradana vpn olmadan giriş olmuyor bilgin olsun. Amerika dışından uscis gibi resmi kurumlara ulaşım sağlanmıyor.
WI-FI üzerinden değil de mobil internetiniz üzerinden bağlanabilirsiniz resmi kurumlara.
-
@vmature ofisteyim ben masa üstü bilgisayardan denedim
-
@ayvalik10 ben girebiliyorum, alt yapı kablonet.
Benzer Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
116
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k