Green Card Pasaport Süresi
-
@mhepekiz Green Card Pasaport Süresi içinde söyledi:
Yarın hanımın pasaportu değişecek soyadı değişikliği nedeniyle. Pasaport numarası da değişecek ne dersin @crazycells DS260'ı bir daha açtırıp değiştirmek gerekecek mi yoksa 2 pasaportla gitmek yeterli olacak mı
Beni taglemissiniz ama sayin @gkhanfeez 'e tamamen katiliyorum :) Yeni pasaport bilgisini mulakat oncesi konsolosluga mesaj yoluyla ulastirabilirsiniz, DS260'i actirmaniza gerek yok.
-
@crazycells @gkhanfeez her ikinize de teşekkürler
-
merhaba ben green karta başvurmak istiyorum pasaport olmadan basvuru oluyor mu ? yoksa olmuyormu elenırmıyım
-
@Bahar-Nur geçerli bir pasaportunuz yoksa başvuru yapamıyorsunuz
-
evet suan pasaportum yok green card basvurunda bulunmak istemiştim olmuyor sanırım bir ayda çıkarabilirim ama sanırım..
-
@Bahar-Nur 5 kasımdan önce pasaport çıkarırsanız başvuru yapabilirsiniz
-
Merhaba, DV2021 başvurusu için gerekli pasaport ne kadar süreli olmalı? Yani şöyle ki, ben ilk defa pasaport çıkaracağım. Bu nedenle sadece başvuru aşaması için 1 yıllık çıkarsam işimi görür mü?
-
@Ersin-Ersin 1 yıllık da olur sorun olmaz eğer kazanırsınız ve mülakat pasaport süresini geçerse pasaportu yeniletmeniz gerekir
-
@Yunus-Tilki Teşekkür ederim.
-
Merhaba, 1 yıllık pasaport çıkartsam bu yıl çıkmazsa, DV2022 ye aynı pasaportla başvurabilir miyim?
Pasaportun süresi başvuru tarihi bitmeden dolmuş olacak. -
@ancalagon, içinde söyledi: Green Card Pasaport Süresi
Merhaba, 1 yıllık pasaport çıkartsam bu yıl çıkmazsa, DV2022 ye aynı pasaportla başvurabilir miyim?
Pasaportun süresi başvuru tarihi bitmeden dolmuş olacak.Hayır.
-
@ancalagon, içinde söyledi: Green Card Pasaport Süresi
Pasaportun süresi başvuru tarihi bitmeden dolmuş olacak.Aslinda "evet" diyebiliriz, basvuru sayfasinda bugunun ya da yarinin tarihini son gun olarak yazinca sorun cikmiyor cunku. Eski bir tarih yazinca hata veriyor.
-
Merhaba pasaport süresini farklı sorayım green kart sahibi kişinin amerika için yine 6 ay geçerlilik süresi şartı varmı?yoksa GC olduğu içşn sorun olmazmı?
-
Arkadaşlar merhaba. Greencard kayıttan geçtiğim pasaportun süresinin bitmesine 10 ay kaldı ve 1 ay önce yeni pasaport aldım. İnşaallah kazanırsam ds 260 formunu hangi pasaportla doldurmalıyım?
-
@Şehriyar-Aslan yeni pasaportla ancak başvuru eski pasaportla yaptığın için mülakata her iki pasaportu yanında götüreceksin
-
@ayvalik10 Teşekkürler
-
Merhabalar, dv2022 talihlisiyim. Pasaportumun geçerlilik süresi bugün itibari ile 17 ay var. CN 20binlerde herhangi bir problem olmazsa tahmini 12ay sonra mülakata gireceğim. Mülakat tarihim geldiğinde pasaport süremin dolmasına 5 ay kalmış olacak. Mülakat tarihime 1-2 ay kala pasaport çıkarıp mülakata eski ve yeni pasaportumla gitmeyi planlıyorum. Fakat ds260 ı eski pasaportumla dolduracağım için bu mülakat günü problem oluşturur mu?
-
@crazycells Merhaba pasaport sürem mayıs ayında dolmuş olacak o tarihe kadar e-posta ile evrakları istediklerinde süresi dolacak pasaportu iletmem gerekecek sonrasında yenileme olduğunda bunu yine e-posta ile mi bildirmeliyim? yoksa mülakata gitmeden DS260 formunda da değişiklik yapmam gerekir mi? gerekirse bu değişikliği yapıp yeniden submit etmem yeterli olacak mıdır?
-
@Sercan-Göktürk, içinde söyledi: Green Card Pasaport Süresi
Merhabalar, dv2022 talihlisiyim. Pasaportumun geçerlilik süresi bugün itibari ile 17 ay var. CN 20binlerde herhangi bir problem olmazsa tahmini 12ay sonra mülakata gireceğim. Mülakat tarihim geldiğinde pasaport süremin dolmasına 5 ay kalmış olacak. Mülakat tarihime 1-2 ay kala pasaport çıkarıp mülakata eski ve yeni pasaportumla gitmeyi planlıyorum. Fakat ds260 ı eski pasaportumla dolduracağım için bu mülakat günü problem oluşturur mu?
problem olmaz.
Mulakattan once yeni pasaport alip mulakata bunlari goturebilirsiniz.
-
@buokcun, içinde söyledi: Green Card Pasaport Süresi
@crazycells Merhaba pasaport sürem mayıs ayında dolmuş olacak o tarihe kadar e-posta ile evrakları istediklerinde süresi dolacak pasaportu iletmem gerekecek sonrasında yenileme olduğunda bunu yine e-posta ile mi bildirmeliyim? yoksa mülakata gitmeden DS260 formunda da değişiklik yapmam gerekir mi? gerekirse bu değişikliği yapıp yeniden submit etmem yeterli olacak mıdır?
Suresi gecmis pasaportu kabul etmiyorlar, o nedenle pasaport degisikligi yaptiginizda DS-260 formunuzu da actirip bilgileri guncelleyin. Sonra hem guncel hem de eski pasaportu KCC'ye gonderebilirsiniz. Bu islemler yeterlidir...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum