DV2021 Bekleme Odası
-
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10 fotografi kurallara uygun duzenleme kisminin bilindigini varsayarak acikladim zaten soylenen cumleyi de. Burada soru FARKLI. fotografi zaten ayarlayip basvrusunu tamamlamis kendisi..
@cek sadece kopyalama konusuna takildim ben de sizin gibi, soylediginiz cumlede, ama yine de siz icinizi ferah tutun, zaten fotograftan dolayi elenme durumu pasaportu gormeden once gerceklesecegi icin, kazandiktan sonra mulakatta bu konuyu sorun etmezler herhalde. -
@cek çekilişe uygun hale getirdiysen problem olmaz
-
valla sizi yordum kusura bakmayin ilk defa yazdim herhalde son defa yazisim olucak artik cikarsa yazariz sorariz o yuzdende firca yersek artik gidip bir sirketle anlasiriz burda firca yoyecegimize gideriz para ile yaptiririiz
-
@cek Dostum sorun yok sen keyfine bak. Emin olmak istiyorsun ben anlıyorum seni küçücük bir tereddüte dahi düşmek istemediğin anlaşılıyor zaten resme tıkla mühürlü bu resmi yeni olsada kullanamazsın olay bu
-
@gungorhan tabiki kullanamam benim kisi farkli bir soru idi ama herkez klasik sorulari duya duya benimkinide ayni tepkiyi verdi benim sordugum sadece ben pasaport cikarttim basvurdum pasaportum geldi elimdede pasaportta kullandigim fotografin digitali vardi ve ben bunun cekilise uygun hale getirip pasaport geldikten sonra cekiliste kullandim bir problem olurmu diye sordum ama birileri hemen atladi öoö kuscam okudugunu anlamiyor ....... falan filen atladi burda gerizekali yok ;)bizde meslek sahibi insanlariz
-
@cek siz yönergedeki bir uyarıya takıldınız, aslında konu farklı haklısınız ama bu fotoğraf konusu gerçekten bir zaman sonra sıkıntı oluyor okuyanlar için o yüzden siz de arada kaynadınız :) yazmaya devam edin lütfen sorun yok.
-
@cek Yöneticiler kırıcı birşey olursa müdehale eder zaten. Beğenmediğin yorum olursada - puan verirsin biter gider :)
-
@cek bence asil siz kusura bakmayin, olur mu oyle sey.. suanki durum sadece sacmalik!. 30 sene basvuruyorlar diye ilk kez basvurmus olamaz saniliyor herhalde, herkes 4700 mesaji okumak zorunda da degil, forum burasi, sorusu olan sorar, cevaplamak isteyen de cevaplar.. Ben de ilk kez basvurdum bu sene, ds 260 detaylarina kadar ogrenmistim ama yine de oldu sorularim, Allahtan herkesin keyfi yerinde olan zamana denk gelmisim demek ki, yoksa bu yaklasimlarla karsilasmak gercekten uzucu...:/ Sorusu olan sorsun kardesim, forumda oldugum surece ben cevaplarim bildigim kadarini..:raising_hands_medium-light_skin_tone:
-
@topraxxx yazdıklarını okudum o zaman ben kafadan elendim çünkü o kuralı okumamisim ben pasaport fotoğrafımı taratip istedikleri ölçüye getirip yuklemistim artık kısmet seneye
-
@Merika tesekkurler anlayisiniz icin
-
@dmrtkn Foto yeni değil mi?
-
@cek Rica ederim.
-
Bu ileti silindi! -
@gungorhan yani Nisan ayında cektirmistim 5 aylık bir fotoğraf ama pasaporttada aynı fotoğrafım var ben Nisan ayında yenilettim pasaportumu
-
@dmrtkn şimdi yönergenin ilgili kısmına baktım (scan kelimesini aratarak, tembel işi yani 😁) yönergede yazan aşağıdaki ifadelerdir arkadaşlar, bence bu 2.kısımdaki uyarılar fotoğrafın kalitesi ve güncel olma durumuyla alakalı aslında sonuç olarak (mesela telefonla cekilenleri de kabul etmiyoruz diyorlar ama kimseyi bu yüzden elemiyorlar), o yüzden tabiki kurallara riayet etmekte fayda var ama bu sebeple eleneceğinizi düşünmüyorum şahsen sayın @dmrtkn .
""..........
You can take a new digital photograph or scan a recent (taken within the last six months) photograph
with a digital scanner, as long as it meets all of the standards below.
...............
Photos copied or
digitally scanned from driver’s licenses or other official documents are not acceptable. In addition,
snapshots, magazine photos, low quality vending machine or mobile phone photos, and full-length
photographs are not acceptable."" -
@aysegul inşallah dediginiz gibi olur orayı nasıl atladim anlamiyorum
-
@dmrtkn yönergeyi çoğumuz satır satır okumuyoruz. Çok önemli noktalar zaten hep konuşuluyor, bu tarz detaylara takılmayın zaten, kimse takılmasın bence..
-
@aysegul aslında şöyle birseyde var sonuçta fotoğrafı herhangi bir yerde kullanıp kullanmadigimizi çekilişte goremiyorlar onlar için geçen seneki foto hariç her foto yeni.Anca bu sorun mail gönderirken dicem ama o zaman pasaportu yeniletecegim için yine aynı foto olmicak. Tek sorun mulakatta hadi bakım senin ilk basvuruna bakalım derlerse o zaman ortaya çıkar diye düz bir mantık yaptım haksizmiyim sizce
-
bana kizdi arkadaslarin bazilari ama bakin @dmrtkn arkadasimizda yalnis yapmis olabilir benim sordugum soru onemli bir soruydu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum