DV2021 Bekleme Odası
-
@Final-Approach inşallah pasaport olayından sonra biraz ümidim arttı.
-
@Final-Approach gir benim profile engelle yazdıklarımı görmezsin bu kadar basit bunu da yapabilirsin dimi
-
@travelleth, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Dün 5 ekim doğum günümdü.. Başvuruyu hatasız şekilde yaptım doğum günümde.. Kardeşim de başvurdu.. Bundan sonrası şans.. Form da çok kafaya takılacak kadar zor değil zaten.. Hayırlısı bakalım
Geçmiş doğum günün kutlu olsun hocam. :)
Benim totemim de evde fotoğraf çekip başvuru yapmaktı.
-
genelde çıkanlara ilk seferinde çıkıyor çok az 2-3-4 veya 10+ duydum acaba insanlar 1 kere olmayınca zorlamıyor mu ? fikirlerinizi bekliyorum
-
@hcanbyrm degree
-
@Final-Approach İnşallah bu sene bize çıkacak :)
-
İnşallah bu sene benim senemdir. Herkese iyi şanslar 😌
-
@Final-Approach yanlışınız var ilk gün heyecandan zaten yanlış girseler bilgileri sistem kabul etmez bir kaç yıl önce bir hata olmuştu sistemde ve yanlış hatırlamıyorsam tekrar çekiliş yapılmıştı sebebi oyüzdendir muhtemelen.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach gir benim profile engelle yazdıklarımı görmezsin bu kadar basit bunu da yapabilirsin dimi
Arkadaşlar kavga etmeye tartışmaya gönül koymaya hiç gerek yok burası alt tarafı bir forum :)
-
@Mrfirat İnşallah şanslar pasaport olayından sonra artar.
-
@Sercinyo aaaa biz yokmuyuz yahu :D bizde buralardayız :D
-
Onca denemeden sonra nihayet 2.sayfaya geçtim fakat bu seferde 2.sayfayı bitirdiğimde hata alıyorum şaka gibi acaba tanrısal bir mesaj mı var :)))
-
Bilgisayarda opera'ya 3 kere hata vermişti bana. Telefonda google chrome'la yaptım, tek seferde kabul etti.
Sorun yaşayanlar telefondan denesin bence. -
Bu siteye ulaşılamıyorBağlantı sıfırlandı.
Aşağıdakileri deneyin:Bağlantınızı kontrol etme
Proxy'yi ve güvenlik duvarını kontrol etme
Windows Ağ Teşhislerini Çalıştırma
ERR_CONNECTION_RESET -
@Burak-Taşcan aynısı bende oldu internet exp dan yaptım
-
@Passion dün 3 kez denedim.
-
Bu gün başvurdum 3. başvurum inşallah çıkacak. İçimde öyle bir his var.
-
@evrennce şimdi denedim ilk sayfayı sorunsuz geçtim 2.sayfada kaldım.
-
@Burak-Taşcan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@evrennce şimdi denedim ilk sayfayı sorunsuz geçtim 2.sayfada kaldım.
Hocam ikinci sayfadan sonra çıkan hatalı sayfada aşağılarda resume vs. gibi seçenekler var mı?
-
@Final-Approach Üstad,
sadece bu çıkıyor.
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
Your support ID is *********
[Go Back]
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum