İlan ve Duyuru sayfamız açılana kadar bu bölümü kullanabilirsiniz!
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Merhabalar, sağlık raporu kaç günde hazır oouyor, bilgisi olan paylaşabilirmi, teşekkürler.
-
@FreeLander, içinde söyledi: İlan ve Duyuru sayfamız açılana kadar bu bölümü kullanabilirsiniz!
https://www.zillow.com/homedetails/306-Rena-Dr-Lafayette-LA-70503/77651478_zpid/?fullpage=true
bu ev california da 600 binden baslar

-
İyi günler. Missouri City, Sugarland bölgesindeyiz. baklava, yaş pasta, kuru pasta, börek ,İçli köfte, Mantı, vb yemek ve pastahane ürünleri ustasıyız. Fiyat listesi ; mantı lb 9 dolar, içli köfte tane 2,5 dolar, baklava bir tepsi cevizli 45, antep fıstıklı 50 dolar, börek, peynirli, kıymalı ve ıspanaklı bir tepsi 35 dolar, yaş pasta 10 kişilik 50 dolar. Tüm ürünler %100 helal ve doğal ürünlerde katkısız olarak yapılıyoruz.
-
Merhaba onet sitede benim meslek 4.6 görünüyor her ihtimale karşı şansımı denemek istiyorum açıktan lise okuyorum sizce ne yapmalıyım
-
@Hakan-Hakan lise diplomanızı ne zaman alacaksınız onumuz deki mayıs ayına kadar ?
-
@Hakan-Hakan, içinde söyledi: İlan ve Duyuru sayfamız açılana kadar bu bölümü kullanabilirsiniz!
Merhaba onet sitede benim meslek 4.6 görünüyor her ihtimale karşı şansımı denemek istiyorum açıktan lise okuyorum sizce ne yapmalıyım
rastgele basliklarin altinda sorunuzu soramazsiniz. Foruma daha fazla yazmadan forum kurallarini dikkatlice incelemelisiniz.
Su konuda sorunuzu sorabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2213/dv2021-bekleme-odası -
Yeni başladım
lise diplomamı almama çok var zaten lise diploması olsa meslek. Onet bunet uğraşmam gerek yok nothing man teşekkür ederim -
@Hakan-Hakan, içinde söyledi: İlan ve Duyuru sayfamız açılana kadar bu bölümü kullanabilirsiniz!
Yeni başladım
lise diplomamı almama çok var zaten lise diploması olsa meslek. Onet bunet uğraşmam gerek yok nothing man teşekkür ederimForumdan iki haftaligina sizi cikariyorum, eger bir kez daha forum kurallarini cignerseniz kalici olarak cikarilacaksiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/category/19/forum-kuralları-duyuruları-ve-görüşleriniz
-
Merhabalar, ben Dv2021 talihlisiyim. 27 Ağustosta mülakatım var. Brooklyn'e geleceğim. Mülakatta 10-12 bin $ arası göstermeyi düşünüyorum. Bunu yeterli bulmayabilirler. Bu sebepten dolayı Manhttan ve brooklyn çevresinde mülakatta göstermelik iş teklifi verebilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.
-
Merhaba dv2020 talihlisi olup Green Card ile Amerika'da yaşayan forum üyesi bir arkadaşımızın Türkiyede yaşayan eşinin F2a vizesi alabilmesi için bir Sponsor ihtiyacımız var. Bu aileye ben kefilim.
Sponsor olmak isteyen kişiyle aileyi tanıştırabilirim.Bu iyilik hareketine destek olmak isteyen kişiye ailenin bugüne kadar yaşadığı tüm süreci anlatabilirim. Özetle profili aşağıya kısaca yazacağım
-
Dv vizesiyle ülkeye giren ve Greencard alan kişiler bir hanımefendi ve 3 yaşındaki kızı(şu anda 6 yaşında)
-
Eşi ise Unganlar sağlık muayenesi sırasında balgam testi vermek zorunda kaldı.(Bu test 8 haftaya kadar anca sonuçlanıyor) Sağlık raporu çıktığında Başkan Trumpın göçmenliği engelleyen geçici Pp10014 kararnamesi çıktı ve vize konsolosluk tarafından bu kararname yüzünden basılmadı. Eylül 2020 de tekrardan sağlık raporu aldılar ama yine balgam testi vermesi gerekti. Sağlık raporu çıktığında FY2020 sona ermişti.
-
Amerikada yaşayan eş düzgün bir işte çalışıyor +akşamları çoğu zaman küçük kızıyla delivery işleri yapmaya çalışıyor. Ama son zamanlarda tek başına Amerikadaki yaşam masraflarını bile tamamen yetememeye başladı. Türkiyedeki eş finansal olarak destek olmaya çalışıyor. Ama mevcut dolar/tl kuru işleri zorlaştırıyor
-
F2A başvurusu Usciste son aşamada, sadece sponsor bulunamaması sorun
-
Küçük kız babasız yaşamanın psikolojik sorunlarını yaşamaya başladı ve babasını devamlı yanında arıyor
-
Eş bir süre daha Türkiyedeki eşine vize için sponsor bulamazsa Amerika mücadelesini sonlandırmayı düşünmeye başladı.
-
3 Yıllık bu çabanın sona ermemesi ve bu düzgün ailenin Amerikada yaşamaya devam edebilmesi için Sponsor arayışımız var. Destek olana şimdiden teşekkür ederiz.
Umarım bu gönderi çok hızlıca amacına ulaşır. Lütfen Sponsor olabilecek kişilere bu mesajı ulaştırın
-
-
@Muhtaradana bu çağrıya kulak verelim lütfen ABD’de yaşayan herkese bunu yayalım eminim ki iyi niyetli güzel insanlar çıkacaktır

-
@Muhtaradana ilan güncel
Sponsorluk için detaylar
️https://www.uscis.gov/green-card/green-card-processes-and-procedures/affidavit-of-support
-
@Muhtaradana vpn olmadan giriş olmuyor bilgin olsun. Amerika dışından uscis gibi resmi kurumlara ulaşım sağlanmıyor.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: İlan ve Duyuru sayfamız açılana kadar bu bölümü kullanabilirsiniz!
@Muhtaradana vpn olmadan giriş olmuyor bilgin olsun. Amerika dışından uscis gibi resmi kurumlara ulaşım sağlanmıyor.
WI-FI üzerinden değil de mobil internetiniz üzerinden bağlanabilirsiniz resmi kurumlara.
-
@vmature ofisteyim ben masa üstü bilgisayardan denedim
-
@ayvalik10 ben girebiliyorum, alt yapı kablonet.
-
4-5 gün önce sınırdan geçmiş (belgesiz göçmen) şu anda San Diego'da olan değerli bir forum üyemiz için güvenli bir oda arıyoruz. New York civarı ilk tercih ama illa şu eyalet/şehir diye bir ısrarı yok
-Genç, bekar erkek
-Mühendis, kriminal biri değil güvenilir
İlgileneler için özelden iletişim bilgilerini paylaşabilirim -
@Muhtaradana burasi kacaklara destek platformu mu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

alice-5.jpeg