-
@ozancanan Yeni Yerleşecekler İçin Maliyet Tablosu - Astoria, New York içinde söyledi:
İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. Umarız işinize yarar.
@M-Turk ün paylaştığı linkle ilk gönderiyi yeniledim. Teşekkürler @M-Turk
@crazycells O konulara koymak aklıma gelmemişti. Başlığı ben taşıyabiliyor muyum bilmiyorum. Siz taşıyabilirsiniz.
@HockeyUmpire2 çok teşekkür ederim. Sayfaya katılmak için istek gönderdim. Kabul edilirse bakacağım. İş arayışımız sürüyor :)
evet, ilk iletinizi yonlendirdigim basliga kopyala yapistir yapmaniz yeterli.
-
@crazycells Yeni Yerleşecekler İçin Maliyet Tablosu - Astoria, New York içinde söyledi:
@ozancanan Yeni Yerleşecekler İçin Maliyet Tablosu - Astoria, New York içinde söyledi:
İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. Umarız işinize yarar.
@M-Turk ün paylaştığı linkle ilk gönderiyi yeniledim. Teşekkürler @M-Turk
@crazycells O konulara koymak aklıma gelmemişti. Başlığı ben taşıyabiliyor muyum bilmiyorum. Siz taşıyabilirsiniz.
@HockeyUmpire2 çok teşekkür ederim. Sayfaya katılmak için istek gönderdim. Kabul edilirse bakacağım. İş arayışımız sürüyor :)
evet, ilk iletinizi yonlendirdigim basliga kopyala yapistir yapmaniz yeterli.
Kopyaladım :thumbsup_tone2:
-
-
Turkcesini bir ara yapıp foruma gönderirim
-
Merhaba, ben de Astoria'da yasiyorum ve tek basima eve cikma dusuncem var. Emlakcinizin bilgilerini buradan veya ozelden paylasabilirseniz cok sevinirim.
-
@ozancanan Öncelikle yeni hayatınızda başarılar. Umarım her şey gönlünüzce olur. Bir de sorum olacak size, şimdiye kadar okuduğum ve izlediğim kadarıyla Amerika da emlakçılar komisyon ücretini kiracıdan değil, ev sahibinden alıyorlar diye biliyordum, yanlış mı biliyor muşum?
-
@dreams_usa Amerika geneliyle ilgili bir fikrim yok. Bizimki böyle çalışıyor 🤷🏻♂️
@lynx özelden ilettim.
-
@Sinem bende açılıyor
-
@magnetius2015, içinde söyledi: Yeni Yerleşecekler İçin Maliyet Tablosu - Astoria, New York
@Sinem bende açılıyor
bende aciliyor bir problem yok.
Bizde ny gelicegiz ev oda Allah ne verdiyse bakiyoruz. :)
-
@ozancanan Emlakçı sizden $2000 mı aldı? :astonished_face: Hep bu şekilde mi yani?
-
@Passion Türkiye'deki sistemin aynısı. 1 kira depozito, 1 kira emlakçı ücreti ödedik.
-
new york da 3-5 gun kalabilecegimiz konuk evleri var mi acaba varsa musaitlik durumu nedir ?
-
@vermaynen konuk evinden kastınızı tam anlayamadım ama benim bildiğim ekstra bir yer yok.
-
@ozancanan astoria güvenlik acısından nasıl normalda nyc 4000 dolardan aşağı ev bulmak zor oturduğunuz semt nasıl suç oranı acısından
-
@yapay-zeka Astoria güvenlik açısından çok rahat bir yer. Eşim de ben de günün her saati dışarda rahatça gezebiliyorduk. Manhattan'a tek metroyla 15 dakikada gidebiliyorsunuz. Kiralar 1 bedroom $1800 - $2000'dan başlıyor.
-
Benim de ailemle birlikte yerleşmeyi düşündüğüm bölge Astoria. Umarım pişman olmayız.
-
Merhaba, Astoria bölgesine gelmeyi düşünüyoruz. (2 yetişkin 2 çocuk ) Orada yaşayan arkadaşlar yerleşmek ve en azından 5-6 ay geçirebilmek için maliyet ne olur ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum