DV2021 Bekleme Odası
-
arkadaşlar, sitede başvuru sırasında nereye ne yazılacağını gösteren fotoğrflar vardı. bulamıyorum link atarmsıınız
-
@erdenbcr sitenin baş tarafında
-
@erdenbcr, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
arkadaşlar, sitede başvuru sırasında nereye ne yazılacağını gösteren fotoğrflar vardı. bulamıyorum link atarmsıınız
https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır
Bu başlığın ilk iletisine bakabilirsin
-
İyi akşamlar arkadaşlar
-
@Yunus-Tilki iyi akşamlar kardeşim
-
Arkadaşlar selamlar, ev tadilatı yüzünden forumu yeterince okuyacak fırsatım olmadı,başvuruda pasaport olma zorunluluğu var değilmi kesin ona göre süresini uzatacağım, boşuna işlem yapmayayım
Şimdiden teşekkürler cvp için -
@okan22 evet pasaport zorunluluğu geldi. Başvurmak için geçerli bir pasaporta sahip olmanız gerekiyor.
-
@Final-Approach Delaware Eyaletini araştırdınmı üstad.ben biraz dahada araştırdım giyimdede vergi yokmuş.tek konu saglık sistemi nasıl.
-
arkadaşlar şizofrene bağladım biraz ama doğru fotolorumu attım başvuruda tekrar kontrol edebiliyozmu :))
-
@fredyjones, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach Delaware Eyaletini araştırdınmı üstad.ben biraz dahada araştırdım giyimdede vergi yokmuş.tek konu saglık sistemi nasıl.
Evet araştırdım.
Hocam o vergi olayına çok takılmamak lazım. Bir yerden çıkıyor acısı.
Alaska'da da satış vergisi yok mesela ama malum iklim şartlarından dolayı yiyecek kısıtlı ve çok daha pahalı diğer eyaletlere göre.
Yaşanılası en iyi kenti Middletown ama o da yaşam maliyeti açısından pahalı derecelendirilmiş.
Bana ucuz bir eyalet gibi gelmedi.
-
@sanfransisco45, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
arkadaşlar şizofrene bağladım biraz ama doğru fotolorumu attım başvuruda tekrar kontrol edebiliyozmu :))
Maalesef başvuruyu güncelleme ya da görüntüleme gibi bir şansımız yok.
-
@AgeGuns Evet hocam, ilk başvuru. Eşimle beraber başvuru yapıyoruz.
-
arkadaşlar başvuran sayısına göre oranlayıpmı talihli sayısı belirliyorlar neye göre bilen varmı
-
@krc4141, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
iyi akşamlar,boşanmışsam ama nüfus kağıdında bekar yandırmıştım, nufusdakinimi yazmam gerekir güncel olan
Divorcedolarak isaretleyebilirsiniz. -
@sanfransisco45, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
arkadaşlar başvuran sayısına göre oranlayıpmı talihli sayısı belirliyorlar neye göre bilen varmı
su konuyu incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/275/sayılarla-green-card-lotosu-diversity-visa-sürecine-bakış -
selamunaleyküm cümleten günaydın sabah şerifleriniz hayr şerler def olsun hanelerimiz huzur işlerimiz bereketli olsun. ALLAH Ordumuzu Polisimizi Vatanımızı Milletimizi birliğimizi dirliğimizi korusun....
-
@Oktay-İbiş Aleykümselam Oktay bey sana da günaydın. Güzel dileklerin için teşekkürler, sana da bol kazançlar nasip etsin Allahım.
-
@omerelci amin cümlemize inşallah kardeşim.
-
Tüm forumdaş ve Amerika geleceği planı yapan arkadaşlarıma günaydın ve hayırlı haftalar.
Allah işlerimizde hayr ve bereket nasib etsin. -
@SchieZophRen amin bimukabil ALLAH razı olsun kardeşim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum