DV2021 Bekleme Odası
-
turkce versıyonda mozılla ıcın secenekler -gızlılık ve guvenlık baslıgı vardır.o kısma bakın.
-
Herkese merhaba, yarın benim doğum günüm. Doğum günümde başvuru yapacağım.. totem yapıyoruz gençler :p
her neyse bazı şeyleri teyit amaçlı sormak istiyorum.. cevaplarsanız çok sevinirim.
- kardeşim de ben de başvuru yapacağız, aynı ip'den yapmamızın muhtemelen bir sakıncası yoktur, değil mi?
- ikimizde de middle name yok, orayı boş bırakacağız sanırım.
- mailing adres kısmına illa ki ikamet adresini mi yazmamız lazım. yoksa dükkanımın adresini yazabilir miyim? biri aynı apartmanda no:33/6 diğeri de no:33/B
- her şeyi büyük harflerle mi yazıyoruz?
- örnek isim olarak soruyorum, "gülşah" ismini GULSAH olarak mı yazacağız yani?
-
@evrennce çok teşekkür ederim bol şanslar🍀
-
Benim gibi kazandıktan sonra isim soyisim değişikliği yapmayı düşünen var mı? :)
-
@travelleth, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkese merhaba, yarın benim doğum günüm. Doğum günümde başvuru yapacağım.. totem yapıyoruz gençler :p
her neyse bazı şeyleri teyit amaçlı sormak istiyorum.. cevaplarsanız çok sevinirim.
- kardeşim de ben de başvuru yapacağız, aynı ip'den yapmamızın muhtemelen bir sakıncası yoktur, değil mi?
- mailing adres kısmına illa ki ikamet adresini mi yazmamız lazım. yoksa dükkanımın adresini yazabilir miyim? biri aynı apartmanda no:33/6 diğeri de no:33/B
ip sorun degıl.sorun olsa danısmanlık sırketlerı ıs yapamazdı.tecrubelı degılsenız yada detaylar cok kafanıza takılan bırıysenız sıze tavsıyem sudur: dv 2021 ın yayınlanan turkce tercumesını bekleyın.bırkac gun ıcınde yayına gırer.https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html bu adreste dv 2021 translatıons (unoffıcal )yazan yerde olacak sabırsızsanız altta dv 2020 translatıons kısmı var ordakı dokumana bakıp fıkır sahıbı olabılırsınız.ancak sıstemde degısıkler mevcut dv2020 duyurusuna gore hareket etmeye kalkmayın.
edıt:gecen senelerde turkce cevırı vardı.bu senede uscıs fıkır degıstırmezse olacak.dıller lıstesı yavas guncellenıyor.
-
@Merika benimde bu şekilde dilemekten başka bir çarem yok. İnşallah ben dahil herkes için hayırlısı olur :clapping_hands_light_skin_tone:
-
@Rhonster ara ara yüklenmemi oluyor acaba bilemiyorum henüz denemediğim için😊
-
@bidünya bilmem gece denemiştim 2. sayfaya geçmiyordu sabah denedim oldu uykusuz uykusuz yaptım bir sonraki sayfaya geçtiğinde başta ismimle soyismimin yerini yanlış yazmışım hemen düzelttim uykusuzluk kurbanı oluyorduk az kalsın :D
-
2020 yılı Green kart mülakatları 30 Eylül 2020 tarihinde bitiyor. 1 ekim 2020 de 2021 Green kart mülakatları başlayacak. Gerisini sizce de malum değil mi 😊
-
@jinglebells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@travelleth, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
ip sorun degıl.sorun olsa danısmanlık sırketlerı ıs yapamazdı.tecrubelı degılsenız yada detaylar cok kafanıza takılan bırıysenız sıze tavsıyem sudur: dv 2021 ın yayınlanan turkce tercumesını bekleyın.bırkac gun ıcınde yayına gırer.https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html bu adreste dv 2021 translatıons (unoffıcal )yazan yerde olacak sabırsızsanız altta dv 2020 translatıons kısmı var ordakı dokumana bakıp fıkır sahıbı olabılırsınız.ancak sıstemde degısıkler mevcut dv2020 duyurusuna gore hareket etmeye kalkmayın.
edıt:gecen senelerde turkce cevırı vardı.bu senede uscıs fıkır degıstırmezse olacak.dıller lıstesı yavas guncellenıyor.
hocam bu gönderdiğin ingilizcesi sanırım.. ingilizcem var.. bundan da faydalanırım ben..
-
@Rhonster evlerden ırak😂😂😂
iyi ki farketmişsiniz. Bu elenme sebebi olabilirmi bilmiyorum ama sanırım o şekilde başvuran biri oldu bugün. -
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Benim gibi kazandıktan sonra isim soyisim değişikliği yapmayı düşünen var mı? :)
konusu bile mevcut
-
Ardakaslar, bir sorum daha olacak, (muhtemelen daha cok sorum olacak zamanla gerci) :), fotograf cektirdigimde dokundurtmadim ayarlarinda degisiklik olmasin diye, dogrudan flashcardla aldim. Ama su an goruyorum ki, photo tools macbookta acilmiyor. Fotografi nasil ayarlayip duzenlerim? idphoto4you dediginiz site guvenilir midir? fotografin sistemde kalma olasiligi var mi?
-
Vay be 100. sayfaya ulaşmışız :) Ne güzel
-
@Merika sanırım muhtemeln resimi ham haliyle yani psd,png yada diğer formatta atmışsınız. resmin üzerine sağ tıklayıp normal resim görüntüleyicide açabilirsiniz aklıma gelen bu... bilen arkadaşlar varsa yardımcı olucaktır.
-
@vakkas-altiner ALLAH herkesin gönlüne göre versin herkesin hayali var inşallah tüm dilekleri hayalleri kabul olur.
-
@Oktay-İbiş İnşallah
-
@Oktay-İbiş fotograf jpg formatta tabii ki ama uygun boyutlar icin duzenlenmesi gerekiyor. :/
-
- sayfaya gecemeyip
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
boyle bir hata aliyorum sebebi sizce nedir?
- sayfaya gecemeyip
-
@Merika pardon ben yanlış anladım sanırım o zaman yazdığınız site yada https://www.greencardphotocheck.com/tr/ bu siteden bakıcaksınız kontrol amaçlı. resminiz muhtemeln sitede kayıtlı kalmaz zannetmiyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum