Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

nacizane herkese tavsiyem ingilizcenizi geliştirmeniz. Ben şahsen greencard dan daha çok buna odaklanıyorum. Önümüzde, kazanmamız durumunda bile 1.5 sene var. Sonraki sene kazanmamız durumunda ise 3 sene var en az. IELTS TOFEL gibi sınavları hedef koydum kendime. Şayet başarılı olursam, ABD CANADA AVUSTRALYA 3 ülke için de elime fırsat geçmiş olacak. Hem bekleme süreci verimli geçmiş olacak hem de kazanırsam ciddi bir donanım kazanmış olacağım. Ayrica hayal kırıklığı seviyesini de en aza çekmiş olacağım. Gerçekten bir şey istiyorsak kendimizi ciddi şekilde hazirlamamiz gerektiğini umudumuzu sadece bir lotoya bağlayarak hayal kırıklığı yaşamamız gerektiğini düşünüyorum. Hepinize bol şans dilerim. 

bende yok ben yeni çıkartcam bu üçüncü başvurum olcak keşke paralı yapasalar o zaman belki şans %5 falan olurdu 
️