DV2021 Bekleme Odası
-
https://tr.sputniknews.com/abd/201910051040326909-trump-yeni-gocmen-beyannamesini-imzaladi/ anlaşılan yeni bir masraf eklendi arkadaşlar..
-
Sağlık hizmetinin tuzlu olduğu bir ülkede haklı düzenleme.
-
600x600 5x5 ölçülere getirmek için mecbur photo shop veya muadilini kullanacaksın :)
-
Herkese merhaba,
Rabbim herkese hakkında hayırlı olanları versin. Gerçekten gitmeyi isteyen bütün forumdaşlarıma çıkar temennisiyle. -
@LordBolton 350 Dolar :)
-
@Emir600RR teşekkür ederim gücümün olmadığından değil prensip meselesi 🙂ben şuan KKTC'de çalışıyorum 3 senedir her sene 1 senelik çıkartıyorum ondan dolayı sordum. O zaman bu sefer prensibi bozup 2 yıllık cikartacam 🙂
-
@vermaynen merhaba , merak ettiğim ve içime düşen kurttan dolayı bir soru sormak istiyorum. Print size i single photo olarak işaretleyin diye okudum yada izledim hatırlamıyorum. 4*6 inc mi yapmak gerekiyordu fotoğraf eklerken?
-
@Engin, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bu sene 2. başvurumu yaptım. Kısmet bakalım bu sefer ne olacak. Özellikle bu Pasaport olayı çok güzel olmuş. Katılan tüm arkadaşlara bol şans.
Teşekkürler Engin. Seneye Amerika'da hep birlikte kahkahalara boğuluruz umarım.
-
@dmrtkn ahahahah Tamamdır :D :thumbs_up_light_skin_tone:
-
@crazycells Çok teşekkür ederim. Evet, çocuklar vize almayacaklar. Bu bağlamda bir sorum daha olacaktı: Bahsi geçen 3 çocuğun 2'si yurt dışında, dolayısıyla nüfus kayıt örneğinde sadece 1 tanesi gözüküyor. Bu durumda sadece nüfus kayıt örneğinde gözüken çocuğu eklese yeterli oluyor mu, yoksa yurt dışındaki çocuklar için de bir işlem yapılması gerecek mi?
-
Arkadaşlar green card formunu dolduruken bilgileri pasaportta olduğu gibi mi yazacağız ? .Benim şöyle bir sorunum var eşim evlendikten sonra soyadını değişti ama pasaportunda kızlıksoyadı yazıyor hala .Ben kendı adıma basvurumu yaptım ve esımın pasaport bilgilerini dikkate alarak soyadını anne kızlık olarak yazdım acaba dogru mu yaptım ? Sımdı onun adına basvuru yapacagım ama kararsız kaldım pasaportta oldugu gıbı mı yapmalıyım yoksa kendısoyadım ıle mı ?
-
@Gabriel yeşilkart form YouTube sitesinde 2021 başvuru videosunda sorunuzun cevabı var. İzlemenizi tavsiye ederim
-
merhaba ikinci sayfaya geçmeye çalıştığımda bu siteye ulaşılamıyor bağlantı sıfırlandı hatasını alıyorum bir önerisi olan var mı ?
-
@aysegul bende 2 yaşındaki kızıma fotoğraf çekerken ne taklalar atmıştım. :)
-
@Alex Merhaba Alex aramıza hoşgeldiniz
-
soru - Gönderdiğiniz fotoğrafın kaç aylık olduğunu anlayamazlar lakin 6 aylık isteme sebepleri yüz hatlarınız ve sizin kim olduğunuzu görsel anlamda anlamak için istiyorlar
-
Soru - https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos/photo-examples.html bu site üzerinden fotoğrafınızın uygunluğunu sorgulayarak kontrol edebilirsiniz eğer uygun değilse fotoğrafınızın orijinal halini fotoğrafçınızdan alın ve kendin düzenle fotoğraf düzenleme hakkında bilgi için aşağıdaki videoyu izleyin
-
-
@Skygtr hep beraber :) bol sans! :folded_hands:
-
@fetihy videoyu izledim ama sorduğum soru ile ilgili bir bilgi bulamadım .eşim soyadını değişti ama pasaportu hala eski pasaport kızlık soyadı duruyor .hangisini yazmam gerekiyor emin olamadım
-
@Burak-Taşcan chrome browser hata veriyor. opera ya da İnternet Explorer da sıkıntı yok galiba.
-
@Burak-Taşcan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
merhaba ikinci sayfaya geçmeye çalıştığımda bu siteye ulaşılamıyor bağlantı sıfırlandı hatasını alıyorum bir önerisi olan var mı ?
Gece 2-3 gibi deneyin ya da telefonundaki internet tarayıcısından deneyebilirsin.
Iphone telefon kullanıp Safari tarayıcısından rahatlıkla başvuru yapabildiler. Şu an yoğunluk olabilir sistemde.
-
@Alex hosgeldiniz! :folded_hands: 2 - photoshop yapildiysa kesinlikle GC icin o fotografi kullanmayin derim, cekilen yerden tarihine gore o fotonun orjinalini alma ihtimaliniz varsa alin veya yenisi cektirin. Ben de oyle yaptim, cektigi haliyle aldim, boyutlandirma vs detayli sekilde kendim yaparak basvurdum. Bol sans dilerim. ):victory_hand_light_skin_tone:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum