DV2021 Bekleme Odası
-
bu arada bu senenin başvuru sayısını da cidden merak ediyorum. öylesine başvuranlar sayısında büyük düşüş bekliyorum
-
@Tolga-Bezgin, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
bu arada bu senenin başvuru sayısını da cidden merak ediyorum. öylesine başvuranlar sayısında büyük düşüş bekliyorum
İki arkadaşım başvurmadı hocam pasaport istendiği için. Gerek yok uğraşmaya bir de pasaport harcıyla mı uğraşacağım, zaten yoğunluktan yurt dışına çıktığım yok pasaportu niye alayım dediler. :)
-
@travelleth, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@jinglebells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@travelleth, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkese merhaba, yarın benim doğum günüm. Doğum günümde başvuru yapacağım.. totem yapıyoruz gençler :p
her neyse bazı şeyleri teyit amaçlı sormak istiyorum.. cevaplarsanız çok sevinirim.
- kardeşim de ben de başvuru yapacağız, aynı ip'den yapmamızın muhtemelen bir sakıncası yoktur, değil mi?
- ikimizde de middle name yok, orayı boş bırakacağız sanırım.
- mailing adres kısmına illa ki ikamet adresini mi yazmamız lazım. yoksa dükkanımın adresini yazabilir miyim? biri aynı apartmanda no:33/6 diğeri de no:33/B
- her şeyi büyük harflerle mi yazıyoruz?
- örnek isim olarak soruyorum, "gülşah" ismini GULSAH olarak mı yazacağız yani?
ip sorun degıl.sorun olsa danısmanlık sırketlerı ıs yapamazdı.tecrubelı degılsenız yada detaylar cok kafanıza takılan bırıysenız sıze tavsıyem sudur: dv 2021 ın yayınlanan turkce tercumesını bekleyın.bırkac gun ıcınde yayına gırer.https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html bu adreste dv 2021 translatıons (unoffıcal )yazan yerde olacak sabırsızsanız altta dv 2020 translatıons kısmı var ordakı dokumana bakıp fıkır sahıbı olabılırsınız.ancak sıstemde degısıkler mevcut dv2020 duyurusuna gore hareket etmeye kalkmayın.
edıt:gecen senelerde turkce cevırı vardı.bu senede uscıs fıkır degıstırmezse olacak.dıller lıstesı yavas guncellenıyor.
hocam bu gönderdiğin ingilizcesi sanırım.. ingilizcem var.. bundan da faydalanırım ben..
evet ıngılızce ancak o sayfada dıger dillerde tercumelerıde yayınlanıyor hemen olmasada.
-
Forumun eskileri daha iyi biliyordur. Bu yıl önceki yıllara göre çok yüksek bir başvuru olacak sanırım?
Görüşleriniz nelerdir? -
@Nasahay, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Forumun eskileri daha iyi biliyordur. Bu yıl önceki yıllara göre çok yüksek bir başvuru olacak sanırım?
Görüşleriniz nelerdir?forumun eskısı olmasamda turkiye soz konusu ıse evet oyle olacak.mevcut ekonomık ve sıyasal ortma nedenıyle.
-
@Nasahay forum ve sosyal medyadan izlenim bu yıl geçen yıl ile aynı olacak gibi pasportun çok bir artısı olmayacak gibi gözüküyor
-
Evet Pasaport şartı pek bir fark oluşturmayacak sanırım. :) Geçen yıl toplam tr'den katılan/kazanan oranı falan belli mi?
-
kendı ailem bile greencard alıp nıye gıdıcen ısın ıyı dıyorlardı.artık vazgectıler.
-
20 yıldır deneyen üyelerimizin yazılarını okudum bu sitede. Benim ikinci başvurum olacak. Heyecanlıyım. :)
-
20 yıl ciddi bir süre. Şahsen bana 4-5 yıl çıkmazsa vazgeçerim. Olmuyorsa, fazla zorlamamak lazım.
-
Keşke üniversite okurken her yıl başvursaymışım, mezun olunca başvurayım re entry permit yapmama gerek kalmaz dedim sanki başvursam hemen bana çıkacakmış gibi. :alien:
-
20 yıl ciddi bir süre. Şahsen bana 4-5 yıl çıkmazsa vazgeçerim. Olmuyorsa, fazla zorlamamak lazım.
bu hesapla benım 6.sanırım basvurmam lazım.eger yurtdısında yasama arzum gecıcı olsaydı vazgecerdım.kararlıysanız 10 seferde cıkmasa basvurun.basvurmayana zaten cıkmıyor.suan greencard basvurusu yapıcam.bır ab ulkesıne vatandaslık basvurusu yapıcam bu ay buyuk ıhtımalle 1 yılda alırım.kanadayada gocenlık ıcın basvursam mı dıye dusunuyorum.alberta ıcın
-
@anilcangokben opera dan denediniz mi veya Mozilla dan denemenizi tavsiye ederim
-
İmerhaba greencard başvurusu yaptım eşimede ayrı yaptım öğrenim durumu meslek yüksek okulu 2 yıllık üniversite mezunu yani ama ben üniversite derecesi olarak işaretlemişim meslek yüksek okulunu işaretlemedim greencard eşime çıkarsa mülakatta elenme ihtimalimiz varmıdır
-
Ben de bütün arkadaşlarıma başvurdum. Çıkarsa Amerika'yı satın alacağız 😂
-
@amerikanıntürkü, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ben de bütün arkadaşlarıma başvurdum. Çıkarsa Amerika'yı satın alacağız 😂
Umarım onlar da sürpriz yapıp senin yerine başvurmamıştır.
-
Gördüğüm kadarıyla önüne gelen başvuru yapmış umarım şu başvuru yapanlar sadece işin başvuru kısmını değilde geri kalanını da iyi biliyolardır sadece başvurduk çıktı hemen amerika yolcusuyum kolay sanan varsa hiç öle değil bir sürü masraf sizi bekliyor olucak onu göze alan başvursun pasaport zorunlu diye gidim çıkartim başvuriö çıkarsa bakarız diyen gene çoktur eminim halkımjz malasef ne yapamak isteğini tam olarak bilemedği için herksden ricam LÜTFEN etrafınızdakilire şu başvurunun kazandıktan sonra bize neler getireceğini bilinçlendirin amerika bize oraya gittiğimzd yardım etmicek herşey dolarla ona göre hesabınızı yapın düşünün taşının öle başvurun LÜTFEN ...❗️❗️
-
Görüşleriniz nelerdir?@jinglebells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Görüşleriniz nelerdir?forumun eskısı olmasamda turkiye soz konusu ıse evet oyle olacak.mevcut ekonomık ve sıyasal ortma nedenıyle.
artış değil azalma olacak ama ne kadar olacak orası belli olmaz şahsen milletin umduğu gibi büyük bir azalmadan ziyade orta küçük düzeyde olacağına inancım tam benim.
-
@Final-Approach :grinning_squinting_face: :grinning_face_with_sweat:
-
Neyaptınız bakalım gençler :) tamammı başvurular? 🤗 🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum