DV2021 Bekleme Odası
-
Bende eşim kendim adıma başvurumuzu yaptık hayırlısı bakalım. Çıkması durumunda bankacıyım ve bankacılık ve finans üzerine yüksek lisans yaptım. Dil sorununu çözdükten sonrasında bankaclık sektöründe çalışmam mümkün mü?
-
@ChipsTR, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bende eşim kendim adıma başvurumuzu yaptık hayırlısı bakalım. Çıkması durumunda bankacıyım ve bankacılık ve finans üzerine yüksek lisans yaptım. Dil sorununu çözdükten sonrasında bankaclık sektöründe çalışmam mümkün mü?
Şu başlık sizlere fikir verebilir;
-
GÜNAYDINLAR :D
-
@clourpoint
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1819/okula-ilk-kayıt
https://yesilkartforum.com/forum/topic/156/i̇lkokul-veya-ortaokul-a-kayıt-yaptıracaklara-tavsiyelerayrıca @semavi çocukları yaklaşık sizin çocuklar kadar ondan da bilgi alabilirsin
-
-
@Ali-Dmr Bende geçen sene başvurmuştum. Aynı senin gibi 'Bana büyük ihtimal çıkar. Neden çıkmasın ki! Zaten birçok kişiye ilk seferde çıkıyor.' diye kendimi umuda bağlamıştım. Tabi 7 Mayıs'ta "Has not been selected" yazısını görünce birkaç gün kendime gelememiştim. Şimdi yine buradayım.
-
dün gece eşim ve kendi adıma başvurumuzu yaptım. bekleyelim görelim bakalım şansımız varmıymış.
-
başvuru yapan herkes başarılar ben daha kendim ve eşim adına başvuru yapmadım şu an % olarak şansızlısınız anı yaşayın :)
-
@likable, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells ve Arkadaşlar merhaba, nasılsınız? Bugün itibarıyla 5 aylık USA macerasından sonra ülkeye dönüş yapmış bulunmaktayım. Bu arada GC başvuruları da açılmış herkese hayırlı olsun Dv-2021 çekilişleri ;)
Hoşgeldin hocam. Başvurmayı unutma:)) Sana da hayırlı olsun.
-
Daha öncede sormuştum.21 yaş içi ve 21 yaşını dolduranlar kendi başvuru yapabilir..
Peki benim başvurumda çocuk bilgilerimi yazarken bu 21 yaşındaki çocuğu hiç yazmıyorum zannedersem.başka çocuk varsa onları yazabilirim.doğru anlamışmıyım -
@gizemb, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
GÜNAYDINLAR :D
Günaydın.
Bugün iyileştim.
Kahvaltımı yaptım.
Dibek kahvemi yudumlarken yorumlarınızı okuyorum.
-
Merhaba arkadaşlar pasaport işlemleri kaç günde hallolur. Bugün başvuru yapsam elime kaç günde geçer? Başvuru yapsam gerekli bilgileri hemen verirler mi bana?
-
@likable, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells ve Arkadaşlar merhaba, nasılsınız? Bugün itibarıyla 5 aylık USA macerasından sonra ülkeye dönüş yapmış bulunmaktayım. Bu arada GC başvuruları da açılmış herkese hayırlı olsun Dv-2021 çekilişleri ;)
Hoşgeldiniz hocam. 5 aylık süreçteki tecrübelerinizden faydalanmak isteriz mümkünse :slightly_smiling_face:
-
trumpın son açıklamasını yorumlayanlar?? dolar alsakmı acaba?? veya gc iptali olurmu??
Kürtler, bizi dahil etmek için bazılarını serbest bırakıyor olabilir. Türkiye veya pek çoğunun geldiği yer olan Avrupa Ulusları kolaylıkla yeniden yakalar ama çabuk hareket etmeleri lazım. Türkiye'ye büyük yaptırımlar geliyor! İnsanlar gerçekten NATO üyesi Türkiye ile savaşa girmemiz gerektiğini mi düşünüyor? Asla bitmeyen savaşlar bitecek!"
-
trumpın son açıklamasını yorumlayanlar?? dolar alsakmı acaba?? veya gc iptali olurmu??
Kürtler, bizi dahil etmek için bazılarını serbest bırakıyor olabilir. Türkiye veya pek çoğunun geldiği yer olan Avrupa Ulusları kolaylıkla yeniden yakalar ama çabuk hareket etmeleri lazım. Türkiye'ye büyük yaptırımlar geliyor! İnsanlar gerçekten NATO üyesi Türkiye ile savaşa girmemiz gerektiğini mi düşünüyor? Asla bitmeyen savaşlar bitecek!"
Bu durumlar GC sürecini etkilemez. Bunun en güzel örneği de Rusya ve İranda hala alım yapıyorlar. O yüzden sizler talihli olmaya bakın. Gerisi kolayca hallolcaktır.
-
@Nothing-Man Kardeşim siz benim yazdiklarimi yanlış anlamışsınız.Ben kendim için değil kararsız arkadaşlar için dedim.Ben gideceğim paramida ayarladım.esim ve çocuklarda çok heveslendiler.yani şu an herşey tamam deseler bize en geç bir hafta içinde uçacak durumdayız.beni çocukların okulu düsunduruyor.okullari kapanmadan gitmek zorunda kalinirsa diye.geri de annem ve babam haricinde bir kac dostumu bırakacağımız icin üzülüyorum okadar.biz zihinsel olarak kendimizi kaptırıp hüsrana uğramak istemiyoruz çünkü sonu çekiliş olan bir olay.Ben bu yüzden gerçekten gitmek istemeyen gitme durumu olmayan arkadaşların da başvuru yaparak gerçek gidecek arkadaşların önunu engellemeselerdi.sonucta kimse kimse başvurma demeye hakkı yok.onlarda cikarsa uygulayacaklari bir b plani olabilir.Benim inancım sudurki Nasibimizde varsa Allahım bunu bizlere nasip etmişse bu dünya uzerinde yasayan kimse engel olamaz.
-
@gizemb Hiç bir yaptırım olmayacak. Bu birilerinin gazını almak için yapılmış bir açıklama.
-
trump'ın klasiği oldu artık bu tweet'leri. borsacılar olarak bir trump indikatörü bekliyoruz. her pazartesi Türkiye ile alakalı kötümser bir tweet atar piyasa çakılır. Salı veya Çarşamba Türkiye bizim Nato müttefiğimiz ilişkilerimiz çok iyi 100 Milyar Dolarlık bir iş anlaşması imzalamak üzereyiz der piyasalar yükselir. Hatta trump'ın Türkiye'de hisse senetleri olduğunu düşünmeye başladım. eğer imkanınız varsa son 1 aylık dönemdeki borsada P.tesi düşüşleri ve Çarşamba yükselişlerine bakmanızı tavsiye ederim.
Öte yandan eğer bir fırsat yakaladığınıza inanıyorsanız ve yatırım için gerekli maddi kaynağınız varsa ALTIN'a yönelmenizi tavsiye ederim. Hem güvenilir bir limandır hem de dolar alarak bir nebze olsa bile dolar borçlularımıza yara vermemiş olursunuz.
-
Trump'ın twitter'daki my great and unmatched wisdom (mükemmel ve eşsiz bilgeliğim) tabirine çok gülmüştüm. :face_with_tears_of_joy:
Normalde biri bu lafları etse psikolojik sıkıntıları olduğunu düşünür ciddiye almayız.
Ama adam ABD'nin başında olunca mecburen herkes dikkate alıyor.
Babadan zengin, tepeden gelme. Aşırı şımarık, üslup konusunda zaten kendini aşmış durumda.
Demokrat partili biri gelmeli artık ABD'nin başına.
-
@gizemb dolar çıkar iner tahminimce ama sağlam bir silkeleme olur ama bana göre doların çıkışı suni ama doları olan birileri iyi köşeyi dönecek. amerika Türkiyeyi kaybetmeyi göze alamaz nitekim incirlik üssü ve stratejik ortaklığı var çok zor. Türkiye nato ile savaşa girmez ama şöyle bir durum var Türkiyenin birlik beraberliği olmadığını ve askerin zayıfladığını görseler saldırmaları olası Türkiyenin şu anki operasyonu aslında Dünyayada net bir mesaj kimse Türkiyenin Birlik Beraberlik ve Topraklarından hak talep edemez sınırlarında fink atamaz. Gc olayına gelirsek ben sürecin etklieneceği kanısında değilim iptal olması söz konusu değil.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum