DV2021 Bekleme Odası
-
@marcus94 Malesef bu uygun değil biometrik olmuş bu :/
-
ben evde tekrar çekineceğim kendi telefonumla. Flaş patlatmak sıkıntı çıkarır mı?
-
Herkese merhaba
Formu doldururken doğduğum şehir yerine yaşadığım şehri yazmışım.Bu sonradan düzeltilebilir bir hata mı yoksa elendim mi?Cevaplar için teşekkürler -
@turkeycel, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba Arkadaşlar forumu 1 yıldır sessiz takip ediyordum yeni üye oldum bir sorum olacak. Pasaport çıkarmak için fotoğraf çekildim ve işlemleri de yaptım Ancak kuralları okuduğum zaman '' Sürücü belgesinden veya diğer resmi evraklardan kopyalanan ya da dijital olarak taranan fotoğraflar kabul edilmeyecektir'' böyle yazıyor. pasaportta kullandığım için diskalifiye olur muyum
fotograf size aitse bir problem olmaz.
-
@Umay-Korkmaz bildiğim kadarıyla şuan yapılacak bir şey yok, eğer olur da seçilirseniz, böyle ufak şeyleri fazla dert etmiyorlar diye biliyorum, (okudum)
-
arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum geçen sene çektirdiğim green card için kullandığım,, fotoyla pasaport çıkarttım bu geçen yıl yanlış foto kullandığım anlamına mı geliyor sizce?
-
Sürücü belgesinden veya diğer resmi evraklardan kopyalanan ya da dijital olarak taranan fotoğraflar kabul edilmeyecektir'' ibaresi yani simdi fotograf cekildik pasaport cikarttik ve digitalini cekilis icin uygun hale getirip basvuru yaparsak olmazmi diyor ?
-
Biotmetrik foto kullanılıyor pasaport için ve evet greencard için yanlış foto oluyor biometrikler sıradan vesikalık çektirip onu forumda adı geçen tonla siteden birinde croplayıp check edin 2 dklık iş max
-
Biometrik formatı uygun değil, kafa büyük kalıyor.Sistemlerinde direkt formata gözeten bir sistem varsa evet geçersiz oluyorsunuz.
-
@halim35 ben çok iyi bir siteden düzenlemiştim dijital halini istenilen şartlara göre ama arkadaşım patladı galiba eğer izin verirse buraya atacağım fotoğrafını birde sizler bakarsınız uygun mudur değil midir @Nothing-Man evet sistemleri var kontrol edip siliyor formata uymanları
-
2020 de çok büyük hayal kırıklılığı oldu ama bu sene daha bir umutluyum. Bekle beni chicago : )
-
@sorroo hayırlısı olsun :)
-
başvurduğum fotonun dijital halini arayıp buldum baya uzun sürdü ama bir kontrol yaptım uygundu sadece o üstte ki kafa hizasında ki yeşil yer birazcık kafama geliyordu ama resmi örneklerin birinde de durumun böyle olduğunu gördüm benim anladığım benim elime verilen fotoyu biyometrik yapıp bana vermiş
-
@LordBolton fotoğrafçılar ilk çektikleri resim zaten vesikalık daha sonra bunu programla biometrik hale getiriyorlar. Yani oynanmadan ilk çekilen resmi istemeniz yeterlidir ki şu anda 5 yada 6 kişinin resmini yaptım vesikalık sayesinde max 2-3 dakikada oluyor.
-
@cek resmi evraklardaki fotografin aynisi - yani kopyasi olmamasi gerekiyor diye vurgulanmis. Her ihtimale karsi yeni fotograf cektirmeniz daha uygun olur sanirim.
-
Bu ileti silindi! -
Sayın @ayvalik10 ın dediği gibi (yani en azından bizim fotoğrafçı abimiz, ki kendisi 25-30 yıllık fotoğrafçı ve babadan, öyle yapıyor) normal bir vesikalık gibi çekiyor fotoğrafı, mac teki programı neyse artık onu açıp, istediğiniz fotoğrafın formatı neyse onun şablonunu açıyor ve ona oturtuyor tabiri caizse. Yani biometrik çekmiyor aslında fotoğrafı, çektiği bir fotoğrafı biometrik ölçülere uygun hale getirip teslim ediyor. Yani çektirdiğiniz fotoğrafın orjinal ve digitalini isterseniz, kendiniz de ayarlayabilirsiniz.
-
Sürücü belgesinden veya diğer resmi evraklardan kopyalanan ya da dijital olarak taranan fotoğraflar kabul edilmeyecektir @crazycells bunu aciklayabilirmisiniz
-
@cek herhangi bir evraktaki fotoğrafınızı mesela scanner da tarayıp digital bir foto elde edip bunu green card başvurusunda kullanmamanız gerektiğini söylüyor sanırım.
-
@aysegul pasaportumu yeniletmek icin yeni fotograf cektirdim bu ay ve ayni fotografi cekilis icin uygun hale getirdim bundan bahsetmiyor herhalde
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum