DV2021 Bekleme Odası
-
@Burak-Sezgin aynen oluyormuş kardeşim, başvuru yapabilirsin. :)
-
Mehaba, fotoğrafçıya ABD vizesi için dijital resim istiyorum dedim. Bunun üzerinde herhangi bir ayar yapmaya gerek var mıdır.
-
O değilde bu başvuru için danışman şirketler yada dolandırıcılar ne yapıyor acaba bu yıl? Pasaport yok muhtemelen çoğu kişide.
-

daha başlamamış...... :)
-
@gungorhan genelde abd vize için alınca otomatikman oluyor fotoğrafın kopyasını bi sitede düzelt bak aynımı diye bazen sıkıntı çıkabiliyor
-
ama sıkıntı çıkacağını sanmıyorum
-
@gungorhan Fotoğrafınızı http://www.idphoto4you.com/ şu sistemden kontrol edin
sistem kullanımı bu videoda anlatılıyor https://www.youtube.com/watch?v=vuTO1-gX_ss ama fotoğrafçılar ne derseniz deyin hepsi vesikalık çekiyor 🙂🙂
-
abd vize için çektiricem diyince doğru fotoğrafı veriyorlar bizim burda ama her yer yapmaya bilir.
-
Arkadaşlar bir sorum daha olacaktı başvuru esnasında yüksek lisans terk veya lisans mezunu yazsam fark eder mi?
-
@gungorhan en güncel aldığın diploma hangisi ise onu yazacaksınız
-
Seçeneklerde terk durumu var o yüzden kafam karıştı.
-
@gungorhan Şuan ki okul durumunuz nedir.
-
Lisans mezun Yüksek Lisans sürem doldu tez vermedim atıldım ama e devletle öğrencisiyim hala kağıt kurula gitmemiş ama atılım yani otomasyona girebiliyorum
-
başvurucak arkadaşlara hayırlı olun bu sene başvurucaktık ama 1 sene daha beklemeye karar verdik hanımla beraber ama belli olmaz son dakika pasaportları çıkartıp başvuruda yapabiliriz her şeyde bir nasip kısmet vardır. :)
-
biz ailecek ilk defa başvuracağımız için başvuruyu 1-2 gün bekletmek istiyorum. Yanlış anlaşılmasın sadece 1-2 değişiklik ipucu alabilsek bile yeter. Burada yazılanlar ve tecrübeler çok faydalı olacak.
Herkes için hayırlı olması dileğiyle...
-
Başvurular açıldı. Allah gerçekten isteyipte ihtiyacı olan herkesin başvurusunun kabul olmasını nasib eder inşaallah..
-
2021 başvurukarı başladı
-
@SchieZophRen amin inşallah
-
@miralam orası öyle tabi ama 2 senedir hayal kuruyoruz eyalet falan seçtik evimizi satmayı düşünüyoruz çıkarsa diye ama başvuru bile yapamayınca insan bi hüzünleniyor bakalım daha yeni başladı başvurular bu ay içinde bi şekilde borç harç yetiştirebilirsek son günlerine doğru inşallah başvuru yapabiliriz. Sonuçta bizim ve evlatlarımızın hayatı kurtulacak.
-
hem eşim hem de kendi adıma başvuru tamamlandı. Herkese hayırlı olması dileğiyle.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum