DV2021 Bekleme Odası
-
@America-Fatihi hiç bir sorun olmaz çünkü kendi kızlık soyadı kimlikte senin soyadından sonra gelemez otomatikman kızlık soyadını da kullandığı anlaşılır örnek sallıyorum benim soyadla seda güler güngör burada güler kızlık soyadı olduğu belli yani kızlık soyadı güngörden sonra gelemez işte bu da karmaşıklığı engeller
-
Ilgi alanim oldugundan Amerika'da Doktora yapma konulu faydali buldugum bu youtube linklerini de ilgisi olabilecekler icin paylasmak istiyorum:
https://www.youtube.com/watch?v=sx42MkHKS7Q
https://www.youtube.com/watch?v=kwUmZCvdMjg:victory_hand:
-
Turkiye Amerika siyaset ipleri gerildikçe geriliyor beyler... Bizimkiler haklı olarak rest çekiyorlar...
İlerleyen surecte green card a nasil yansir sizce? -
@cvtgrz, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Turkiye Amerika siyaset ipleri gerildikçe geriliyor beyler... Bizimkiler haklı olarak rest çekiyorlar...
İlerleyen surecte green card a nasil yansir sizce?Greencard için bir sıkıntı olacağını sanmıyorum hocam.
-
@Oktay-İbiş bir gun degil her gun...
-
Ne çok et muhabbeti dönmüş.
Benim ateşim çıksın, halsizlikten öleyim, midem bulansın siz et konuşun. :face_with_thermometer:
Keşke şu greencard takvimine de bir ayar çekseler.
Elektronik ortamda zaten her şey. Aralıkta açıklanabilir rahatlıkla.
-
@cvtgrz
Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Halen dahi İrandan, Rusyadan başvuru alıyorlar. Kaç yıllık ambargo savaş tehditlerine rağmen -
Rosetta Stone torrentten indirin torrent bizim kıymetliimiz
-
@cvtgrz Hiç bişi olmaz. BM 51. Madde ve Meşru Müdafaa Hakkımızı Kullanıyoruz. Harekat Uluslararası Hukuk Temelinde Yürütülüyor.
-
@fredyjones
ben kullanıyorum mükemmel yazılım ama virüs var dikkat :D
-
@Merika teşekkürler cevap için
-
Hiçbirşeycik olmaz, en kötüsü yaptırım kararını geçirirler, dolar daha da yükselir, zamlar devam eder, olan yine bize olur ama green card süreçleriyle bir ilgisi olmaz.
-
@Final-Approach bugün aklımdan geçmedi değil.
-
Günaydın yeşilkart forum ailesi ...mutlu hafta sonları...
-
günaydıın son 206 gün :)
-
Günaydın arkadaşlar sabah şerifleriniz hayırlı olsun
-
@dmrtkn günaydın kardeşim hayırlı sabahlar
-
12-10-2019 01:30 başvuru yapıldı görev 1 tamam...
-
@Rhonster ben başka yerden indirdim google drive linki var hızlı da
https://www.indir.vip/rosetta-stone-totale-indir-full.html -
Kahvaltimi yapiyorum, Amerika'da kahvalti kültürü pek yok.
Bizim serpme kahvaltimizin eline su dokemezler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum